Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Mol: Vennestraat gedeeltelijk afgesloten op maandag 29 augustus

Vennestraat gedeeltelijk afgesloten op maandag 29 augustus

Op maandag 29 augustus geldt in de Vennestraat van 7 tot 18 uur een doorgangsverbod, uitgezonderd plaatselijk verkeer, vanaf het verbindingsstraatje met de Gasstraat tot aan de Martelarenstraat. De maatregel is nodig omdat een vrachtwagen met kraan de rijbaan inneemt ter hoogte van het appartementsgebouw Vennenhof (Vennestraat 60). Het verkeer wordt omgeleid via de Gasstraat, Asstraat en Jakob Smitslaan. Fietsers kunnen wel door, mogelijk moeten zij aan de werfzone afstappen.

Lees verder

Marleen en Jannes winnen een kermispakket van 50 euro. Waag ook je kans!

Marleen Vanhoof en Jannes Van Hoof namen deel aan Scoren op de Molse Foren op kermis Donk en winnen een pretpakket om op andere kermissen te spenderen. Een jaar lang kan je op de kermissen in onze gemeente pakketten van 50 euro winnen. Hoe deelnemen? Heel simpel! Als je aan de deelnemende kramen 5 euro spendeert, krijg je een deelnameformulier. Vul dit in en stop het in de centrale verzamelbox op elke kermis. De foorkramers trekken de winnaars tijdens de kermis die volgt! 

Lees verder

Eénrichtingsverkeer Voogdijstraat op vrijdag 26 augustus door uitgestelde werken

Op vrijdag 26 augustus geldt in de Voogdijstraat éénrichtingsverkeer. Verkeer komende van Rozenberg moet via de Kloosterstraat en Statiestraat omrijden richting Laar. De rijrichting van Laar naar Rozenberg blijft wel mogelijk. De maatregelen zijn nodig voor werken aan het nieuwbouwproject hoek Voogdijstraat РKloosterstraat. Die dag wordt er beton gestort voor de vloerplaat van dit bouwproject waarbij betonmixers een hele dag op- en afrijden. De werken waren eerder al voorzien op vrijdag 19 augustus, maar werden door de aannemer uitgesteld.

Lees verder

Saigo Sterrenbos zoekt kinesitherapeut/ergotherapeut

Onze gemeentelijke school voor buitengewoon onderwijs Saigo Sterrenbos (type basisaanbod en type 2) zoekt een kinesitherapeut/ergotherapeut. Het gaat over een voltijdse vervangingsopdracht voor type 2 voor een volledig schooljaar (2022-2023). Solliciteren kan tot en met 29 augustus 2022. Mail je kandidatuur en cv naar directie.saigosterrenbos@gemeentemol.be.

Lees verder