Doorgaan naar hoofdcontent

VIDEO. Main Stage meest spectaculaire van heel Tomorrowland? Tot je deze waanzinnige hologram-show ziet

HLN
VIDEO. Main Stage meest spectaculaire van heel Tomorrowland? Tot je deze waanzinnige hologram-show ziet
Zweden was niet alleen victorieus op het EK voetbal vrijdagavond maar ook op het veld van Tomorrowland. Terwijl de vuurwerkshow op het hoofdpodium de Boomse Schorre bij haar grondvesten deed daveren, deed er zich nóg een indrukwekkender spektakel voor aan de andere kant van het festival. De Zweedse superster-dj Eric Prydz deed de monden openvallen met een surrealistische hologramshow.
Lees verder

Bizarre beelden: verdwaalde koe loopt al 2 kilometer over Nederlandse autosnelweg en zorgt voor heel wat verkeerschaos
Een koe heeft voor heel wat verkeerschaos gezorgd in Nederland. Op de autosnelweg A2, richting Amsterdam, loopt het verdwaalde dier al een tijdje rond waardoor er ellenlange files zijn ontstaan. Er geldt inmiddels zelfs een verkeersstop.
Lees verder

"Hij heeft de afgrond gezien": de transformatie van Mick Schumacher, in een maand geleden van kneusje naar vastberaden en snel
Mick Schumacher (23) reed nog niet eens zo lang geleden geen deuk in een pakje boter. De druk als 'zoon van Michael' te zwaar om dragen. Maar kijk, een maand later staat de Duitser plots weer tussen de mensen. Is hij snel. En toont hij zich vastberaden. Dit weekend in Le Castellet zijn weer heel wat ogen op hem gericht. Ook die van vader Michael, zo blijkt. "Ik kijk samen met hem naar de grand prix", onthulde voormalig Ferrari-teambaas Jean Todt. Tot ergernis binnen het wereldje. "Tijd dat ze maar eens de waarheid vertellen over zijn toestand, of zwijgen…"
Lees verder

LIVE TOUR. Wereldkampioen Ganna verpulvert toptijd Bjerg, Van Aert start om 16u16
De Ronde van Frankrijk 2022 kent vandaag zijn apotheose met een individuele tijdrit van net geen 41 kilometer richting Rocamadour. Het geel van Jonas Vingegaard lijkt veilig, maar wat met de ritzege? Wout van Aert hoopt een derde keer uit te pakken. Onze landgenoot gaat om 16u16 van start, Vingegaard rolt om 17 uur als laatste van het startpodium. Volg alle actie hier LIVE!
Lees verder

Marokko stelt kroningsfeest uit: lokale media denken dat koning z'n gezondheidsproblemen verzwijgt
Marokko heeft opnieuw het nationale feest ter gelegenheid van de kroning van koning Mohammed VI afgelast. Het paleis liet weten dat de vorst dit heeft besloten naar aanleiding van de stijgende coronacijfers. Volgens plaatselijke media is echter de zwakke gezondheid van de 59-jarige vorst de reden.
Lees verder

Belgische 4x400m aflossingsploeg gaat voor medaille: "Ik vertrouw erop dat ze er staan als het om de knikkers gaat"
Na zeven dagen WK staat België negende in de medaillestand. Zorgen de Belgian Tornados er op de 4x400m voor dat België nog opschuift op de ranking? Coach Jacques Borlée: "Ik zie zeker mogelijkheden - maar eerst de finale halen."
Lees verder

"Ze moest per se de grootste vleugels hebben": lingeriemerk Victoria's Secret opnieuw door het slijk gehaald in nieuwe documentaire
Victoria's (not so) Secret. Het veelbesproken lingeriemerk kwam in het verleden al vaker onder vuur te liggen nadat onder meer modellen getuigden over de belachelijke eisen waar ze aan moesten voldoen. "Mijn heupen werden wekelijks opgemeten met een meetlint", klonk het onder meer. Maar ook in 'Victoria's Secret: Angels and Demons', een nieuwe Hulu-documentaire, worden er wederom een reeks geheimen van het merk blootgelegd. De opmerkelijke band tussen zedendelinquent Jeffrey Epstein en Les Wexner, de oprichter van Victoria's Secret, is er daar alvast één van. "Hij had op eender welk moment kunnen ingrijpen, maar dat heeft hij nooit gedaan."
Lees verder

LIVE F1. Max Verstappen is snelste in derde vrije oefensessie, kwalificaties starten om 16u
Dit weekend staat in Frankrijk op het Circuit Paul Ricard de twaalfde GP van het seizoen op het programma. Verstevigt Max Verstappen zijn leidersplaats in het wereldkampioenschap of kan Charles Leclerc wat aan zijn achterstand knabbelen? Volg de oefenritten, de kwalificaties en de wedstrijd in onderstaande liveblog.
Lees verder

