Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 2 augustus 2022

Gemeente Zonhoven: Reageer op ongewenste reclameoproepen

Reageer op ongewenste reclameoproepen
Ben je maar al te goed bekend met de vervelende telefoontjes van bedrijven die je hun producten proberen te verkopen? Je kan een einde maken aan deze ongewenste publiciteit door je telefoonnummer te registeren op de bel-me-niet-meer-lijst. Je nummer wordt dan van alle contactenlijsten geschrapt.
Lees verder

Update werken aan Kempische brug
De werken aan de brug in Hasselt hebben vertraging opgelopen door verborgen puin in de ondergrond. Hierdoor start fase twee, de verhoging van de brughelft aan de zijde van de Genkersteenweg, pas op 10 september in plaats van 1 augustus. Tot die tijd blijft de huidige verkeerssituatie gelden.
Lees verder

Nieuw zebrapad aan schoolpoort
Agentschap Wegen en Verkeer verbetert deze zomer verschillende 'Knelpunten Schoolroutes' aan gewestwegen in Limburg. Dit om het comfort en de veiligheid op die plaatsen te verhogen. In Zonhoven wordt er begin augustus een extra zebrapad aangelegd in de Dorpsstraat (N715), tegenover de schoolpoort.
Lees verder

15 augustus gesloten
Op maandag 15 augustus zijn de gemeentelijke diensten gesloten wegens de feestdag Onze-Lieve-Vrouw-Hemelvaart. Vermijd om voor een gesloten deur te staan en boek je afspraak tijdig in!
Lees verder