Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Mol: 140 Molse ouderen beleven topdag in Blankenberge dankzij seniorenraad

140 Molse ouderen beleven topdag in Blankenberge dankzij seniorenraad

Op donderdag 25 augustus trokken 140 ouderen naar Blankenberge voor een zeer geslaagde uitstap boordevol zon, zee en vrolijkheid. De uitstap startte met een busrit richting de kust om nadien de hongerige magen te stillen. Lekker uitwaaien op de dijk en het strand, gezellig iets gaan drinken en smullen van een stukje taart om tegen de avond moe maar voldaan weer naar huis te keren. Dankzij de vrijwilligersploeg van de seniorenraad werd het voor iedereen een meer dan geslaagde dag.

Lees verder

Brug N118 (Retie – Geel) afgesloten van 1 tot 5 september

Van 1 tot 5 september is de brug op de N118 (Retie – Geel) over het kanaal Bocholt – Herentals volledig afgesloten. Dit is nodig voor werken aan de fietspaden.

Lees verder

Bestel vanaf 1 september plantgoed via 'Behaag onze Kempen'. Nieuw! Knotwilgen

Vanaf 1 september tot en met 20 oktober kan je weer plantgoed aankopen via de actie 'Behaag onze Kempen'. Dit jaar wordt het aanbod uitgebreid met knotwilgen: ideaal voor een nattere ondergrond, maar ook perfect mogelijk in drogere omstandigheden. Surf naar www.iok.be/bok voor meer info over het aanbod, welke soorten geschikt zijn voor jouw tuin of om je bestelling door te geven. Inspiratie nodig? Neem op 24 september deel aan de inspiratiewandeling in Herentals.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt twee cultuurfunctionarissen

Het gemeentebestuur zoekt twee cultuurfunctionarissen (voltijds of 4/5 en halftijds), niveau B, in contractueel dienstverband met een contract bepaalde duur van 6 maanden. Solliciteren kan tot en met 11 september 2022 via het online sollicitatieformulier.

Lees verder