Doorgaan naar hoofdcontent

De Ketelaere geeft visitekaartje af bij debuut en ziet doelpunt afgekeurd worden, coach Pioli: “Positieve indruk”

HLN
De Ketelaere geeft visitekaartje af bij debuut en ziet doelpunt afgekeurd worden, coach Pioli: "Positieve indruk"
Charles De Ketelaere vierde net zoals Divock Origi zijn debuut in de Serie A. CDK gaf zijn visitekaartje af bij zijn invalbeurt en zag in het slot zelfs een doelpunt afgekeurd worden. AC Milan haalde het met 4-2 van Udinese.
Lees verder

INTERVIEW. Patrick Lefevere zal ook komende jaren niet op een goudmijn leven, maar: "Goeie Vuelta van Evenepoel kan dingen in beweging brengen"
"Jah, gif mo goaze!" Boven een bord zeetong met salade en verse frietjes buigt Patrick Lefevere (67) zich samen met ons over de toekomst van zijn team. Waarin een rol weggelegd is voor Tim Merlier, maar niet voor Mark Cavendish: "Hij had er vrede mee dat Fabio de Tour zou rijden, maar ook daarin keerde hij begin dit jaar zijn kar." En een week voor de start van de Vuelta gaat het uiteraard ook uitvoerig over Remco Evenepoel. "Als hij ambitie toont, is hij een 'dikkenek'. Zakt hij erdoor, wordt hij afgemaakt."
Lees verder

Denise en zoon Jurgen zien terras in vlammen opgaan: "Wellicht was gasbarbecue niet goed aangesloten"
In de Baanstknokstraat in Waregem heeft een woning zware schade opgelopen nadat een barbecue met een gasbarbecue volledig fout liep. Vooral het dak van het terras is zwaar beschadigd, ook enkele ramen zijn gesprongen door de hitte. "Wellicht was de gasfles niet goed aangesloten", vertelt bewoonster Denise Vanfleteren.
Lees verder

LIVE. Union is oppermachtig: KV Kortrijk komt er niet aan te pas
• Vierde speeldag • Aftrap: 20u45 • Stade Joseph Marien • Union verloor op de vorige speeldag in Mechelen
Lees verder

LIVE. Genk-verdediger Lucumi bijna van Bologna - AA Gent dicht bij offensieve versterking
Het belooft nog een hete transferzomer te worden. Dat de lat hoog ligt bij Antwerp, is duidelijk. Ook bij Club Brugge zijn het drukke tijden. En welke internationale sterren, naast onder meer Romelu Lukaku, Robert Lewandowski, Erling Haaland en Sadio Mané, verhuizen deze zomer naar een ander team? Via deze pagina transfernieuws zit u op de eerste rij voor alle geruchten en done deals op de transfermarkt!
Lees verder

Plotse windstoot blaast overkapping zomerbar in Oostnieuwkerke weg: auto's beschadigd, zaak kan vanavond niet openen
Bizar op deze warme en windstille zomerdag. Een korte maar hevige windstoot heeft de overkapping van zomerbar Bar Hazart langs de Rozestraat in Oostnieuwkerke zaterdagavond omver geblazen. Niemand raakte gewond, drie auto's raakten wel beschadigd. "Vanavond moeten we helaas sluiten, normaal kunnen we morgen opnieuw openen", zegt Louis Plancke (27) van Bar Hazart.
Lees verder

Kazou-kamp in Spanje even geëvacueerd wegens brand op domein
Een Kazou-kamp in het Spaanse Platja d'Aro aan de Costa Brava is zaterdag eventjes geëvacueerd wegens een brand op het domein. Dat bevestigt Kristien Van Mechelen, directeur bij Kazou. De brand kon snel geblust worden, waarna de 48 deelnemers naar hun kampplaats konden terugkeren. De oorzaak van de brand is nog onbekend.
Lees verder

LIVE. Lotte Kopecky pakt goud in chaotische afvallingskoers: "Gelukkig dat ik recht bleef"
Lotte Kopecky heeft zich tot Europees kampioene in de afvallingskoers gekroond tijdens het EK baanwielrennen in het Duitse München. De wedstrijd werd ontsierd door twee valpartijen. "Ik was blij dat ik er niet bij lag", pufte Kopecky na afloop.
Lees verder

