Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 27 juli 2022

PODCAST. Getrouwde max denkt dat hij hetero is tot hij vrijt met Christoff: "Mijn hoofd ontplofte. Dit was wat ik nod...

HLN
PODCAST. Getrouwde max denkt dat hij hetero is tot hij vrijt met Christoff: "Mijn hoofd ontplofte. Dit was wat ik nodig had"
Max is zeer gelukkig getrouwd met zijn mooie, lieve echtgenote en beschouwt zichzelf zijn hele leven lang als hetero. Tot hij online in contact komt met Christof. Naarmate de jaren verstrijken en hun gesprekken evolueren, wordt Max nieuwsgieriger en nieuwsgieriger naar hoe het zou voelen om gepenetreerd te worden. Dus op een dag besluiten ze af te spreken. Wat er dan gebeurde, hoor je in de zevende aflevering van de podcast 'Mijn Superseks'.
Lees verder

Zo hard kan een huis veranderen: onze woonexpert toont 8 spectaculaire voor- en nabeelden van renovaties die je moét gezien hebben
Er worden elk jaar meer huizen gerenoveerd dan dat er nieuwe worden gebouwd. Veel van die verouderde woningen ondergaan een ware metamorfose en zijn achteraf nog nauwelijks herkenbaar. Onze woonexpert Björn Cocquyt selecteerde acht voorbeelden van spectaculaire renovaties waarvan je soms nauwelijks gelooft dat het nog om hetzelfde huis gaat.
Lees verder

"Ze doet dit geheel vrijwillig": waarom kroonprinses Elisabeth liever op militair kamp gaat dan op vakantie
Tijdens de nationale feestdag trok ze alle aandacht met haar vuurrode jurk, nu doet kroonprinses Elisabeth (20) er alles aan om te verdwijnen in de achtergrond. De toekomstige troonopvolger werkt een militair kamp af in Aarlen, waar ze in legeruniform en camouflageschmink de kneepjes van het vak leert. Opmerkelijk, want studeerde Elisabeth niet in Oxford? Wat wil ze bewijzen? En hoe gaat het er tijdens zo'n militair kamp aan toe? Wij spraken haar luitenant-kolonel. "We maakten vanaf het begin de afspraak: er wordt geen onderscheid gemaakt tussen Elisabeth en de rest."
Lees verder

Katja Retsin schrijft een brief aan haar oude crush: "Elke avond hoopte ik vurig dat ik je terug zou zien"
Hij was een surfboy, zij een rebelse tiener. Presentatrice Katja Retsin (50) schrijft een brief aan haar zomerse 'crush', de Nederlander Ernst. "Elke avond dansten we in de discotheek. Er hing een heerlijke spanning rond." Pas op de laatste avond raapt Ernst al zijn moed bijeen. "Jouw kus was de kers op de taart."
Lees verder

LIVE TOUR DE FRANCE FEMMES. Groep met Cant en Vandenbulcke probeert - Revelatie De Wilde: "Ik vertrouw vandaag op crossachtergrond van de ploeg"
De Tour de France Femmes is vandaag al toe aan zijn vierde etappe, over 126,8 km van Troyes naar Bar-Sur-Aube, met onderweg vier gravelstroken en vijf gecategoriseerde hellingen. De rit van vandaag wordt ook wel de Franse Strade Bianche genoemd. Spektakel verzekerd dus en hier volgt u alle ontwikkelingen LIVE op de voet!
Lees verder

Groot feest in Denemarken voor Tourwinnaar Vingegaard, wiens privéjet zelfs wordt geëscorteerd door twee F-16's van Deense defensie
Jonas Vingegaard heeft zopas voet aan land gezet in Kopenhagen. En dat er de 25-jarige Deense Tourwinnaar een warm onthaal wachtte, is nog een understatement.
Lees verder

Groot feest in Denemarken voor Tourwinnaar Vingegaard, wiens privéjet zelfs wordt geëscorteerd door twee F-16s van Deense defensie
Jonas Vingegaard heeft zopas voet aan land gezet in Kopenhagen. En dat er de 25-jarige Deense Tourwinnaar een warm onthaal wachtte, is nog een understatement.
Lees verder

Apen vallen mensen aan in Japanse stad Yamaguchi: een aap gedood
Lokale autoriteiten in de Japanse stad Yamaguchi, in het westen van het land, hebben een van de makaken gevangen en gedood die de afgelopen weken bijna 50 mensen verwondden. Dat hebben de autoriteiten woensdag bekendgemaakt.
Lees verder

Parket zoekt getuigen nadat vrouw zwaargewond op straat in Viversel gevonden wordt
De lokale politie van Heusden-Zolder en het Limburgse parket zijn op zoek naar getuigen van een aanrijding met vluchtmisdrijf in de nacht van 22 op 23 juli. Zaterdagnacht werd rond 2 uur een zwaargewonde vrouw aangetroffen op straat in Viversel. Ze zou aangereden zijn door een voertuig, maar de omstandigheden van het ongeval blijven een raadsel.
Lees verder

