Doorgaan naar hoofdcontent

CDK wellicht vandaag naar Milaan, Braziliaan Ronaldo bekent: “Eigenlijk ken ik De Ketelaere niet goed genoeg.”

HLN
CDK wellicht vandaag naar Milaan, Braziliaan Ronaldo bekent: "Eigenlijk ken ik De Ketelaere niet goed genoeg."
Alles is min of meer uitgeklaard, Charles De Ketelaere (21) vertrekt (zo goed als zeker) vandaag eindelijk naar Milaan om er zijn handtekening te plaatsen. Einde van 'la telenovela', waarin de Braziliaanse legende Ronaldo nu ook zijn licht mag laten schijnen over CDK.
Lees verder

Julie Van den Steen ziet de vermoeidheid oplopen in 'Vakantiehuis For Life': "Sommige duo's róók ik voor ik ze zag"
Het huis waar ze zélf naar op zoek is, is bij voorkeur instapklaar. Maar als er toch wat moet gebeuren kan Julie Van den Steen - zaterdag werd ze dertig - inspiratie opdoen in haar tweede seizoen 'Vakantiehuis for life'. Al moet ze eerst nog iets vinden. "Het is bijna onmogelijk om alleen iets te kopen."
Lees verder

WEERBERICHT. Vandaag starten we bewolkt, later deze week kunnen we hitte en onweer verwachten
Maandag is het eerst zwaarbewolkt met hier en daar kans op een bui. In de loop van de namiddag worden de opklaringen breder vanaf het noorden, de kans op een lokale bui blijft bestaan, vooral dan in de Ardennen. De maxima schommelen rond 20 à 22 graden aan zee en op het Ardense reliëf en rond 25 graden in het centrum. Dat meldt het KMI.
Lees verder

WEERBERICHT. Kwik klimt deze week weer tot boven 30 graden, ook kans op onweer
Maandag is het eerst zwaarbewolkt met hier en daar kans op een bui. In de loop van de namiddag worden de opklaringen breder vanaf het noorden, de kans op een lokale bui blijft bestaan, vooral dan in de Ardennen. De maxima schommelen rond 20 à 22 graden aan zee en op het Ardense reliëf en rond 25 graden in het centrum. Dat meldt het KMI.
Lees verder

Robert was 24 uur lang verdachte na de dood van z'n 81-jarige vrouw op een camping in Koksijde: "Ik heb nochtans 63 jaar van haar gehouden"
Bijna 24 uur lang werd Robert Deprez uit Moeskroen ervan verdacht een rol te hebben gespeeld bij het overlijden van z'n 81-jarige echtgenote Elke Wittmann. De bejaarde vrouw kwam vorige week maandag om het leven in hun caravan op camping 't Liefoord in Koksijde. "De politie deed gewoon haar werk", vertelt de man. Zijn verhaal is er één van een 63 jaar durende liefdesromance die abrupt tot een einde kwam.
Lees verder

Pokébowl met gemarineerde zalm
Wist je dat de pokébowl oorspronkelijk uit Hawaï komt? Deze kom vol kraakverse groenten en heerlijke gemarineerde zalmblokjes is een regelrechte smaakexplosie in je mond. Heel zomers, gezond en gewoon: superlekker.
Lees verder

Streep door WK (en transfer)? Tissoudali mogelijk maanden out met kruisbandblessure
Opdoffer voor Tarik Tissoudali (29). De sterkhouder van AA Gent is mogelijk maanden out met een kruisbandblessure. Een MRI-scan moet vandaag uitsluitsel brengen.
Lees verder

Camille ontmoet 'grootste minifan' en Loredana in trouwjurk: bekijk hier alle optredens uit 'Tien om te zien'
'Tien om te zien' is helemaal terug van weggeweest. Zondagavond werd de allereerste aflevering van het nieuwe seizoen uitgezonden op VTM en dat was goed voor een flinke portie muziek, overgoten met een sausje van nostalgie. De aflevering gemist? Je herbekijkt alle optredens en de beste momenten hier.
Lees verder

Gevonden lichaam op Curaçao is van vermiste Nederlander (45) uit Leiden
Het lichaam dat tijdens een zoekactie op Curaçao is gevonden, is van de vermiste Daniel Dresden (45) uit Leiden. Dat bevestigt een woordvoerder van Defensie in het Caribisch gebied aan de redactie van onze Nederlandse zustersite AD.nl.
Lees verder

Bewoonster woonzorgcentrum (89) verkracht: dertiger aangehouden
In een woonzorgcentrum in Lint is een vrouw van 89 verkracht. Dat meldt Het Nieuwsblad. De feiten dateren van woensdagavond. Toen zou een onbekende man WZC Zonnestraal zijn binnengedrongen. De verdachte, een man van 36 uit Lier, is intussen aangehouden. Hij was onder invloed van verdovende middelen.
Lees verder

