Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Asse: Ophaling Intradura start vroeger

Gemeente Asse
Ophaling Intradura start vroeger
Om de afhalophalers te beschermen tegen de ergste hitte, start Intradura de afvalophaling deze week een uurtje vroeger. Ze vertrekken al om 05.00 uur 's ochtends i.p.v. 06.00 uur. Intradura raadt aan om de vuilzakken de dag voordien na 18.00 uur buiten te plaatsen.
Lees verder

Mollem Rommelt op 4 september
Op zondag 8 september vindt van 10.00 tot 17.00 uur 'Mollem Rommelt' plaats. In Landbeek geldt er parkeerverbod vanaf 07.00 uur tot het einde van de activiteiten. Landbeek wordt tijdens deze periode eveneens verkeersvrij gemaakt.
Lees verder

Wijkfeest Winkelbaan op 3 en 4 september
Op zaterdag 3 en zondag 4 september vindt er een wijkfeest plaats in de Winkelbaan. Er geldt een parkeerverbod van zaterdag 06.00 uur tot en met zondag 12.00 uur, van Winkelbaan nr. 58 tot en met 80. Dit deel is eveneens verkeersvrij in dezelfde periode.
Lees verder

Asbeekkermis van 26 tot en met 29 augustus
VZW Asbeek Kermis organiseert een kermis van 26 tot en met 29 augustus in Asbeek. Er geldt een parkeerverbod op de parking Asbeek van 25 augustus om 08.00 uur tot 29 augustus om 19.00 uur. De parking is eveneens verkeersvrij in die periode.
Lees verder

Spaanse feesten - Comité Zellikse Feesten
Comité Zellikse feesten organiseert van 13 augustus 14.00 uur tot 15 augustus 14.00 uur hun 'Spaanse feesten' in Café Club Ter Maele, Brusselsesteenweg 588, Asse.
Lees verder

Risicocode rood voor natuurbranden in heel Vlaanderen
Op donderdag 11 augustus wordt de risicocode voor natuurbranden in Vlaanderen opgeschaald van oranje naar rood. Dat is de hoogst mogelijke risicocode. Redenen hiervoor zijn uiteraard de aanhoudende droogte en voorspelde hittegolf tijdens de eerstvolgende dagen.
Lees verder

Jobbeurs op 20 september in 't Jass
De interlokale vereniging Dilbeek, Asse en Wemmel (ILV DAW) organiseert op 20 september een jobbeurs in 't Jass, samen met VDAB en Intercommunale Haviland. Zullen ook van de partij zijn: een twintigtal werkgevers uit diverse sectoren.
Lees verder

Start fase 1 herinrichting Muurveld-Hofveld-Bloklaan op 16 augustus
Op dinsdag 16 augustus start de aannemer met de aanleg van een gescheiden rioleringsstelsel aan de rotonde van Muurveld-Bloklaan-Boekfos.
Lees verder