LIVE. Dries Mertens wacht op invalbeurt bij Galatasaray, Kat en Ciro Romeo kijken toe in tribune
• Tweede speeldag • Aftrap: 20u45 • Nef Stadyumu • Dries Mertens niet in de basiself
Lees verder

LIVE. KV Kortrijk herpakt zich, maar Union staat nog steeds 1-0 voor
• Vierde speeldag • Aftrap: 20u45 • Stade Joseph Marien • Union verloor op de vorige speeldag in Mechelen
Lees verder

LIVE. Géén 1-2! Doelpunt Lukaku afgekeurd, Lecce houdt voorlopig stand
• Eerste speeldag • Aftrap: 20u45 • Via del Mare • Tweede officiële Inter-debuut voor Lukaku
Lees verder

LIVE. 1-1! Lecce wist vanuit het niets vroege openingsgoal van Romelu Lukaku uit
• Eerste speeldag • Aftrap: 20u45 • Via del Mare • Tweede officiële Inter-debuut voor Lukaku
Lees verder

LIVE. FC Barcelona creëert weinig en moet na rust nog aan de bak tegen Rayo Vallecano
Lees verder

LIVE. Wordt het toch nog spannend? Selemani met de aansluitingstreffer
• Vierde speeldag • Aftrap: 20u45 • Stade Joseph Marien • Union verloor op de vorige speeldag in Mechelen
Lees verder

Zieke Ruben Van Gucht haalt op aparte wijze finish van Dodentocht: "Karakter haalde het van weerbarstige maag"
Ruben Van Gucht staat bekend als fervent loper, maar de Dodentocht is toch ook voor hem een helse lijdensweg geworden. De sportcommentator voelde zich zo ellendig dat hij na 45 kilometer al naar huis terugkeerde. Van opgeven wilde hij echter niet weten. Enkele uren slaap kikkerden hem op, waarna alsnog een goede afloop volgde. "Karakter haalde het van mijn weerbarstige maag. De warmte maakte het echt een stevige beproeving. Het was een hele verstandige beslissing om tegen 13 uur te stoppen met wandelen", klinkt het op zijn Instagrampagina.
Lees verder

Jonge scheidsrechter steelt portefeuilles van spelers in kleedkamer: schorsing dreigt
Een 23-jarige scheidsrechter riskeert een schorsing nadat hij een viertal portefeuilles heeft gestolen tijdens de wedstrijd KdNS Heule en Aalbeke Sport. De dief kon ontmaskerd worden en bleek een scheidsrechter uit de regio te zijn die onder meer fluit in de derde amateurklasse. De politie en Voetbal Vlaanderen zijn een onderzoek gestart.
Lees verder

"Had aan rust iedereen kunnen wisselen": United incasseert bolwassing na geknoei, analisten en fans nemen Ronaldo en co. op de korrel
Een vernedering voor Manchester United en zo helemaal laatste in de Premier League. Bij Brentford stond het al na 35 minuten 4-0 achter. David De Gea blunderde er op los, basisspeler Cristiano Ronaldo greep zich naar de haren en de bezoekende fans namen nu al nieuwe coach Erik ten Hag op de korrel. Van kwaad naar erger, het is liefst 62 jaar geleden dat United in de eerste twee competitiewedstrijden minstens zes goals binnen kreeg.
Lees verder

Man kritiek afgevoerd na reanimatie op Antwerp Pride, ook vrouw zwaargewond
Het Love United Festival op de Zuiderkaaien, afsluiter van de Antwerp Pride, is omstreeks 21 uur verstoord door een incident. Een man en een vrouw werden er plots onwel. De man werd ter plaatse gereanimeerd en is in kritieke toestand afgevoerd.
Lees verder

LIVE. Daar is hij! Dries Mertens valt kwartier voor tijd in en moet achterstand ongedaan maken met Kat en Ciro Romeo in tribune
• Tweede speeldag • Aftrap: 20u45 • Nef Stadyumu • Dries Mertens niet in de basiself
Lees verder

Veel bliksem, weinig regen: Franse brandweer gaat bange nacht tegemoet
De Franse brandweer maakt zich op voor een nacht die wellicht veel bliksem en weinig regen zal brengen. Dat is geen goed nieuws voor de bosbranden.
Lees verder