Doorgaan naar hoofdcontent

Exclusieve vooruitblik op het Autosalon 2023: kleinere ruimte en minder standplaatsen, maar meer merken dan voorheen

HLN
Exclusieve vooruitblik op het Autosalon 2023: kleinere ruimte en minder standplaatsen, maar meer merken dan voorheen
Van vrijdag 13 tot en met zondag 29 januari 2023 vindt op de Brusselse Heizel opnieuw het Autosalon van Brussel plaats, na een door de coronapandemie opgelegde onderbreking van twee jaar. In de tussentijd is er heel wat veranderd. Het Autosalon zal hetzelfde niet meer zijn. Onze autokenners Brecht Vanhaelewyn en Joost Bolle hebben via hun contacten anoniem al meerdere zaken vernomen over hoe het autosalon er dit jaar zal uitzien: dit zijn de eerste details van wat de bezoeker mag verwachten.
Lees verder

Veel relaties sneuvelen na vakantie. Hoe komt dat? "Vervelende gewoontes worden in die periode uitvergroot"
Na de zomer piekt het aantal relatiebreuken. Wat veroorzaakt een vakantiescheiding? En kun je voorkomen dat je huwelijk strandt tijdens je vrije dagen? Experten leggen uit en geven tips. "Mensen denken: die gemiste seks gaan we in die periode inhalen. Maar hoe dan wanneer je met z'n vieren in een tent ligt?"
Lees verder

BV 24/7. K3'tje Marthe probeert een nieuwe haarkleur uit en Astrid Coppens heeft binnenkort groot nieuws
The show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV's de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream.
Lees verder

Branden zetten Argentijns moerasgebied in vuur en vlam: bijna 100.000 hectare verwoest
In het noordoosten van Argentinië woeden al enkele weken zware branden. Bijna 100.000 hectare aan moerasgebied zijn al verwoest. Door de extreme droogte van de voorbije maanden is het vuur oncontroleerbaar. Milieu-organisaties waarschuwen dan ook voor de enorme schade aan het lokale ecosysteem. Bekijk hierboven de indrukwekkende beelden van de brand.
Lees verder

Export Oekraïens graan en andere producten komt op gang
Opnieuw hebben vrachtschepen Oekraïense havens verlaten om producten over de Zwarte Zee en via de Turkse zeestraat Bosporus naar de wereldmarkten te brengen. Twee schepen, een beladen met 25.000 ton tarwe en een met 6.300 ton zonnebloemolie aan boord, zijn zaterdag de Zwarte Zee opgevaren vanuit de haven van Tsjornomorsk, ten zuiden van Odessa.
Lees verder

Van te weinig een-op-eentijd tot te veel compromissen: expert verklaart 7 meest voorkomende relatieproblemen
Verliefd worden is een heerlijk gevoel, maar verliefd blijven vergt hard werk. De meeste koppels worstelen met dezelfde zeven valkuilen, weet relatietherapeute Vanessa Muyldermans. Ze licht die zeven pijnpunten toe en legt uit hoe je ze kunt overwinnen. "Denk terug aan de tijden waarin seks wel bevredigend en leuk was. Hoe deden jullie dat toen?"
Lees verder

Kerk Deerlijk loopt vol voor afscheid Ignace Crombé
In de Sint-Columbakerk in Deerlijk wordt vandaag afscheid genomen van Ignace Crombé. De voormalig Miss Belgian Beauty-organisator stierf op 9 augustus aan de gevolgen van een agressieve pancreaskanker. Hij werd 65.
Lees verder

Volgt vanavond de volgende? Dit zijn de strafste knock-outs van Jamal Ben Saddik
Vanavond vindt in Düsseldorf kickboksevent GLORY 81 plaats, met onze landgenoot Jamal Ben Saddik in actie. Hij neemt het op tegen de Roemeen Benjamin Adegbuyi, die hij in 2018 al eens knock-out sloeg. En Adegbuyi was lang niet zijn enige slachtoffer de voorbije jaren. In bovenstaande video kunt u enkele van Ben Saddiks strafste KO's nog eens herbeleven.
Lees verder

Vijf maanden na het Oscar-incident: Netflix opnieuw kandidaat om het leven van Will Smith te verfilmen
Zo'n vijf maanden nadat Will Smith (53) de komiek Chris Rock (57) in het gezicht sloeg tijdens de uitreiking van de Oscars ziet het er weer iets beter uit voor de acteur. De Oscarwinnaar zou opnieuw in gesprek zijn met Netflix. Het platform had al langer plannen om het leven van Smith te verfilmen, maar na het wereldberoemde incident werden deze plannen eventjes on hold gezet.
Lees verder

Sterrenchef Luc Bellings passeert voor de laatste keer deze zomer langs de kust en proeft kabeljauw in mousselinesaus: "Huiveringwekkende vis"
Voor de laatste keer deze zomer trekt sterrenchef Luc Bellings samen met journalist Stefan Vanderstraeten richting de Belgische kust om gerechten te keuren. Voor zijn laatste stop waagt de chef zich aan kabeljauw in mousselinesaus bij 5 verschillende adressen. Waar bestel je met plezier een moot van de witte vis? En waar blijf je het liefst ver vandaan?
Lees verder

