Doorgaan naar hoofdcontent

Panne bij Telenet opgelost

HLN
Panne bij Telenet opgelost
De technische storing bij Telenet is opgelost. Dat laat een woordvoerster van het telecombedrijf woensdagavond weten.
Lees verder

Eerste schip met graan uit Oekraïne weer aangemeerd in Turkije
Het eerste schip met graan dat Oekraïne mocht verlaten sinds de Russische inval is met een volle vracht weer in Turkije aangemeerd. Dat blijkt uit de locatiegegevens van het schip dat onder de vlag van Sierra Leone vaart. Het in Londen gevestigde nieuwsmedium Middle East Eye meldt dat er een nieuwe koper is gevonden voor de vracht graan aan boord van de Razoni. Het schip zal nu in Mersin worden gelost.
Lees verder

Mulder en Degryse hard voor Hazard: "Hij is back-up voor een positie die de zijne niet is"
Eden Hazard bleef tegen Frankfurt nog maar eens 90 minuten op de bank zitten. Hij krijgt dit jaar een andere rol als valse 9, maar Mulder en Degryse zien het somber in voor onze landgenoot.
Lees verder

HOOGTEPUNTEN. Courtois opnieuw belangrijk voor Real: 'San Tibu' hield Kamada van de openingsgoal, Real klopt Frankfurt met 2-0
Real Madrid heeft de Europese Supercup gewonnen. Thibaut Courtois en co versloegen Frankfurt met 2-0. Eden Hazard bleef negentig minuten op de bank. Bekijk hieronder de hoogtepunten.
Lees verder

HOOGTEPUNTEN. Courtois opnieuw belangrijk voor Real: 'San Tibu' hield Kamada van de openingsgoal
Real Madrid en Frankfurt kijken elkaar momenteel in de ogen. De winnaar gaat met de Europese Supercup aan de haal. Bekijk hieronder de hoogtepunten.
Lees verder

HOOGTEPUNTEN. Courtois opnieuw belangrijk voor Real: 'San Tibu' hield Kamada van de openingsgoal, Casimero treft de lat
Real Madrid en Frankfurt kijken elkaar momenteel in de ogen. De winnaar gaat met de Europese Supercup aan de haal. Bekijk hieronder de hoogtepunten.
Lees verder

Verkoop Belgische activiteiten weegt op winst van Metro
Ondanks fors hogere inkomsten heeft de Duitse distributiegroep Metro in het derde kwartaal van haar gebroken boekjaar een nettoverlies van 290 miljoen euro in de boeken gezet. Onder meer de verkoop van de Belgische activiteiten woog op de resultaten.
Lees verder

LIVE EUROPESE SUPERCUP. Real Madrid gaat met voorsprong rusten dankzij goeie Courtois en doelpunt van Alaba
• Europese Supercup • Aftrap: 21u • Helsinki • LIVE te bekijken op VTM2
Lees verder

LIVE EUROPESE SUPERCUP. Frankfurt in de touwen: Benzema profiteert van tweede blunder Trapp
• Europese Supercup • Aftrap: 21u • Helsinki • LIVE te bekijken op VTM2
Lees verder

Zes personen tijdig uit brandende woning maar schade is groot
Vier volwassenen en twee kinderen konden zich woensdagavond tijdig uit de voeten maken toen er brand ontstond in de woning aan de Diepestraat 1 in Balegem. De brandweer had de handen vol om het vuur te doven en de woning is tijdelijk onbewoonbaar.
Lees verder

Weer fors meer abonnees voor streamingdienst Disney+
Streamingdienst Disney+ heeft in het afgelopen kwartaal 14,4 miljoen nieuwe abonnees binnen weten te halen. De aanwas van nieuwe kijkers viel daarmee hoger uit dan kenners hadden voorzien. Volgens Walt Disney, het entertainmentconcern achter onder andere de populaire dienst, is het klantenbestand inmiddels aangedikt tot 152,1 miljoen abonnees wereldwijd. Dat is een derde meer dan een jaar eerder.
Lees verder

