Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 2 augustus 2022

Gemeente Kontich: Geen ophaling huisvuil op woensdag 6 juli

Geen ophaling huisvuil op woensdag 6 juli
Door onverwachte omstandigheden zal het huisvuil nu woensdag, 6 juli, niet opgehaald worden. We vragen om je huisvuilzakken terug binnen te halen en aan te bieden bij de volgende ophaling op woensdag 13 juli. IGEAN excuseert zicht voor het ongemak en bedankt voor het begrip!
Lees verder

Eerste hondenpoepbuis in Kontich
Vanaf nu kan je aan de ingang van de oude spoorwegberm, tussen de Drabstraat en de Kruisschanslei, een gloednieuwe hondenpoepbuis vinden. In deze buis kunnen hondenbaasjes snel hun drolzakjes deponeren.
Lees verder

Bedank jij donderdag je animator?
Ze bezorgen onze kinderen de zomer van hun leven. Op het speelplein, bij de (sport)kampen, in de jeugdbeweging,... Onze animatoren zijn goud waard. Daarom vieren we hen tijdens de Dag van de Animator op donderdag 28 juli. Doe jij mee?
Lees verder

Neem deel aan onze feestmarkt in september!
Eind september vieren we feest! Het wordt een spetterend weekend met leuke activiteiten in het dorpscentrum zoals Kontich loopt, kermis, jaarmarkt én een heuse feestmarkt. Ben jij een vereniging, handelaar of ondernemer? Dan kan jij deel uit maken van de feestmarkt! Schrijf je daarvoor nu in.
Lees verder