De laatste van de zomer: sterrenchef Luc Bellings keurt kabeljauw in mousseline en deelt een 1/10 uit. "Dit gerecht is precies de vuilbak van de keuken"
Voor de laatste keer deze zomer trekt sterrenchef Luc Bellings samen met journalist Stefan Vanderstraeten richting de Belgische kust om gerechten te keuren. Voor zijn laatste stop waagt de chef zich aan kabeljauw in mousselinesaus bij 5 verschillende adressen. Waar bestel je met plezier een moot van de witte vis? En waar blijf je het liefst ver vandaan?
Lees verder

LIVE. STVV haalt Okazaki, ex-Leicester, naar Stayen - Cercle heeft eerste van twee Mexicanen beet
Het belooft nog een hete transferzomer te worden. Dat de lat hoog ligt bij Antwerp, is duidelijk. Ook bij Club Brugge zijn het drukke tijden. En welke internationale sterren, naast onder meer Romelu Lukaku, Robert Lewandowski, Erling Haaland en Sadio Mané, verhuizen deze zomer naar een ander team? Via deze pagina transfernieuws zit u op de eerste rij voor alle geruchten en done deals op de transfermarkt!
Lees verder

Bewoners veroorzaken brand in appartement: "Ze waren onder invloed van drank of drugs"
Bij een brand in een kelderappartement in de Boogschuttersstraat in Koekelberg is afgelopen nacht een man zwaargewond geraakt. De brandweer had moeite om de man te lokaliseren, doordat de bewoners onder invloed waren van drank en/of drugs.
Lees verder

Gibraltar gaat eerste in beslag genomen superjacht van Russische oligarch veilen, maar geld gaat niet naar Oekraïne
Een superjacht van 76,5 miljoen euro van een Russische oligarch die door sancties is getroffen, wordt dinsdag door de regering van Gibraltar geveild. Het wordt het eerste luxejacht dat wordt verkocht sinds er beperkingen werden opgelegd aan honderden rijke Russen na de invasie van Vladimir Poetin in Oekraïne.
Lees verder

Gerben Thijssen, opkomende sprintbom met een al even getalenteerde vriendin: "Als ik Madrid haal, komt Shari af"
Nieuw in het selecte clubje Belgen dat kan winnen op WorldTourniveau: Gerben Thijssen (24). Straks ook in de Vuelta? Haalt hij bovendien Madrid, dan rijdt hij er recht in de armen van zijn lief Shari Bossuyt (21). "Als dát geen extra motivatie is!"
Lees verder

Mislukte aanval met drone op hoofdkantoor Zwarte Zeevloot op de Krim
Op het door Rusland geannexeerde schiereiland de Krim heeft zaterdag opnieuw een explosie plaatsgevonden. Een drone werd er afgevuurd richting het hoofdkwartier van de Russische Zwarte Zeevloot, in Sebastopol. Dat meldt de lokale gouverneur.
Lees verder

Football Talk. Anderlecht moet Trebel mogelijk enkele weken missen - Vardy verlengt bij Leicester tot 2024
Jamie Vardy (35) heeft zijn contract bij Leicester City met een seizoen verlengd tot 30 juni 2024. Dat heeft de Premier League-club van Youri Tielemans, Timothy Castagne en Dennis Praet bekendgemaakt. De spits speelt intussen tien jaar voor de Foxes. Met 164 doelpunten in 387 wedstrijden achter zijn naam staat hij op de derde plaats in de clubtopschuttersstand aller tijden.
Lees verder

Auto vol rottend vlees en duizenden maden al weken foutgeparkeerd in het Nederlandse Delft: "Die lijkengeur is niet te harden"
Ze zijn de penetrante "lijkenlucht" en overlast van duizenden grote zwarte vliegen zat. Omwonenden klagen al weken over een verlaten foutgeparkeerde auto in het Nederlandse Delft vol rottend etenswaar en duizenden krioelende maden.
Lees verder

Zo maak je de favoriete zomersalade van Kate Middleton. "De perfecte mix van zoet en hartig"
De warme zomerdagen zijn nog niet achter de rug, en daar hoort een verfrissende salade bij. Nood aan inspiratie? Dan kun je de favoriete zomersalade van de Britse hertogin Kate Middleton uittesten. Op sociale media is het recept alvast een hit — geen wonder, want de instructies zijn poepsimpel.
Lees verder

Prins Gabriël, de posterboy van de vorstenhuizen, wordt 19 jaar: "Hij kent duidelijk zijn plaats en heeft daar geen moeite mee"
Feest op het Kasteel van Laken. Want op zaterdag 20 augustus viert prins Gabriël zijn 19de verjaardag. Maar wie is hij eigenlijk, die Gabriël? In Brussel zijn velen alvast helemaal overtuigd van zijn kwaliteiten. "Gabriël is misschien geen opvallende jongen, maar hij is charmant en best wel knap. De posterboy van de nieuwe generatie prinsen in Europa", zegt een royalty-expert in TV Familie. "Mocht het echte leven 'Bridgerton' zijn, dan was hij dé jongeman op wie alle freules zouden jagen."
Lees verder