Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 18 augustus 2022

Gemeente Herent: Jaarlijkse herdenkingsplechtigheid op de militaire begraafplaats in Veltem

Gemeente Herent
Jaarlijkse herdenkingsplechtigheid op de militaire begraafplaats in Veltem
Op donderdag 22 september om 9.30 uur vindt de plechtige herdenking van de gevallen soldaten van de Eerste Wereldoorlog plaats. Iedereen is welkom! Parkeer aan de Warotzaal, een shuttledienst wordt aangeboden.
Lees verder

Werken aan de Wijgmaalsesteenweg
Van maandag 29 augustus tot vrijdag 23 september 2022 wordt de waterleiding vernieuwd op de Wijgmaalsesteenweg van nummer 154 (dichtbij rotonde) tot nummer 216 (in de bocht).
Lees verder

Nieuw zorgcentrum na seksueel geweld opent in Leuven
In juni opende het zorgcentrum na seksueel geweld de deuren in het Universitair Ziekenhuis in Leuven (Gasthuisberg). Slachtoffers van acuut seksueel geweld, zoals verkrachting en aanranding, kunnen er dag en nacht terecht voor medische en psychologische ondersteuning.
Lees verder

Tijdelijke sluiting recyclagepark in oktober voor verbeteringswerken
Je kunt op het recyclagepark nog terecht tot en met zaterdag 1 oktober. Het recyclagepark heropent op dinsdag 25 oktober. Tijdens de werken kun je met je afval naar een van de 12 andere DifTar-gewichtsparken van EcoWerf gaan.
Lees verder

Ozon- en hitteplan - einde waarschuwingsfase
De waarschuwingsfase van het ozon- en hitteplan en het Vlaamse warmteactieplan dat in werking getreden is op 6 augustus wordt beƫindigd op donderdag 18 augustus 2022.
Lees verder