Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 1 augustus 2022

Gemeente Balen: Maak afspraak voor bloedinzameling VC De Kruierie (9 augustus)

Maak afspraak voor bloedinzameling VC De Kruierie (9 augustus)
Maak nu een afspraak voor de inzameling op dinsdag 9 augustus van 17u30 tot 20u30 in VC De Kruierie (Bevrijdingsstraat 1). Maak voor je donatie steeds een afspraak via donorportaal.rodekruis.be of via het gratis nummer 0800/777 00. Respecteer het uur van je afspraak.
Lees verder

Rondje Streekdranken - fietstocht (33km) langs Balense streekproducenten
Ga elke zondag van augustus mee op 'Rondje Streekdranken'. De terrassen zijn geopend tussen 14u en 20u. Gratis deelname en vrij vertrek bij één van de deelnemende locaties. Download de route op de websites van de streekproducenten of via ontdekbalen.be.
Lees verder

Nieuwe folder 'Sporten in Balen' beschikbaar
Elk jaar in augustus brengt de sportdienst een folder uit met daarin alle sporten die je in de gemeentelijke sportinfrastructuur kan beoefenen. Je kan de folder afhalen bij de sportdienst of de infopunten (gemeentehuis, VC De Kruierie, OCMW-huis) of hier downloaden.
Lees verder

Inspiratiegids voor duurzame (buiten)sportevenementen
Lees verder

Sportdienst lanceert campagne Maand van de Sportclub met lipdub
Tijdens de 'Maand van de Sportclub' (een initiatief van Sport Vlaanderen i.s.m. de sportdienst) geven Balense sportclubs de mogelijkheid aan jong en oud om vrijblijvend een sport uit te proberen in de maand september. De campagne wordt afgetrapt met een sportief lipdub filmpje.
Lees verder