Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 29 juli 2022

Stad Tongeren: Risico op natuurbrand: code oranje

Stad Tongeren
Risico op natuurbrand: code oranje
(hoog gevaar) Het is erg droog en brandgevaarlijk in de natuur. Wees voorzichtig, rook niet in natuur- en bosgebieden. Laat kinderen niet zonder toezicht in het terrein. Vuur maken is verboden.
Lees verder

Let's pay digital
Sedert begin juli moet u als klant de mogelijkheid krijgen om bij elke onderneming minstens op één manier digitaal te kunnen betalen. Dit is immers zo opgenomen in de wet voor ondernemers.
Lees verder

30 juli: Werelddag tegen mensenhandel
Op zaterdag 30 juli is het 'Werelddag tegen mensenhandel.' Ook stad Tongeren steunt deze campagne door morgen het licht aan Huis Theelen, Maastrichterstraat 8, blauw te laten schijnen.
Lees verder

Infoavond 'Klimaatboom zoekt tuin'
Wilt u meer weten over de positieve eigenschappen van bomen in functie van klimaat, gezondheid, natuur en economie? Bent u benieuwd welke boom u best kiest voor uw tuin, hoe u een boom moet planten en onderhouden en hoe u een boomspiegel inricht? Kom er alles over te weten tijdens deze infoavond.
Lees verder

MoMeNT22: blikvangers van formaat
MoMeNT is sinds 2017 hét jaarlijkse stadsfestival in Tongeren met TIJD als verbindend thema geënt op het DNA van de stad. Tongeren bezit letterlijk de meeste TIJD van alle Belgische gemeenten. Tongeren is de oudste dus de eerste stad van België en heeft TIJD.
Lees verder