Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 2 augustus 2022

Gemeente Kalmthout: Werken Dr. J. Goossenaertsstraat op dinsdag 26 juli

Gemeente Kalmthout
Werken Dr. J. Goossenaertsstraat op dinsdag 26 juli

Op dinsdag 26 juli is de Dr. J. Goossenaertsstraat gedurende de ganse dag onderbroken ter hoogte van de Brasschaatsteenweg. Het kruispunt van de Dr. J. Goossenaertsstraat met de Brasschaatsteenweg is onderbroken. Via Heiken blijft de straat wel bereikbaar.

The post Werken Dr. J. Goossenaertsstraat op dinsdag 26 juli appeared first on Gemeente Kalmthout.

Lees verder

Werken Kastanjedreef vanaf maandag 1 augustus

Vanaf maandag 1 augustus vinden er werken plaats in de Kastanjedreef. Er zullen een heel aantal nutsleidingen worden verplaatst. Na die werken legt de aannemer eveneens een nieuwe riolering aan. Het einde van de werken wordt voorzien tegen 31 oktober. De straat wordt gedurende de hele periode afgesloten voor het verkeer vanaf de Korte Heuvelstraat […]

The post Werken Kastanjedreef vanaf maandag 1 augustus appeared first on Gemeente Kalmthout.

Lees verder

Vacature gemeenschapswacht-vaststeller Essen

Is jouw burgerzin groot? Ben je sociaal en communicatief ingesteld en heb je veel respect voor medemensen en mensenrechten? Ben je bestand tegen agressief gedrag van derden en bezit je hierbij het vermogen om je daarbij te beheersen? Dan ben jij misschien wel de collega naar wie de gemeente Essen op zoek is want er […]

The post Vacature gemeenschapswacht-vaststeller Essen appeared first on Gemeente Kalmthout.

Lees verder

Wegenwerken met verkeershinder in Molenbaan

Op woensdag 3 augustus zal de Molenbaan in Kalmthout gedurende de dag (van 07u00 tot max 17u00) versperd zijn in functie van wegenwerken. Het gaat om het stuk Molenbaan ter hoogte van nummer 67. Er zal een omleiding voorzien zijn via de Foxemaatstraat – Kapellensteenweg – Beauvoislaan.

The post Wegenwerken met verkeershinder in Molenbaan appeared first on Gemeente Kalmthout.

Lees verder

Doorsteek Turfvaartlaan naar Essen afgesloten voor fietsverkeer

De doorsteek Turfvaartlaan naar Essen is momenteel volledig afgesloten voor het fietsverkeer. Daarom is een fietsomleiding voorzien via de Sint-Janstraat, Gageltjes, Beverdonkstraat en Imkersweg. Tegen 5 augustus zullen de werken waarschijnlijk afgerond zijn. Fietsers kunnen er vanaf dan opnieuw door.

The post Doorsteek Turfvaartlaan naar Essen afgesloten voor fietsverkeer appeared first on Gemeente Kalmthout.

Lees verder