Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 19 augustus 2022

Gemeente Mol: Doorgangs- en parkeerverbod parking Rondplein voor ‘Mol Feest’ op 25 augustus

Doorgangs- en parkeerverbod parking Rondplein voor 'Mol Feest' op 25 augustus

Voor 'Mol Feest' op donderdag 25 augustus wordt een aantal tijdelijke verkeersmaatregelen ingevoerd. Zo geldt onder andere een doorgangs- en parkeerverbod op het Rondplein van woensdag 24 augustus (7 uur) tot vrijdag 26 augustus (16 uur). Met topacts Niels Destadsbader, Sam Gooris en NIVIRO verwachten we ook dit jaar heel veel bezoekers in het Centrum. We raden daarom aan om zoveel mogelijk te voet of met de fiets te komen. Lukt dit niet, parkeer je auto dan op de randparkings.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt HR-officer

Het gemeentebestuur zoekt een HR-officer (80%). Het gaat over een contractueel dienstverband voor onbepaalde duur, niveau B in salarisschaal B1-B2-B3. Interesse? Solliciteer dan ten laatste op 18 september 2022. Meer info vind je op www.gemeentemol.be/vacatures.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt technisch assistent lokaal dienstencentrum

Het gemeentebestuur zoekt een halftijds technisch assistent lokaal dienstencentrum, in  contractueel dienstverband, niveau D, salarisschaal D1-D3. Het gaat om een vervangingscontract voor snelle indiensttreding. Solliciteren kan tot en met donderdag 25 oktober 2022 via het online sollicitatieformulier. Meer info vind je op www.gemeentemol.be/vacatures.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt polyvalent administratief medewerkers

Het gemeentebestuur zoekt tijdelijke polyvalent administratief medewerkers (voltijds of deeltijds) met eventuele kans op verlenging. Solliciteren kan tot en met 31 augustus 2022. Meer info vind je via www.gemeentemol.be/vacatures

Lees verder