Doorgaan naar hoofdcontent

LIVE. Nachtmerrie Man Utd: 0-2 achter tegen Brighton en sterke Trossard, Ronaldo valt in - Castagne kopt raak voor Le...

HLN
LIVE. Nachtmerrie Man Utd: 0-2 achter tegen Brighton en sterke Trossard, Ronaldo valt in - Castagne kopt raak voor Leicester
• Erik ten Hag debuteert als coach Man Utd • Cristiano Ronaldo wil weg en miste groot deel voorbereiding • Brighton met Leandro Trossard • Old Trafford
Lees verder

LIVE. Vanhaezebrouck dropt toptalent Malick Fofana in de basiself bij AA Gent tegen Westerlo
• Derde speeldag • Ghelamco Arena • Aftrap: 16u • AA Gent speelde twee keer gelijk in z'n twee eerste duels
Lees verder

Biden uit isolatie na nieuwe negatieve coronatest
De Amerikaanse president Joe Biden mag zondag uit isolatie nadat hij voor de tweede dag op rij negatief heeft getest op het coronavirus. Dat meldt het Witte Huis. Biden kan nu opnieuw "veilig" deelnemen aan publieke evenementen en kan ook zijn reizen hervatten, zo stelt zijn arts Kevin O'Conner in een brief.
Lees verder

Koen Wauters en zijn zoon Nono hebben veel gemeen: "We zijn allebei heel zorgzaam. Maar ook koppig"
Nono (16), de zoon van Koen Wauters (54), geniet volop van een zorgeloze vakantie. Op reis gaan, met vrienden afspreken, feesten... Maar niet elk kind heeft dat geluk. Daarom zetten vader en zoon Wauters zich samen in voor de kinderen in het Kinderrevalidatiecentrum van het UZ Gent. "Nono heeft een groot hart, hij wil voor iedereen het beste", vertelt Koen aan 'Story'.
Lees verder

STREAMINGTIP. 'Trainwreck: Woodstock '99': toch niet allemaal peace and love
Peace and love? Toch niet helemaal. Hoewel Woodstock bekendstaat als hét festival van de flower power-beweging, liep niet alles van een leien dakje toen het event in 1999 nog eens herhaald werd. Sterker nog, volgens vele getuigen was het een waar trainwreck. Vandaar deze nieuwe documentaire, die een ander licht werpt op het iconische feestgedruis.
Lees verder

Grote rookpluim boven Burst door brand in leegstaande woning: Oudenaardsesteenweg afgesloten in beide richtingen
In Burst is zondag brand uitgebroken in een leegstaande woning. Omdat er ook zware rookontwikkeling is, werd de Oudenaardsesteenweg (N46) afgesloten in beide richtingen.
Lees verder

Leegstaande woning in Burst volledig uitgebrand: grote rookpluim houdt Oudenaardsesteenweg dicht
In Burst is zondag brand uitgebroken in een leegstaande woning. Omdat er ook zware rookontwikkeling was, werd de Oudenaardsesteenweg (N46) afgesloten in beide richtingen.
Lees verder

Te volle toilettas op reis? Beautyredactrice Sophie tipt 10 producten die multi-inzetbaar zijn
Eentje is geentje. Dat blijkt eens te meer wanneer we die toilettas volproppen in een poging om ook op reis de beste versie van onszelf te zijn. Geen nood: onze beautyredactrice somt tien handige multitaskers op. "Het is een van 's werelds oudste beautyproducten en voorlopig onvervangbaar en onmisbaar op vakantie." Zo heb je aan een paar producten genoeg voor een geslaagde vakantie (en niet onbelangrijk: meer ruimte voor souvenirs).
Lees verder

Zelensky wil nieuwe westerse sancties na beschieting kerncentrale Zaporizja
Volodymyr Zelensky heeft opgeroepen tot nieuwe sancties tegen Rusland als reactie op de beschieting van de kerncentrale van Zaporizja. Dat heeft de Oekraïense president op Twitter aangekondigd.
Lees verder

Opvallend: UCI diskwalificeert winnende Marianne Vos na ongeoorloofde 'puppy paws' tijdens wedstrijd in Zweden
Marianne Vos dacht heel even voor de vierde keer de eendagskoers uit de WorldTour in Zweden gewonnen te hebben. De 35-jarige wielrenster van Jumbo-Visma klopte na 125,7 kilometer in Vargarda haar medevluchters Audrey Cordon-Ragot uit Frankrijk en de Britse Pfeiffer Georgi. Na afloop werd ze echter gediskwalificeerd.
Lees verder

