Doorgaan naar hoofdcontent

Standard gaat pijnlijk onderuit tegen tienkoppig OHL, fans keren zich opnieuw tegen Rouches

HLN
Standard gaat pijnlijk onderuit tegen tienkoppig OHL, fans keren zich opnieuw tegen Rouches
4 op 15, en opnieuw ruzie met de eigen fans. Dat is de pijnlijke conclusie na vijf speeldagen voor Standard. De Rouches begonnen gretig, maar liepen drie keer in het mes tegen een zeer efficiënt - en in de tweede helft tienkoppig - OH Leuven. 1-3.
Lees verder

LIVE. OHL met 10! Doet Standard nog iets aan dubbele achterstand?
• Jupiler Pro League • Speeldag 5 • Aftrap: 18u30 • Sclessin
Lees verder

PORTRET. Ooit een toptalent met Kompany als mentor, nu wil Dedryck Boyata (31) de eeuwige twijfel voor goed uitwissen
Van de Man City Academy via Glasgow tot Berlijn. Een pad vol twijfels, waar de integere Dedryck Boyata (31) in Brugge eindelijk komaf mee wil maken. Een portret van de Rode Duivel.
Lees verder

Leandro Trossard opnieuw in topvorm bij Brighton: Rode Duivel scoort knap in zege bij West Ham
Als er momenteel één Belg in de Premier League - op Kevin De Bruyne na natuurlijk - zijn plaats in de WK-selectie van Roberto Martínez verdient, is het Leandro Trossard wel. Vandaag opnieuw outstanding met Brighton op het veld van West Ham. Een assist voor de penalty die de opener inluidde, zelf auteur van de 0-2 - zijn doelpuntensaldo dit seizoen geopend.
Lees verder

Verrassing van formaat: Netflix voegt extra aflevering van 'The Sandman' toe
Een verrassing voor de fans van de nieuwe populaire fantasy-serie 'The Sandman', die te bekijken is op de streamingdienst. Die heeft onverwacht een elfde aflevering van de show toegevoegd: 'A Dream of a Thousand Cats/Calliope'.
Lees verder

HBO Max schrapt in catalogus: 200 afleveringen 'Sesame Street' verwijderd
De Amerikaanse streamingdienst HBO Max gaat binnenkort fuseren met Discovery+. Vanwege die grote verandering wordt er volop gesleuteld aan hun aanbod. Volgens 'Variety' heeft HBO Max nu maar liefst 200 afleveringen van de Amerikaanse versie van de populaire show 'Sesamstraat' geschrapt, tot groot ongenoegen van de fans.
Lees verder

De Bruyne helpt Man City met magische assist aan punt tegen Newcastle na spektakelstuk op St. James's Park
Wát een match. Newcastle en Manchester City hebben de fans verwend op St. James's Park. Het spektakelstuk eindigde op 3-3. Kevin De Bruyne was opnieuw belangrijk voor City met een geweldige assist voor de laatste goal van de match.
Lees verder

Twee activistes ontbloten borsten voor Scholz om Russische invasie aan te klagen
Twee activistes hebben zondag hun borsten ontbloot voor de Duitse bondskanselier Olaf Scholz om een gasembargo te eisen tegen Rusland. De vrouwen hadden eerst nog gewoon met Scholz geposeerd voor een foto. "Gasembargo nu" stond er te lezen op hun lichamen.
Lees verder

Vliegtuig komt in de problemen bij opstijgen vanaf luchthaven Eindhoven na botsing met vogel
Een vliegtuig van Wizz Air dat zondagavond wilde vertrekken naar Boedapest vanaf Eindhoven Airport moest het opstijgen afbreken vanwege een botsing met een vogel, meldt een woordvoerder van de luchthaven. Toen het vliegtuig terug wilde taxiën bleken de remmen te heet, waardoor dit afgebroken moest worden. Meerdere eenheden van de brandweer kwamen ter plaatse.
Lees verder

LIVE. Nog geen basisplek voor De Ketelaere bij AC Milan, dat op het veld van Atalanta speelt
• Tweede speeldag Serie A • Aftrap: 20u45 • Gewiss Stadium • Staat Charles De Ketelaere aan de aftrap?
Lees verder

"Ze schonk haar man goddelijke seks, maar geen kinderen": ook het liefdesleven van Marilyn Monroe liep niet over rozen
Als icoon is Marilyn Monroe ongeëvenaard, al heeft ze dat niet enkel aan haar films te danken. De drama's waarin het leven van de ultieme seksbom gedrenkt was en haar amoureuze avonturen die haar tot op het Witte Huis van de even mythische Kennedy's brachten, blijven fascineren. Ook zestig jaar na haar nooit opgehelderde overlijden. In twee delen blikken we terug op haar bewogen biografie. In het slot ligt de focus op het hoogtepunt van haar carrière, haar mislukte huwelijken en haar mysterieuze dood. "De hele Kennedy-bende waren damesmoordenaars."
Lees verder

