Doorgaan naar hoofdcontent

Spilfiguur Sébastien Ledure over de onmogelijke transfer van Romelu Lukaku en de rol van sportadvocaten: “Niemand ...

HLN
Spilfiguur Sébastien Ledure over de onmogelijke transfer van Romelu Lukaku en de rol van sportadvocaten: "Niemand dacht dat dit zou lukken"
Romelu Lukaku terug naar Inter Milaan, van 'mission impossible' naar 'done deal'. Met dank aan sportadvocaat Sébastien Ledure, die samen met zijn collega's pleit voor meer transparantie in het voetbal: "Spelers willen vandaag weten waar het geld heengaat."
Lees verder

Haaienaanval Egypte: gewonde Oostenrijkse (68) bereikt strand, maar overlijdt in ambulance
In de buurt van de Egyptische badplaats Hurghada is een Oostenrijkse vrouw gestorven na een aanval van een haai. De 68-jarige vrouw was aan het zwemmen toen ze werd aangevallen. Ze raakte in shock en stierf onderweg naar het ziekenhuis.
Lees verder

Tsitsipas verliest in extreem beladen duel van Kyrgios en houdt zich niet in op persconferentie: "Hij was op school ook zeker een pestkop"
Nick Kyrgios heeft zich ten koste van de als vierde geplaatste Stefanos Tsitsipas verzekerd van een plek in de vierde ronde van Wimbledon. In een verhit en bovendien hoogstaand duel op Court 1 werd het 6-7 (2), 6-4, 6-3, 7-6 (7) voor de Australiër.
Lees verder

Radio 2 pakt uit met nieuwe huisstijl, slogan én studio
Radio 2 zit helemaal in het nieuw. De radiozender kreeg niet alleen een nieuwe slogan en huisstijl, maar de presentatoren kunnen nu ook gebruik maken van een frisse nieuwe studio.
Lees verder

Zo ziet de zomer van Martine Prenen eruit: "Dit najaar gaan we naar 'Droom', het verblijf van Kathleen Aerts"
Gezondheidscoach Martine Prenen (58) profiteert van de zomer om vollédig tot rust te komen. Samen met de hele familie, maar ook alleen met haar geliefde, als het even mag. Deze zomer reist ze eerst met haar ouders naar Italië. "Het is een traditie die ik wil volhouden, zolang het nog kan." Nu alleen nog hopen dat Martines vliegangst niet opspeelt. "Sinds ik ooit op een vlucht uit Zuid-Afrika in een hele zware storm heb gezeten, is die heel erg."
Lees verder

Wendy Van Wanten voelde vlinders voor jonge Koen Wauters: "Hij deed mijn hartje sneller slaan"
Nu zondag krijgen we een jongere versie van Wendy Van Wanten (62) te zien in 'De Tien Om Te Zien'. "Wij zijn begin jaren 90 samen groot geworden", zegt Iris Vandenkerckhove, zoals Wendy echt heet. "'Tien om te Zien': dat was de geboorte van Wendy Van Wanten." In weekblad 'TV Familie' blikt ze terug op die periode en verklapt ze dat Koen Wauters (54) haar vroeger "vlinders in de buik" gaf.
Lees verder

Poging tot karaktermoord op Verstappen? Hoe Engelse pers oude rivaliteit weer lijkt op te poken na uitspraak Piquet
In Silverstone wordt vooral niet over autosport gepraat. Des te meer over het n-woord van Nelson Piquet. Een incident dat als bij wonder perfect past in wat het weekend van ene Lewis Hamilton moet worden. Toeval of poging tot karaktermoord op die oude rivaal?
Lees verder

Hoe maak je van granola een energiebom zonder overdosis suiker? Sandra Bekkari legt uit. "Ga niet én mango én banaan én appel toevoegen aan je mix"
Granola is ongetwijfeld een van de populairste ingrediënten bij het ontbijt. Wie granola kiest, denkt ook automatisch gezond bezig te zijn, maar klopt dat wel? "Alles hangt af van de mix van de ingrediënten in de granola en hoe je die klaarmaakt", vertelt chef en voedingsdeskundige Sandra Bekkari. "Je moet opletten dat je niet té veel suiker binnenkrijgt." Hoe maak je die granola dan zelf op een gezonde manier? De chef deelt haar ultieme gezondheidstips en haar eigen basisrecept.
Lees verder

Is granola een energie- of een suikerbom? Sandra Bekkari legt uit. "Ga niet én mango én banaan én appel toevoegen aan je mix"
Granola is ongetwijfeld een van de populairste ingrediënten bij het ontbijt. Wie granola kiest, denkt ook automatisch gezond bezig te zijn, maar klopt dat wel? "Alles hangt af van de mix van de ingrediënten in de granola en hoe je die klaarmaakt", vertelt chef en voedingsdeskundige Sandra Bekkari. "Je moet opletten dat je niet té veel suiker binnenkrijgt." Hoe maak je die granola dan zelf op een gezonde manier? De chef deelt haar ultieme gezondheidstips en haar eigen basisrecept.
Lees verder

