Doorgaan naar hoofdcontent

Ryan Gosling over outfits die hij draagt als Ken: “Het lijkt wel een droom, of was het een nachtmerrie?”

HLN
Ryan Gosling over outfits die hij draagt als Ken: "Het lijkt wel een droom, of was het een nachtmerrie?"
Acteur Ryan Gosling (41) zal Ken spelen in de nieuwe film 'Barbie'. Op de film is het nog wachten tot volgende zomer, maar de beelden vanop de filmset worden nu al gretig gedeeld. Tijdens de promo voor zijn nieuwe film 'The Grey Man' krijgt Gosling er regelmatig vragen over. "Ik weet niet over welke foto's je het hebt", zegt de acteur al lachend tijdens een interview. "Als ik neonkleurige outfits aanhad en aan het rolschaatsen was, zou ik het me herinneren."
Lees verder

'Criminal Minds'-reboot in aantocht: "We zijn enthousiast om het terug te brengen naar een nieuw tijdperk"
Paramount+ geeft dan toch groen licht voor een reboot van de populaire reeks 'Criminal Minds'. Anderhalf jaar geleden maakte de streamingsdienst al bekend dat die zou verschijnen, maar daar stak onder andere corona een stokje voor. Nu het dan toch eindelijk zover is, tekent ook een groot deel van de vertrouwde cast present.
Lees verder

Kevin Hart geeft update over Will Smith na Oscar-heisa: "Hij heeft spijt, maar is klaar om verder te gaan"
Het gaat weer de goede richting uit met Will Smith (53) volgens comedian Kevin Hart (43). Sinds het incident tijdens de Oscars eind maart, waar de acteur Chris Rock (57) een klap verkocht, horen we bijzonder weinig van Smith. Maar hij zou nu toch klaar zijn om verder te gaan.
Lees verder

'Vertrouwelijk overleg tussen cliënt en advocaat blijft privé, zeggen procureurs-generaal'
Het is voor een politieambtenaar strikt verboden om het vertrouwelijk overleg tussen een advocaat en zijn cliënt op het politiekantoor af te luisteren, op te nemen of op andere wijze kennis te nemen van deze communicatie. Dat zegt het College van Procureurs-generaal in een omzendbrief, aldus Advocaat.be, ook wel gekend als de Orde van Vlaamse Balies.
Lees verder

"Ik heb niet goed geslapen": Yves Lampaert likt zijn wonden na aanrijding met loslopende hond
Voor Yves Lampaert werd de 12de etappe in deze Tour de France met aankomst op Alpe d'Huez een moeizame onderneming. Niet alleen door de lastige beklimmingen onderweg, maar ook door de gevolgen van een valpartij door een loslopende hond in het begin van de rit. Een dag later ondervindt Lampaert nog steeds last: "Mijn rug is heel stijf en mijn bil ligt goed open."
Lees verder

Ruim vijf jaar cel voor Duitse ex-militair met aanslagplannen
Een extreemrechtse Duitse ex-militair die in 2017 een aanslag beraamde op politici is veroordeeld tot 5,5 jaar celstraf. De rechters in Frankfurt achten Franco Albrecht schuldig aan het voorbereiden van geweldsdaden, illegaal wapenbezit, verduistering en fraude, melden Duitse media. Justitie had zes jaar en drie maanden gevangenisstraf geëist.
Lees verder

Beelden tonen laatste momenten van Oekraïense Liza (4) voor ze sterft bij raketaanval op Vinnytsia
Het Oekraïense ministerie van Defensie heeft de laatste beelden van de 4-jarige Liza Dmitrieva, een meisje dat gisteren om het leven kwam bij de Russische raketaanval op de stad Vinnytsia, op sociale media gedeeld. In de video is te zien hoe het kind, dat het downsyndroom had, haar eigen kinderwagen vrolijk voortduwt. Liza's moeder overleefde de aanval wel, maar raakte zwaargewond.
Lees verder

LIVE. Wat hebben Hein Vanhaezebrouck en Carl Hoefkens te vertellen in aanloop naar de Supercup?
Zondag is het zover. Op Jan Breydel spelen landskampioen Club Brugge en bekerwinnaar AA Gent dan de Supercup. Trainers Hein Vanhaezebrouck (AA Gent) en Carl Hoefkens (Club Brugge) blikken vandaag al vooruit naar hun eerste match van het seizoen met inzet. Op deze pagina kunt u volgen wat de coaches te vertellen hebben.
Lees verder

Europese Commissie daagt Hongarije voor EU-Hof over 'antihomowet'
De Europese Commissie heeft vandaag beslist om Hongarije voor het Europees Hof van Justitie te dagen omwille van zijn controversiële 'antihomowet', waarmee het voorlichting aan minderjarigen over homo- en transseksualiteit verbiedt.
Lees verder

"Laadstations zijn onvindbaar" en "betalen lukt niet": expert legt uit hoe je vijf vervelende ervaringen met je elektrische wagen in het buitenland oplost
Vertrek je op reis met je elektrische wagen, een hoop kabels laadpassen en apps... en sta je plots nóg voor een onverwacht probleem. We bundelden vijf persoonlijke ervaringen, expert Maarten Hachmang gaat na wat er misliep én geeft advies. "Er zijn 500 verschillende laadpassen in Europa, vaak lokale. Langs het Gardameer zijn alle veertig laadpunten in handen van één bedrijf met een eigen pas."
Lees verder