Biden, Macron, Scholz en Johnson vragen "terughoudendheid" rond kerncentrale Zaporizja
De Amerikaanse, Franse, Duitse en Britse leiders hebben zondag opgeroepen tot "terughoudendheid" rond de Oekraïense kerncentrale van Zaporizja. De centrale, de grootste van Europa, wordt momenteel bezet door het Russische leger.
Lees verder

LIVE EK. Kimeli geeft op in finale 10.000 meter - Crestan kan niet verrassen in finale 800 meter
De 'European Championships', een vierjaarlijks multisportevenement dat de bestaande Europese kampioenschappen in verschillende sporten samenbrengt, zitten er bijna op. Dankzij Nafi Thiam (goud), Lotte Kopecky (twee keer goud), Robbe Ghys (zilver en brons), Fabio Vandenbossche (brons), Tim Merlier (brons), Jules Hesters (brons), Artuur Peters (brons), Lize Broekx en Hermien Peters (zilver) en de Belgian Tornados (zilver) telt België voorlopig tien medailles. Komen er daar nog bij? Volg alle ontwikkelingen hieronder.
Lees verder

Hoe minister Verlinden de drugsoorlog wil aanpakken
De schietincidenten in Antwerpen doen de druk op de politiek toenemen. Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) deed vandaag bij VTM NIEUWS haar beleid uit de doeken. Burgemeester Bart De Wever (N-VA) reageert afwachtend. Worden de goede intenties ook op het terrein zichtbaar?
Lees verder

Dubbele winst voor Belgian Cats tegen Europees kampioen Servië
In de voorbereiding op het WK in Australië in september oefenden de Belgian Cats dit weekend twee keer met succes tegen Europees kampioen Servië. Zaterdag was er winst met 70-59, zondag werd er gewonnen met 78-69.
Lees verder

Garage met oldtimers gaat in vlammen op in Kuurne: "Een ontploffing en een steekvlam, en er was geen houden meer aan."
In Kuurne is zondagavond een garage naast een woning volledig in de vlammen opgegaan. In de garage stonden twee oldtimerwagens en een quad. De bewoners bleven ongedeerd. De woning is gevrijwaard.
Lees verder

Wie is de mooiste kat van het land? Dit zijn de kandidaten
Vandaag wordt de mooiste kat van het land gekozen. 240 poezen worden door een jury gekeurd en moeten aan verschillende standaarden voldoen om een perfecte score te behalen. VTM NIEUWS ging een kijkje nemen en zag veel mooie, maar vooral veel lieve katten.
Lees verder

"Als Vanaken bij standpunt blijft, moet Club zeggen: 'we verkopen hem voor 30 en geen 10 miljoen'"
Club Brugge won dan wel - zij het moeizaam - van KV Kortrijk, vóór en na de match was vooral de vertrekwens van Hans Vanaken naar West Ham hét gespreksonderwerp op en rond Jan Breydel. Met een tifo toonden de fans hoezeer de tweevoudige Gouden Schoen in hun hart zit, achteraf vierde Vanaken met megafoon. Onze huisanalist Marc Degryse heeft een duidelijke mening over hoe Club dat transferdossier moet aanpakken en verwacht ook nog wat meer dan louter Dedryck Boyata aan de inkomende zijde. "Het verbaast me dat Club voor Boyata is gegaan."
Lees verder

Jos Verstappen breekt lans voor Spa-Francorchamps: "Altijd heel speciaal voor de coureurs"
Jos Verstappen heeft een nieuwe hobby. In Ieper, waar het wereldkampioenschap dit weekend neerstreek, reed hij al zijn vijfde rally. Natuurlijk had hij het ook over zijn zoon Max, toen HLN hem even een recorder onder de neus kon duwen. Met de glimlach: "Neen, Max is hier niet, maar ik zal er volgende weekend wel bij zijn in Francorchamps. En ja, je hebt gelijk: het ziet er goed uit voor Max, in de strijd voor de titel. Anderzijds mag je niet vergeten dat er nog negen grand prix' zijn. Er kan nog veel gebeuren."
Lees verder

LIVE. Kan Westerlo eerste uitzege pakken op bezoek bij KV Mechelen?
• Jupiler Pro League • Speeldag 5 • Aftrap: 21 uur • AFAS-stadion
Lees verder