Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

zondag 10 juli 2022

Stad Tielt: Stadsdiensten dicht op 11 juli

Stadsdiensten dicht op 11 juli
N.a.v. het Feest van de Vlaamse Gemeenschap zijn het stadhuis en diverse stadsdiensten uitzonderlijk gesloten op maandag 11 juli. Ook het zwembad blijft een dagje dicht.
Lees verder

Feest van de Vlaamse Gemeenschap Stad Tielt - Zondag 10 juli
Op zondag 10 juli viert het stadsbestuur samen met de Stedelijke Raad voor Cultuurbeleid het Feest van de Vlaamse Gemeenschap.
Lees verder

Rondleidingen en expo Hallentoren
Ook deze zomer zetten we ons UNESCO-monument in de kijker. Tussen 9 juli en 17 september kan je elke zaterdagnamiddag onder leiding van een stadsgids een gratis bezoekje brengen aan de Hallentoren.
Lees verder

Werken Wingensesteenweg vanaf 16 augustus
Het Agentschap Wegen en Verkeer start op dinsdag 16 augustus met werken op de Wingensesteenweg (N327) in Tielt. De werken duren ongeveer twee weken, tot begin september.
Lees verder

Zomerse zoektochten
De hele zomer lang kan je in onze stad deelnemen aan verschillende zoektochten, en dit zowel te voet als op de fiets.
Lees verder

1ste jaar secundair = 1 maand gratis met De Lijn
Start je kind na de vakantie in het eerste middelbaar? Vraag dan een gratis probeerabonnement van De Lijn aan. De buschauffeurs nemen met plezier de rol van 'taxi mama/papa' van je over.
Lees verder

Stedelijk zwembad preventief tijdelijk dicht
Met onmiddellijke ingang gaat het zwembad dicht, en dat voor onbepaalde tijd. Aan de basis van die beslissing ligt een technisch rapport opgesteld na een uitgebreide monitoring. Daaruit bleek dat de...
Lees verder