Parket zoekt getuigen nadat vrouw zwaargewond op straat in Viversel gevonden wordt: "Nog altijd in kritieke toestand"
Een zwaargewonde vrouw werd in de nacht van 22 op 23 juli rond 2 uur aangetroffen op straat in Viversel. Ze zou aangereden zijn door een voertuig waarvan de bestuurder vluchtmisdrijf pleegde, maar verdere omstandigheden van het ongeval blijven een raadsel. De lokale politie van Heusden-Zolder en het Limburgse parket zijn daarom op zoek naar getuigen.
Lees verder

Mel B bevestigt: er komt een Spice Girls-documentaire (mét Victoria Beckham)
Er is een documentaire over de Spice Girls op komst. Mel B (47), beter bekend als Scary Spice, heeft dat bevestigd in een interview. Dit keer zal ook Posh Spice, Victoria Beckham (48), deelnemen aan het project.
Lees verder

Welke ziektes kunnen we krijgen van seks? En krijgen mannen vaker soa's dan vrouwen?
De zomer maakt de mens iets losser, frivoler en soms zelfs uitdagender, gedurfder en een tikkeltje sexyer. Kortom: door de hitte hebben we meer zin in seks. We willen het plezier niet bederven, maar toch is het belangrijk daarbij voorzorgen te nemen. "Je kan ziek worden van seks", stelt Boris Cruyssaert, woordvoerder van Sensoa, het Vlaams expertisecentrum voor seksuele gezondheid. Hoe kan dat dan? En voor welke ziektes moeten we allemaal oppassen?
Lees verder

Nog tot begin januari regelmatig stakingen bij Ryanair in Spanje
De staking bij Ryanair in Spanje, die eind juni is begonnen, zal nog tot en met januari 2023 aanhouden met regelmatige 24 uursstakingen. Dat hebben de Spaanse vakbonden USO en SITCPLA aangekondigd.
Lees verder

Spaanse brandweerman schrijft open brief aan pyromaan die bosbrand op Tenerife aanstak: "Ik was vijf dagen lang omsingeld door vuur, maar toch heb je niet gewonnen"
Vorige week brak een bosbrand uit in het noorden van het Spaanse eiland Tenerife. Het is de zoveelste natuurbrand waaronder Spanje momenteel te lijden heeft. De situatie op het eiland zou stilaan verbeteren door het onvermoeibare werk van de brandweer, maar er zijn duidelijke aanwijzingen dat het vuur is aangestoken. Dat meldt Isabel García, raadslid voor Natuurbehoud op Tenerife. De mededeling zorgde uiteraard voor grote frustratie bij de hulpdiensten, onder wie ook brandweerman Fran, die een open brief schreef aan de brandstichter.
Lees verder

24-jarige man aangehouden voor dodelijk vluchtmisdrijf in Borgloon
De 24-jarige man uit Zuid-Limburg die gisteren een 45-jarige jogster aanreed, is aangehouden voor dodelijk vluchtmisdrijf in Hoepertingen.
Lees verder

Oekraïense havens "hernemen werkzaamheden" voor graanuitvoer
De drie Oekraïense havens voor de export van graan hebben de werkzaamheden hernomen, maar er zijn nog inspanningen nodig om de veiligheid van de konvooien te verzekeren. Dat meldt de Oekraïense marine.
Lees verder

Zónder publiek en mét schuilkelders: wat voetballen in oorlogstijd betekent nu Mykhaylichenko op punt staat Anderlecht in te ruilen voor Shakhtar Donetsk
Voetballen in oorlogstijd, hoe gaat dat precies in z'n werk? Nu Bogdan Mykhaylichenko (25) op het punt staat om Anderlecht te verruilen voor Shakhtar Donetsk zochten we het uit. Op 23 augustus, aan de vooravond van de Oekraïense onafhankelijkheidsdag gaat de competitie opnieuw van start. Zonder publiek en mét schuilkelders.
Lees verder

Spotify ziet aantal gebruikers met bijna een vijfde groeien
Muziekstreamingdienst Spotify Technology heeft het aantal gebruikers in het tweede kwartaal met 19 procent zien toenemen tot 433 miljoen. Volgens Spotify is die groei een record.
Lees verder

LIVE TOUR DE FRANCE FEMMES. Demey in kopgroep van drie - Revelatie De Wilde: "Ik vertrouw vandaag op crossachtergrond van de ploeg"
De Tour de France Femmes is vandaag al toe aan zijn vierde etappe, over 126,8 km van Troyes naar Bar-Sur-Aube, met onderweg vier gravelstroken en vijf gecategoriseerde hellingen. De rit van vandaag wordt ook wel de Franse Strade Bianche genoemd. Spektakel verzekerd dus en hier volgt u alle ontwikkelingen LIVE op de voet!
Lees verder

Honderden doden, duizenden mensen gestrand na "zwaarste regenval in geschiedenis Pakistan"
In Pakistan hebben reddingswerkers woensdag duizenden gezinnen proberen te bereiken die in hun dorpen waren gestrand na de zwaarste regenval in de geschiedenis van het land. Daardoor is de bezorgdheid over de klimaatverandering alleen maar toegenomen.
Lees verder