Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Balen: Pidpa biedt Balense landbouwers gratis irrigatiewater aan

Pidpa biedt Balense landbouwers gratis irrigatiewater aan
Lees verder

Zomervakantie halfweg: nog meer toffe activiteiten in augustus
De jeugd- en sportdienst kijken met trots terug op het eerste deel van de schoolvakantie. Mooi weer en toffe activiteiten: de maand juli was meer dan geslaagd! Maar ook in augustus staan er nog heel wat op het programma. Inschrijven kan nog steeds ivia vrijetijd.balen.be
Lees verder

Tussenstand Zomerleesactie in de bib
De zomervakantie is halverwege en we hebben al genoten van het prachtige weer. En van al die leuke boekjes natuurlijk! Dat hebben we te danken aan onze zomerleesactie. Ben jij benieuwd of jouw klas in de prijzen valt? Hieronder vind je de voorlopige tussenstand.
Lees verder

Rioleringswerken Oude Molsebaan starten vermoedelijk na bouwverlof
Na het bouwverlof start aannemer Colas met de rioleringswerken in de Oude Molsebaan. De aannemer zal vermoedelijk starten aan de kant van het kanaal (Berg). De bewoners worden binnenkort verder geïnformeerd met een brief.
Lees verder

Onderwijs: Info voor scholen met Oekraïense kinderen in de klas
De oorlog in Oekraïne woedt er nog steeds verder. Ook dit schooljaar zullen er kinderen uit Oekraïne starten in onze scholen. Om gemeentes te ondersteunen in de opvang van de vluchtelingen werd alle info verzameld op de Vlaanderen helpt Oekraïne website. Ook voor onderwijs vind je er nuttige links.
Lees verder