Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Haaltert: Herstellingswerken op verschillende locaties op N460 tussen station Haaltert en kruispunt Kalvaar ...

Gemeente Haaltert
Herstellingswerken op verschillende locaties op N460 tussen station Haaltert en kruispunt Kalvaar in Ninove
Van 22 augustus tot 30 augustus voert het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) asfaltwerken uit op het wegdek van de gewestweg N460 tussen het station Haaltert en kruispunt Kalvaar in Ninove.
Lees verder

NMBS pakt onkruid station Haaltert nog deze maand aan
Er kwamen recent een aantal meldingen binnen over opgeschoten onkruid aan het station van Haaltert. Lokaal bestuur Haaltert contacteerde de NMBS met de dringende vraag om het onkruid aan het station en aan de treinsporen aan te pakken.
Lees verder

NMBS pakt onkruid stations nog deze maand aan
Er kwamen recent een aantal meldingen binnen over opgeschoten onkruid aan de stations. Lokaal bestuur Haaltert contacteerde de NMBS met de dringende vraag om het onkruid aan de stations en de treinsporen aan te pakken.
Lees verder

Geen vuurwerk tijdens kermissen Haaltert en Denderhoutem door aanhoudende droogte
Op 1 en 4 september stonden in Haaltert en Denderhoutem de jaarlijkse vuurwerken gepland naar aanleiding van de kermissen. Door de aanhoudende droogte, en dus brandgevaar, werd na overleg en advies van de dienst Noodplanning en de brandweerzone, beslist om het vuurwerk uit te stellen.
Lees verder