Real pakt met Europese Supercup eerste prijs(je) van het seizoen na eenvoudige zege tegen Frankfurt, Hazard komt niet van de bank
Real Madrid heeft in Helsinki de vijfde Europese Supercup uit de clubgeschiedenis gewonnen. Op cruise control zette de Champions League-winnaar Europa League-winnaar Frankfurt met 2-0 opzij. Thibaut Courtois keepte een foutloze match, Eden Hazard bleef de hele match op de bank...
Lees verder

Wall Street wint flink na inflatiecijfer VS
De aandelenbeurzen in New York zijn woensdag met stevige winsten de handel uitgegaan. Beleggers reageerden onder andere op het jongste inflatiecijfer. De geldontwaarding in de VS bleek minder dan een maand eerder, vooral als gevolg van dalende brandstofprijzen. Voor voedsel en andere zaken waren Amerikanen nog steeds flink meer geld kwijt in vergelijking met een jaar eerder.
Lees verder

"Voor hem is dit toch een vernedering?": Degryse en Mulder over de uitzichtloze situatie van Hazard in Madrid
Eden Hazard bleef in de Europese Supercup tegen Frankfurt nog maar eens 90 minuten op de bank zitten. Analisten Marc Degryse en Jan Mulder zien het niet meer goed komen in Madrid. "Hij moest in januari al weg geweest zijn."
Lees verder

Ammoniak vrijgekomen bij brand in brouwerij in Donetsk
In de Oost-Oekraïense stad Donetsk is het giftige gas ammoniak vrijgekomen uit een brouwerij die daar in brand staat. Dat melden de pro-Russische separatisten die het in de stad voor het zeggen hebben. Op sociale media zijn beelden te zien van de brand, al zijn die niet geverifieerd.
Lees verder

Feest tijdens laatste opname TOTZ: Metejoor en Pommelien Thijs vallen in de prijzen
Straffe prestatie bij 'Tien Om Te Zien'. Nadat Get Ready! dinsdagavond platina behaalde met 'Diep', vielen op de allerlaatste opnamedag twee acts in de prijzen tijdens 'Tien Om Te Zien'. Zo was de laatste aflevering van dit seizoen goed voor feest ten huize Pommelien Thijs en Metejoor. "Wat een eer", aldus beiden.
Lees verder

Brazilië wil gestaakt duel uit WK-kwalificatie tegen Argentinië niet inhalen
De Braziliaan voetbalbond (CBF) wil de gestaakte wedstrijd uit de WK-kwalificatie tegen Argentinië niet meer inhalen. Het duel in São Paulo werd in september vorig jaar na zes minuten gestopt nadat Braziliaanse gezondheidsinspecteurs het veld opkwamen om enkele Argentijnse spelers in quarantaine te dwingen.
Lees verder

'Lekker blijven hangen' op Tomorrowlandbeats: Margriet Hermans gooit alle remmen los bij 'TOTZ'
Al elf weken blijft ze lekker hangen in de hitlijsten, en dan kan er van Margriet Hermans (68) wel een specialleke af. Voor 'Tien Om Te Zien' lanceert ze een danceremix van haar hit 'Lekker blijven hangen'. "Ik hou wel van wat stevige beats, dat windt mij op", lacht ze. "Ze mogen mij gerust vragen voor Tomorrowland, ik zeg geen nee."
Lees verder

Vierde lid jihadistische 'Beatles' aangehouden door Britse politie
De Britse politie heeft de jihadist Aine Davis aangehouden, een van de zogenoemde Beatles van terreurbeweging Islamitische Staat (IS). Volgens de BBC werd Davis, ook bekend als Jihadi Paul, aangehouden op het vliegveld van Luton, toen hij aankwam uit Turkije, waar hij een gevangenisstraf van 7,5 jaar uitzat wegens lidmaatschap van een terroristische organisatie.
Lees verder

Minstens drie doden bij ontploffing in Amerikaanse staat Indiana
Bij een explosie in Evansville, in de Amerikaanse staat Indiana, zijn drie mensen om het leven gekomen. Dat melden lokale media vandaag. De Amerikaanse nieuwszender CNN meldt op basis van de lokale brandweer dat minstens 39 huizen beschadigd zijn geraakt.
Lees verder