Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 18 augustus 2022

Gemeente Kampenhout: Anoniempjes gezocht voor Tele-Onthaal

Gemeente Kampenhout
Anoniempjes gezocht voor Tele-Onthaal
Ons mentale welzijn staat onder druk. Dat voelen we aan de telefoon en chat bij hulplijn Tele-Onthaal. Dagelijks bieden de vrijwilligers een luisterend oor aan meer dan 350 hulpvragers die het niet meer zien zitten, die eenzaam of verdrietig zijn of willen praten over hun grote of kleine kopzorgen.
Lees verder

Weekend van de Klant op 1 en 2 oktober: schrijf je in als deelnemend handelaar
Op 1 en 2 oktober 2022 organiseren UNIZO, Comeos en UCM de vijfde editie van het Weekend van de Klant. Dat weekend is het ideale moment om jouw klanten met een leuke attentie of ludieke actie te verrassen.
Lees verder

September = Maand van de sportclub
September is traditioneel de 'Maand van de sportclub'. Van 1 tot 30 september krijgen sportclubs daardoor de kans om hun deuren wagenwijd open te zwaaien voor het publiek. Maak kennis met de deelnemende Kampenhoutse clubs via onder meer gratis proeflessen, demonstraties, open trainingen, enzovoort!
Lees verder

Vraag een premie voor ontharding en/of infiltratie aan
Onze omgeving is sterk verhard. Als lokaal bestuur willen we daar iets aan doen. We roepen iedereen op om zoveel mogelijk verharding uit te breken en mee de stap te zetten van grauw grijs naar geweldig groen. Als beloning kan je daarvoor een premie krijgen.
Lees verder