Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 1 augustus 2022

KU Leuven: Contact

Contact
Lees verder

Shout it Out-beurs: tot 2000€ voor ge├źngageerde events
Lees verder

Infomomenten in Kortrijk, Gent en Brugge
Kortrijk - Gent - Brugge: een gouden driehoek, met zijden van zo'n 50 km lang en tienduizenden studenten in het hoger onderwijs. Je krijgt hier onderwijs van professoren die je kent en die jou kennen. Die bereikbaar en benaderbaar zijn. Je volgt les in kleine groepen en profiteert van een vooruitstrevend onderwijsmodel. Verbinding, betrokkenheid en interactie staan hier centraal: met elkaar en met de regio, met lokale overheden, bedrijven en instellingen.
Lees verder

VZW Monumentale Kerken Antwerpen - Publieksontsluiting
Monumentale Kerken Antwerpen vzw (MKA) is het aanspreekpunt en het samenwerkingsverband tussen de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal, de Sint-Andrieskerk, de Sint-Carolus Borromeuskerk, de Sint-Jacobskerk en de Sint-Pauluskerk: vijf religieus actieve kerken gelegen in het historisch centrum van Antwerpen. De vereniging behartigt de zorg voor en de uitstraling van het zeer rijke erfgoed in deze vijf ruimtes van gebed.
Lees verder

Cultureel erfgoed annuntiaten Heverlee - Meerdere stage opties
Waarom is CEAH een van de meest verrassende erfgoedsites van Vlaanderen?  De rijkdom aan archieven – de kern van de collectie is een schat aan informatie – naast  boeken, beeld, objecten, onroerend en immaterieel erfgoed zal je er misschien niet meteen verwachten.  Ze worden bewaard en ontsloten met een scrupuleuze zorg voor context, verhaal en praktijken door een team van professionals en vrijwilligers
Lees verder