Maxime Meiland en Leroy zijn 'brak' na bruiloft: "Je wordt geleefd"
Maxime Meiland en Leroy Molkenboer, die zaterdag getrouwd zijn, voelen zich een dag later "brak" en "gebroken". Dat laat het pas getrouwde stel aan het Nederlandse 'Shownieuws' weten.
Lees verder

Achter de schermen bij AG Insurance-NXTG, een week vol beproeving, tegenslag, geluk en samenhorigheid op een prachtige manier afgerond
AG Insurance-NXTG was de jongste ploeg in het Tour-peloton, maar zeker niet de minst ambitieuze. Sponsor AG Insurance geeft de HLN-lezers een unieke blik achter de schermen van de Tour de France Femmes via een videoreeks van de ploeg.
Lees verder

De PSG-sterren meteen op het appel in Supercup: Messi en Neymar scoren fraai, maar Ramos spant kroon met geniale ingeving
Paris Saint-Germain is overtuigend begonnen aan het nieuwe voetbalseizoen. De Franse kampioen won in de strijd om de nationale Supercup met 4-0 van bekerwinnaar FC Nantes. De wedstrijd vond net als vorig jaar plaats in Tel Aviv. Paris Saint-Germain verloor toen nog met 1-0 van Lille. Maar deze keer waren de sterren wél meteen op de afspraak.
Lees verder

Dan toch maar één Tyrannosaurus rex?
In maart van dit jaar beweerden onderzoekers nog dat de Tyrannosaurus rex, veruit de beroemdste van alle dinosoorten en vroeger hét ultieme roofdier, ooit uit drie soorten bestond. Die claim wordt nu door een recent onderzoek, onder leiding van onderzoeker James Napoli, volledig onder tafel geveegd.
Lees verder

Eerste lading graan vertrekt uit haven Odesa
De eerste lading Oekraïens graan is om 7.30 uur uit de haven van Odesa vertrokken. Dat meldt het Turkse ministerie van Defensie.
Lees verder

ONS RAPPORT. "Knoeier" krijgt 3 op 10 van onze F1-watcher, mooie punten voor Verstappen én Leclerc: "Hij kon winnen, maar rijdt natuurlijk voor Ferrari..."
Max Verstappen won de GP van Hongarije na een spectaculaire race. De Nederlander, pas uit tiende positie begonnen, bleef Lewis Hamilton en George Russell voor. Verstappen krijgt een mooie 9 op 10 van onze Formule 1-watcher Jo Bossuyt voor zijn prestatie en ook Hamilton en Charles Leclerc krijgen goeie punten. Eén "knoeier" krijgt dan weer een 3 op 10. Ontdek hieronder alle punten.
Lees verder

Een Mastercard Gold kost vaak meer dan 5 euro per maand: is dat het waard?
Heb je een gewone, een zilveren, een gouden of een platinum kredietkaart? Van een ding bent je zeker: hoe meer ze naar achter staat in dit rijtje, hoe meer je ervoor betaalt. Maar is ze zo'n dure kredietkaart het geld ook waard of ben je toch beter af met een goedkopere versie? Spaargids.be zoekt het uit.
Lees verder

Boete van 2.664 dollar voor meebrengen van twee McMuffins en croissant naar Australië
Een reiziger die vanuit Indonesië in Australië arriveerde, heeft een boete van 2.664 Australische dollar (1.821 euro) gekregen nadat hij door grenswachten werd betrapt met twee McMuffins en een hamcroissant in zijn rugzak.
Lees verder

Zin geven aan het zinloze: 50 Oekraïense kunstenaars laten wrede realiteit van oorlog zien met aangrijpende expositie
Traditioneel Oekraïens borduurwerk met wapens en militaire helikopters, een portret van de Russische dichter Aleksandr Poesjkin beklad met graffiti, foto's van keurig geklede schoolverlaters die in de ruïnes staan van een gebombardeerd gebouw in Charkiv: het is allemaal te zien op een tentoonstelling van de nieuwste kunstwerken van Oekraïne. De expositie opende vorige week in Brussel en reist nu doorheen heel Europa.
Lees verder

Sylvester Stallone haalt uit naar makers van 'Rocky'-spinoff: "Geef me mijn rechten terug, bloedzuigers"
Vorige week werd aangekondigd dat er een spinoff van 'Rocky' in de maak is, die zal gaan over het personage Ivan Drago (Dolph Lundgren). Daar is Sylvester Stallone (76) allesbehalve mee opgezet, blijkt uit enkele berichten op sociale media.
Lees verder