Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Asse: Straatbarbecue Kruiskouter/Benedenstraat op 27 augustus

Gemeente Asse
Straatbarbecue Kruiskouter/Benedenstraat op 27 augustus
De buren van Kruiskouter en Benedenstraat organiseren op 27 augustus van 10.00 tot 23.45 uur een barbecue ter hoogte van Kruiskouter 37.
Lees verder

Waterlek Steenweg Asse
Farys meldt een waterlek ter hoogte van Steenweg 3. Farys probeert het lek zo snel mogelijk te herstellen. Voor de veiligheid ter hoogte van de werfzone, wordt er gewerkt met verkeerslichten. Dit zorgt voor verkeershinder. We vragen om het centrum van Asse te vermijden indien mogelijk.
Lees verder

Onderbreking watertoevoer op 25 augustus
Farys laat weten dat er op 25 augustus geen leidingwater zal zijn tussen 09.00 en 13.00 uur in de Nerviƫrsstraat 3-113 en Kalkoven 113-141.
Lees verder

Inname openbare weg: nutswerken Molenstraat
De firma Tasoz voert in opdracht van Fluvius nutswerken uit in de Molenstraat tussen Ilsedestraat en Borrevaal, van 30 augustus t.e.m. 16 september. Om deze werken uit te voeren, wordt de weg afgesloten. Bewoners kunnen de straat in en uit via Ilsedestraat en Borrevaal.
Lees verder

Gemeentehuis vandaag gesloten vanaf 15.00 uur
Het gemeentehuis is op woensdag 24 augustus vanaf 15.00 uur gesloten. Door een tijdelijke stroomonderbreking is er geen dienstverlening mogelijk.
Lees verder

Verkeersongeval Velm-Assesteenweg
Door een dodelijk verkeersongeval is de Assesteenweg tussen Velm en Terheidenboslaan tijdelijk volledig afgesloten. Vrachtverkeer +3,5 T dient om te rijden via E40 en N285/Edingsesteenweg. Doorgaand verkeer moet omrijden via de N9 richting Zellik/Ring.
Lees verder

Onderbreking watertoevoer op 1 september
Farys laat weten dat er op 1 september tussen 08.00 en 16.00 uur, gedurende 3 uur, geen leidingwater zal zijn in de Groenstraat 67-69 en Vogelenzang 1-5 en 2-6.
Lees verder

Vanaf 1 september ook weigeringstickers voor restafval en papier&karton
De weigeringstickers voor PMD bestaan al langer, maar vanaf 1 september kleeft Intradura ook weigeringstickers wanneer restafval en papier&karton niet op een reglementaire manier worden aangeboden.
Lees verder

Vanaf 1 september ook weigeringsstickers voor restafval en papier&karton
De weigeringsstickers voor PMD bestaan al langer, maar vanaf 1 september kleeft Intradura ook weigeringsstickers wanneer restafval en papier&karton niet op een reglementaire manier worden aangeboden.
Lees verder

Weghelft afgesloten tussen Zittert en Spoorwegbaan
Sinds 16 augustus legt het Agentschap Wegen en Verkeer een bufferbekken aan tussen Zittert en de Spoorwegbaan, ten zuiden van de Brusselsesteenweg. Sinds 24 augustus gaan deze werken met hinder gepaard, want sindsdien moet de aannemer een weghelft innemen om de werken veilig te kunnen uitvoeren.
Lees verder