Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Mol: 136 leerlingen genoten van een leerrijke & deugddoende editie van het Kanjerkamp

136 leerlingen genoten van een leerrijke & deugddoende editie van het Kanjerkamp

Maar liefst 136 leerlingen uit 18 verschillende scholen genoten afgelopen twee weken van zomerschool 'Kanjerkamp'. 30 leerkrachten en 21 animatoren zetten alles op alles om de kinderen op een speelse manier klaar te stomen voor het nieuwe schooljaar. Dit jaar draaide de zomerschool rond het thema 'Binnenstebuiten' en werd er extra aandacht besteed aan sociale vaardigheden en gevoelens.

Lees verder

Al 360 tickets verkocht voor 'La Femme Fatale': wees er nog snel bij!

De ticketverkoop voor 'La Femme Fatale' op 1 oktober loopt als een trein: maar liefst 360 tickets werden al verkocht! Wil jij deze unieke kans niet missen om ook lokaal talent te bewonderen deze prachtige muziektheatervoorstelling? Reserveer dan nog snel je plaats(en) via www.cultuurcentrum-mol.be of 014 33 09 00. Tot 13 september gelden voor alle eigen voorstellingen van Cultuurcentrum Mol bovendien nog vroegboekprijzen!

Lees verder

Nieuwe speeltoestellen voor kinderen met beperking in speeltuin Galbergen

Op dinsdag 23 augustus start aannemer Mekano met werken in speeltuin Galbergen. De speeltuin krijgt er een rolstoeldraaimolen en een voelwand bij. Deze nieuwe speelelementen zorgen ervoor dat ook kinderen met een beperking nog meer kunnen genieten van deze unieke speelplek. Als alles volgens planning verloopt, zijn de nieuwe toestellen vanaf 23 augustus speelklaar. Kom je ze uitproberen?

Lees verder

Gemeentebestuur weigert vergunning voor verkaveling Vijftien Kapellekens

Het gemeentebestuur weigert een vergunning voor de realisatie van een nieuwe verkaveling in de onmiddellijke omgeving van de Vijftien Kapellekens. De aanvraag omvatte de aanleg van een nieuwe weg en de realisatie van elf bouwkavels voor open bebouwing en twee kavels voor halfopen woningen. Eerder weigerde de gemeenteraad al het ingediende rooilijnplan.

Lees verder