Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 19 juli 2022

Stad Tongeren: Beleef Tongeren - ontdek uw stad al joggend

Beleef Tongeren - ontdek uw stad al joggend
Al joggend de trekpleisters en de verborgen plekjes van Tongeren doorkruisen? Met de nieuwe editie van 'Beleef Tongeren' ontdekt u zaterdag 20 augustus onze stad zoals u dat nooit eerder deed.
Lees verder

Verkoop bouwgronden Nieuwe Steenweg - Biddit
Verkoop van 2 bouwgronden (Nieuwe Steenweg) via Biddit
Lees verder

E-loket voor onttrekking van water uit onbevaarbare waterlopen
In een droge periode is het extra belangrijk om het water in de waterlopen slim te beheren. Wie water wil onttrekken uit een onbevaarbare waterloop of publieke gracht moet dit via het e-loket melden aan de waterloopbeheerder.
Lees verder

Johnny en Sabine winnen 250 euro met ambi.pas
Mevrouw Sabine Gaens en de heer Johnny Vandebosch uit Tongeren winnen 250 euro met de ambi.pas. Zij winnen 2.500 punten of 250 euro dankzij hun aankoop bij Electropoint, 18de Oogstwal te Tongeren.
Lees verder

Groot Gelijk dat je nuchter rijdt
Na twee jaar zijn we eindelijk weer toe aan een zomer vol festivals, optredens, barbecues en andere leuke activiteiten. Iets waar we met z'n allen naar uitkijken!
Lees verder

Nachtbussen Pukkelpop 2022
Ga met de nachtbus naar huis na iedere festivaldag! Samen met de provincie Limburg zorgt De Lijn na iedere festivaldag (19/08, 20/08 en 21/08) voor extra nachtritten. De nachtbussen zijn gratis voor Tongenaren op vertoon van hun PKP22-polsbandje.
Lees verder