Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 8 augustus 2022

Gemeente Mol: Gezocht: enthousiaste leerkrachten en animatoren voor zomerschool ‘Kanjerkamp’

Gezocht: enthousiaste leerkrachten en animatoren voor zomerschool 'Kanjerkamp'

We zoeken nog enkele enthousiaste leerkrachten en animatoren om het gemotiveerde team van de zomerschool 'Kanjerkamp' te versterken. Het 'Kanjerkamp' gaat door van maandag 8 tot en met vrijdag 19 augustus. Begeleid je graag activiteiten met kinderen of ben je een gedreven leerkracht? Laat dan snel van je horen via  zomerschool@gemeentemol.be.

Lees verder

In augustus opnames jeugdserie '3Hz' van Ketnet aan put van Rauw

In augustus is het productiehuis De Mensen opnieuw te gast in onze gemeente. Gedurende meerdere dagen maken zij opnames voor de jeugdserie '3Hz' van Ketnet. De filmploeg trekt voor de opnames opnieuw naar de Put van Rauw. Het uitzicht over dit prachtige meer vormt hierbij het decor.

Lees verder

Oproep: wees waakzaam voor gauwdieven rond welzijnssite Ten Hove

Op zondag 7 en maandag 8 augustus maakten bewoners melding van een poging tot diefstal in de omgeving van welzijnssite Ten Hove. De bewoners werden aangesproken door personen die kleding (sjaals, jassen) verkochten en meteen hielpen met passen. Tijdens het passen probeerden deze personen de juwelen van de bewoners te stelen. Beide keren zijn de dieven niet in hun opzet geslaagd. We vragen om waakzaam te zijn en verdachte zaken te melden via het nummer 112. De politie is een onderzoek gestart.

Lees verder

Kom naar afscheidsfeest van Jakob Smitsmuseum op zondag 28 augustus

Vier op zondag 28 augustus vanaf 13 uur met ons mee in het Jakob Smitsmuseum, Sluis 155a. Het is de laatste dag van de expo Boerenpsalm en de laatste dag voor de renovatiewerken. We organiseren een feest om U tegen te zeggen voor de ganse familie. Afsluiten doen we met een concert van de Koninklijke Fanfare Sint-Jozef van Sluis, onder leiding van Jef Verheyden. De toegang is gratis. Iedereen is van harte welkom!

Lees verder