Opnieuw tot vier uur wachten in Dover
Ongeveer 10.000 auto's zullen zaterdag de haven van Dover passeren, zowat 1.500 meer dan vrijdag, schrijft BBC News. Dat heeft te maken met de schoolvakantie, die gestart is in Engeland en Wales. P&O Ferries vroeg reizigers rekening te houden met wachttijden van drie tot vier uur om alle veiligheidscontroles en Franse grenscontroles te doorlopen.
Lees verder

Linde Merckpoel kondigt tweede zwangerschap aan: "In deze kledij pas ik binnenkort weer"
Linde Merckpoel (37) is opnieuw zwanger. Dat heeft het VRT-gezicht zelf bekendgemaakt op Instagram. Merckpoel heeft al een dochtertje, Cleo, dat in december twee jaar wordt.
Lees verder

Linde Merckpoel wordt voor de tweede keer mama van een dochtertje
Linde Merckpoel (37) is opnieuw zwanger. Dat heeft het VRT-gezicht zelf bekendgemaakt op Instagram. Merckpoel heeft al een dochtertje, Cleo, dat in december twee jaar wordt.
Lees verder

LIVE TOUR DE FRANCE FEMMES. Team van Kopecky draagt shirt ontworpen door onfortuinlijke Amy Pieters
Morgen gaat in Parijs de allereerste Ronde van Frankrijk voor vrouwen van start, de Tour de France Femmes. Op deze pagina zit u goed voor alle nieuwtjes en persconferenties in aanloop naar 'Le Grand Départ' van Lotte Kopecky en co.
Lees verder

EU-sancties tegen Rusland hebben gefaald volgens Orban
De Europese Unie heeft volgens de Hongaarse premier Viktor Orban een nieuwe strategie nodig voor de oorlog in Oekraïne. De sancties tegen Rusland hebben wat hem betreft niet gewerkt, zei Orban zaterdag tijdens een speech die hij gaf in Roemenië.
Lees verder

Weg versperd door brandende vrachtwagen op E313
Een vrachtwagen heeft zaterdagnamiddag vuur gevat aan het knooppunt Antwerpen-Oost op de aansluiting van E313 richting Gent. De afgesloten weg veroorzaakte een file tot in Wommelgem.
Lees verder

LIVE F1. Wie verovert de pole position op het Circuit Paul Ricard?
Dit weekend staat in Frankrijk op het Circuit Paul Ricard de twaalfde GP van het seizoen op het programma. Verstevigt Max Verstappen zijn leidersplaats in het wereldkampioenschap of kan Charles Leclerc wat aan zijn achterstand knabbelen? Volg de oefenritten, de kwalificaties en de wedstrijd in onderstaande liveblog.
Lees verder

LIVE TOUR. Wereldkampioen Ganna zit in de hotseat, Van Aert start om 16u16
De Ronde van Frankrijk 2022 kent vandaag zijn apotheose met een individuele tijdrit van net geen 41 kilometer richting Rocamadour. Het geel van Jonas Vingegaard lijkt veilig, maar wat met de ritzege? Wout van Aert hoopt een derde keer uit te pakken. Onze landgenoot gaat om 16u16 van start, Vingegaard rolt om 17 uur als laatste van het startpodium. Wereldkampioen Filippo Ganna heeft voorlopig de toptijd. Volg alle actie hier LIVE!
Lees verder

LIVE. Houdt Charleroi de punten thuis tegen Eupen?
• Jupiler Pro League • Speeldag 1 • Mambourg • Ref: Bram Van Driessche
Lees verder

Wie doet Club Brugge wat? En kan Karel Geraerts het wonderjaar van Union herhalen? Onze clubwatchers blikken vooruit
Standard en AA Gent trapten gisteravond het nieuwe seizoen in de Jupiler Pro League op gang. Maar hoe staan de achttien 1A-clubs er op dit moment nu voor? Waar mikken ze dit seizoen op en welke plannen hebben ze nog op de transfermarkt? Vandaag maken onze clubwatchers de oefening voor Club Brugge, Union en KV Mechelen.
Lees verder

Toeristen en inwoners geëvacueerd door nieuwe bosbrand op eiland Lesbos
Op het Griekse eiland Lesbos zijn vandaag verschillende toeristen en inwoners uit voorzorg geëvacueerd nadat een bosbrand huizen had verwoest.
Lees verder

BINNENKIJKEN. De Shabab Oman II, het drukbezochtste ship van de Tall Ships Races waar oliesjeiks en topdiplomaten kind aan huis zijn
De kostprijs is strikt geheim, al zijn er wel meer redenen waarom de Shabab Oman II met 13.500 bezoekers per dag het drukbezochtste schip van de Tall Ships Races is. Zij het de luxueuze slaapkamers of minutieus gedecoreerde ontvangstzaal: 'Het Laatste Nieuws' nam een exclusieve kijk onder het dek en ontdekte de pracht en praal van het militaire schip van het sultanaat van Oman. "Werken op dit schip is de grootste eer die je kan hebben."
Lees verder