Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Brecht: Infoavond: Verhuren aan een sociaal verhuurkantoor, Het Pandschap en het EnergieK Loket

Infoavond: Verhuren aan een sociaal verhuurkantoor, Het Pandschap en het EnergieK Loket

Ben je eigenaar van een woning? Wil je niet zelf op zoek gaan naar een huurder? Of is er werk aan jouw woning om ze klaar te maken voor de toekomst? Verdwaal je in het bos van subsidies, premies en renovatieadvies? Kom dan op 29 september naar de infoavond die IGEAN samen met gemeenten Brecht, Wuustwezel, Kalmthout organiseert.

Lees verder

Aanleg werfreserve - halftijdse arbeider-schoonmaak (E1-3)

Ben jij de ideale schoonmaakster/schoonmaker op zoek naar werk in de nabije omgeving? Het gemeentebestuur van Brecht is – voor de aanleg van een werfreserve van één jaar - op zoek naar gemotiveerde arbeider-schoonmaak voor de versterking van het onderhoudsteam van de gemeentelijke gebouwen. Interesse? Je kandidaat stellen kan tot 24 augustus.

Lees verder

Nieuwe vacature: consulent communicatie

Samen met jouw collega's ben je verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie van de organisatie, het participatiebeleid en branding. Je werkt communicatietrajecten uit die ertoe bijdragen om Brecht als gemeente op de kaart te zetten. Interesse? Je kandidaat stellen kan tot 24 augustus 2022.

Lees verder

Code rood voor brandgevaar in natuur- en bosgebieden

Het Agentschap voor Natuur en Bos kondigt vanaf donderdag 11 juli code rood aan voor brandgevaar door de aanhoudende droogte en hitte.

Lees verder