Na Israëlische aanval op Gaza waarbij 31 doden vielen: Egypte meldt mogelijk bestand vanaf vanavond
Israël stemt in met een bestand om de wapens in de Gazastrook te laten rusten. Het bestand is voorgesteld door Egyptische bemiddelaars. Dat meldt een veiligheidsbron. Het is nu nog wachten op een Palestijnse reactie. "Aan Israëlische kant heeft men de wapenstilstand aanvaard", zei een Egyptische ambtenaar, zonder details te geven over het tijdschema voor de wapenstilstand. De VN-Veiligheidsraad buigt zich maandag over het geweld in de Gazastrook
Lees verder

Deense prins Frederik en Mary kiezen nieuwe school voor kinderen na schandaal
De Deense kroonprins Frederik (54) en zijn vrouw kroonprinses Mary (50) hebben nieuwe scholen gekozen voor hun kinderen. Eerder dit jaar was er ophef ontstaan over de kostschool waar hun oudste zoon Christian (16) op dat moment naartoe ging en zijn zus Isabella (15) na de zomer zou starten.
Lees verder

LIVE. Westerlo op voorsprong tegen slap Gent
• Derde speeldag • Ghelamco Arena • Aftrap: 16u • AA Gent speelde twee keer gelijk in z'n twee eerste duels
Lees verder

Nachtmerrie voor debuterende Ten Hag, die Ronaldo slechts laat invallen: de boot in tegen Brighton met sterke Trossard
Desillusie. Het debuut van Erik ten Hag als coach van Man United werd er eentje in mineur. 1-2 tegen Brighton. Bij de pauze stond het zowaar 0-2, in elk van de goals had een sterke Trossard een geniaal voetje. Pas na de pauze mocht Ronaldo invallen. Dat bracht wat leven in de brouwerij, maar op de gelukkige aansluitingstreffer na ook niet meer dan dat. Man United lijkt opnieuw een moeilijk seizoen tegemoet te gaan. Een topclub blijft in verval.
Lees verder

Altijd al in een stadspaleis willen wonen? Deze Gentse parel is van jou voor 2 miljoen euro
Altijd al een eigen paleis gewild? Pal in het centrum van Gent staat momenteel een prachtig exemplaar te koop. Het bevat drie salons, drie slaapkamers, drie badkamers en een tuin - inclusief prieel - aan het water. Interesse? Voor niet minder dan 2 miljoen euro is het van jou.
Lees verder

Na derde plaats gisteren belandt Tom Boonen in het grind en kan hij niet verder in Pro-Am-klasse op Porsche Carrera Cup in Assen
Dit weekend wordt in het Nederlandse Assen de vierde manche van de Porsche Carrera Cup afgewerkt. Tom Boonen eindigde gisteren als derde in de Pro-Am-klasse, de ongenaakbare Harry King pakte de zege in de Pro-klasse. Vandaag haalde Boonen de finish niet nadat hij in het grind belandde. Koen Wauters was dit keer niet van de partij.
Lees verder

Motorrijder overleden na botsing met bestuurder op de vlucht voor politie in provincie Luik
Een motorrijder is zondag in het Luikse Surister (Jalhay) met dodelijk gevolg aangereden door een autobestuurder die op de vlucht was voor de politie. Dat is vernomen van de hulpverleningszone Vesdre Hoëgne et Plateau.
Lees verder

Natuur en Bos: "Bestrijding van Aziatische hoornaar blijft verzekerd"
De bestrijding van de Aziatische hoornaar, een exotische wespensoort die een bedreiging vormt voor de honingbij, blijft gegarandeerd. Het Agentschap voor Natuur en Bos zegt bereid te zijn om verdere bestrijdingsacties te ondersteunen indien dat nodig is, inclusief eventuele meerkosten, overeenkomstig de afspraken met het departement Landbouw en Visserij. Hierover zal de komende dagen met de betrokken actoren worden samengezeten. Dat laat het agentschap zondag weten.
Lees verder

LIVE. Cuypers zet AA Gent op voorsprong van de stip!
• Derde speeldag • Ghelamco Arena • Aftrap: 16u • AA Gent speelde twee keer gelijk in z'n twee eerste duels
Lees verder

Auto met twee Belgen crasht na politieachtervolging in Nederland
In de Nederlandse provincie Noord-Brabant is zondagochtend een auto gecrasht na een achtervolging door de politie. Het ongeval gebeurde op de snelweg A27 ter hoogte van Nieuwendijk, zo'n 20 kilometer ten noorden van Breda. De drie mannen die in de auto zaten, waaronder twee Belgen, zijn aangehouden. Twee van de inzittenden raakten gewond.
Lees verder