Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Beernem: Behaag je tuin: groepsaankoop streekeigen plantgoed

Behaag je tuin: groepsaankoop streekeigen plantgoed
Behaag je tuin is de nieuwe naam voor de actie 'Behaag het Houtland' van het Regionaal Landschap Houtland & Polders. De groepsaankoop voor plantgoed staat garant voor een assortiment van gemengde streekeigen hagen, heggen, houtkanten, wilgenpoten en hoogstambomen. Bovendien garandeert de groepsaankoop 100% streekeigen plantgoed met het label 'plant van hier'. Bestellen kan vanaf 1 september tot 31 oktober.
Lees verder

Asbest: ophaling aan huis vanaf 1 september
Hoewel het gebruik van asbest in 2001 verboden werd, blijft het een belangrijk probleem. Elk jaar overlijden minstens 700 landgenoten aan de gevolgen van blootstelling aan asbest. Bedoeling is om Vlaanderen tegen 2040 'asbestveilig' te maken. IVBO start vanaf 1 september met een ophaling aan huis van asbest.
Lees verder

Wil je een gratis boom? Kom naar de infosessie 'Boom zoekt tuin'
Bomen zijn belangrijker dan ooit. Denk maar aan hun nut op vlak van klimaat, schone lucht, schaduw, grondversteviging, water… En dat terwijl hun aantallen afnemen. Daar willen we iets aan doen! Elke inwoner die aanwezig is op de infosessie 'Boom zoekt tuin' op donderdag 8 september in O.C. De Kleine Beer ontvangt een gratis boom!
Lees verder