Jager die graag pronkte met trofeeën van wilde dieren zelf doodgeschoten in Zuid-Afrika
Een Zuid-Afrikaanse jager die een bedrijf runde voor jachtsafari's en graag pronkte met foto's van geschoten wilde dieren, is zelf gedood. Riaan Naude (55) van Pro Hunt Africa zou vermoord zijn door twee mannen, toen hij in Potgietersrus langs de kant van de weg stond, omdat zijn wagen oververhit was geraakt.
Lees verder

VOETBALLERS OP VAKANTIE. Kevin De Bruyne vliegt in de shotjes - Lukaku geniet op onbekende locatie van transfer naar Inter
De profvoetballers genieten momenteel van een deugddoende vakantie. Heel wat spelers, zoals Thibaut Courtois en Lionel Messi, vertoeven op Ibiza. Kevin De Bruyne trok dan weer naar Californië, nadat hij eerder een vrijgezellenfeest vierde in Colombia. Een overzicht in beeld.
Lees verder

Paradise City waarschuwt festivalgangers voor gevaarlijke drug
Paradise City waarschuwt voor drugs op het festival in het Vlaams-Brabantse Perk. De organisatie verstuurde gisteravond een bericht via de app om bezoekers op de hoogte te stellen.
Lees verder

Lindsay Lohan is getrouwd: "Ik ben de gelukkigste vrouw ter wereld"
Het lijkt erop dat Lindsay Lohan (36) een getrouwde vrouw is. De actrice stapte naar verluidt vrijdag in het huwelijksbootje met Bader Shammas (35). Dat bevestigt een woordvoerder aan 'Page Six'.
Lees verder

Steeds vaker lekke band op reis volgens VAB
We rijden steeds vaker lek op reis. Tien jaar geleden was nog 20 procent van de oproepen van pechgevallen in het buitenland bij de alarmcentrale van VAB-Reisbijstand voor bandenpech, vandaag gaat het al om 29 procent. Dat meldt de mobiliteitsorganisatie.
Lees verder

"Gemiddeld 30 mensen per dag krijgen een hartstilstand": zo pak je een reanimatie aan
Festivals, openluchtzwembaden en gezellige bars. Deze zomer komen we met z'n allen opnieuw massaal buiten. Dat betekent spijtig genoeg ook dat we wel eens sneller iemand zien die onwel wordt. Maar wat moet je precies doen als iemand een hartstilstand krijgt? En zijn beademingen nog altijd aangeraden, ook na de pandemie? Wij vroegen het aan Marlie van Gils, trainster bij Rode Kruis Vlaanderen. "Een AED-toestel zal nooit een schok geven als dat niet nodig is."
Lees verder

Paleis past functieomschrijving koningin Elizabeth aan: "Maar geen drastische veranderingen"
De functieomschrijving van koningin Elizabeth (96) is door het paleis enigszins gewijzigd. Het aantal officiële taken dat ze als Queen "moet vervullen" is teruggebracht, terwijl haar opvolger prins Charles (73) juist meer doet. Dat meldt The Sunday Telegraph op basis van het afgelopen week uitgebrachte jaarverslag van het Britse koningshuis.
Lees verder

Fossiele vondst helpt verklaren waarom panda's planteneters werden
De ontdekking van nieuwe pandafossielen in China helpt onderzoekers om te verklaren hoe de diersoort een 'valse duim' ontwikkelde en overschakelde naar een overwegend vegetarisch dieet. De fossielen, die ongeveer zes miljoen jaar oud zijn en in Yunnan in het zuidwesten van China werden gevonden, bevatten onder meer een sterk vergroot polsbeen.
Lees verder

DE HOAXVOETBALLER (3). 0 goals, 0 assists, 1.000 vrouwen: de ontluisterende statistieken van de 26-jarige carrière van seksverslaafde Carlos 'Kaiser'
Zico, Socrates, Romario, Bebeto, 'El Fenomeno' Ronaldo... de lijst van mythische Braziliaanse voetballers in de jaren '80 en '90 is lang. Levende standbeelden. En dan is er Carlos Henrique Raposo (59). In Brazilië een even grote legende. 'De grootste voetballer ooit die nooit heeft gevoetbald'. Een carrière van 26 jaar lang waarin hij voor elf verschillende clubs uitkwam. Zijn statistieken? 0 goals, 0 assists. 1.000 vrouwen, dat wel. Zijn enige vijand was de bal. Maar, zo zegt de seksverslaafde Carlos: "Veel clubs verdienden niet beter dan ook eens op hun plaats gezet te worden."
Lees verder

Russische troepen trekken Lysytsjank binnen, bevestigt Kiev
De Russische troepen zijn de strategisch gelegen stad Lysytsjank binnengetrokken. Dat meldt de Oekraïense generale staf. "In de regio van Donetsk concentreren de bezetters zich erop hun posities te consolideren in de steden Lysytsjank en Verkhnyokamyanka", klinkt het zondag. Eerder hield Oekraïne nog vol dat de laatste grote stad in de oostelijke regio Loehansk nog niet werd ingenomen.
Lees verder

Luchthaven Schiphol raadt reizigers aan om maandag met trein te komen
De Nederlandse luchthaven Schiphol raadt reizigers die morgen een vlucht nemen aan om indien mogelijk met de trein te komen. "Door een mogelijke protestactie van boeren kan het op de Nederlandse wegen drukker zijn dan normaal", aldus de luchthaven.
Lees verder