Fatale jeepsafari in Antalya: "Twee doden, onder wie Duitse toerist, en tien gewonden"
Een jeepsafari in de Turkse provincie Antalya is in een drama geëindigd. De chauffeur knalde tegen een rots en stortte in een afrond. Daarbij kwamen twee mensen om het leven en raakten tien anderen gewond, melden plaatselijke media.
Lees verder

Winst of gelijkspel kan allebei voldoende zijn: hoe kunnen de Flames zich kwalificeren voor de kwartfinales?
Frankrijk zit al in de kwartfinale en speelt tegen de tweede uit de groep met Nederland en Zweden. België, IJsland en Italië vechten voor plaats twee. In welke scenario's kunnen de Red Flames zich plaatsen voor die historische kwartfinales? We zetten alle opties op een rij.
Lees verder

Door pro-Russische separatisten gevangengenomen Brit Paul Urey "overleden" in detentie
De Brit Paul Urey, die in april gevangengenomen werd door pro-Russische separatisten in het oosten van Oekraïne, is op 10 juli overleden in gevangenschap. Dat melden de separatistische autoriteiten vrijdag. Volgens zijn familie trok Urey naar Oekraïne als humanitaire vrijwilliger, de separatisten beschuldigden hem ervan een huurling te zijn.
Lees verder

Werknemer arbeidsongeschikt na vechtpartij tijdens shiftwissel bij Volvo, bedrijf betreurt incident
Een werknemer van Volvo Cars Gent is arbeidsongeschikt na een geval van agressie tussen medewerkers van de Gentse autobouwer. Donderdag gingen enkele personeelsleden na een shiftwissel op de vuist aan de fabriek. In een statement veroordeelt de directie van Volvo Cars Gent het geval van agressie ten stelligste.
Lees verder

Meteen prijs? Belgische gemengde aflossingsploeg bijt vandaag spits af op WK: "Medaille behoort altijd tot mogelijkheden"
Beetje utopisch om te denken dat de Belgen vandaag al een medaille kunnen rapen op het WK atletiek, maar hoop doet leven en met hun ervaring in de estafettenummers weet je het maar nooit. Een kleine handleiding bij de 4x400m gemengde aflossingen. "Eigenlijk vind ik het jammer dat de volgorde nu vaststaat. Soms zag je wel eens gekke toestanden wanneer een man zijn ronde tegen een vrouw liep - de pret is er zo een beetje van af."
Lees verder

"Ik ben graag heel normaal": een kijkje in het anonieme leven van prins Amedeo in Zwitserland
Hij was ooit een mogelijke troonopvolger, maar nu woont en werkt prins Amedeo (36) al jaren in alle anonimiteit in het Zwitserse Bazel. Het oudste kleinkind van koning Albert (88) heeft er samen met zijn vrouw Lili een huis gekocht voor hun gezin van vier. "Wij zijn hier werkelijk gelukkig", vertelt prinses Astrids oudste zoon. Krijg hier een exclusieve blik in het leven van prins Amedeo.
Lees verder

LIVE TOUR. Wout van Aert goedgeluimd voor de start: "Een rit voor mij? Dat denk ik bij veel etappes"
Het Tour-peloton rijdt vandaag de dertiende etappe, over bijna 193 kilometer van Bourg d'Oisans naar Saint-Étienne. De hoge bergen liggen voorlopig even achter ons, maar betekent dat ook een wapenstilstand? Op deze pagina kunt u de etappe vandaag van start tot aankomst volgen.
Lees verder

Flessenpost Maldegem blijkt 'maar' 110 jaar oud: "Handgeschreven briefje van toenmalige kasteelheer"
De flessenpost uit Maldegem blijkt na onderzoek 110 jaar oud te zijn, en is dus niet de oudste flessenpost ter wereld.
Lees verder

3M laat eerste saneringsplan herwerken: "Nog te veel onduidelijkheden"
Chemiebedrijf 3M heeft een onlangs ingediend bodemsaneringsplan (BSP) voor de gronden vlak bij de site in Zwijndrecht weer ingetrokken. Een eerste deel moet tegen 31 juli herwerkt worden, meldt OVAM. Volgens de afvalstoffenmaatschappij bevatte het oorspronkelijke plan nog te veel onduidelijkheden. Aan de timing van de eerste saneringsfase hoeft volgens 3M niets te veranderen.
Lees verder

Europese Unie wil export van Russisch goud aan banden leggen
De Europese Unie wil de uitvoer van Russisch goud opnemen in haar sanctiemaatregelen naar aanleiding van de oorlog in Oekraïne. Dat heeft Europees commissaris Maros Sefcovic vrijdag gezegd in de marge van een vergadering van de EU-ministers van Europese Zaken in de Tsjechische hoofdstad Praag. De Unie volgt daarmee een beslissing van de G7.
Lees verder