Doorgaan naar hoofdcontent

Motorrijder komt om het leven bij ongeval op A12

HLN
Motorrijder komt om het leven bij ongeval op A12
Een motorrijder is zaterdagochtend rond 10 uur om het leven gekomen bij een zwaar verkeersongeval op de A12. Het slachtoffer kwam tegen een vangrail terecht, hulp kon niet meer baten.
Lees verder

Vind jij naar jezelf kijken bij de kapper ongemakkelijk? Dan zijn 'blinde' kapsalons zonder spiegels de geknipte oplossing
Stille kappers kennen we al. Maar ook 'blinde' kappers lijken een ding te zijn. Geen zin om uren naar jezelf in de spiegel te staren, met natte haren, wallen en een puistje dan nog wel? Dan zijn blinde kappers de geknipte oplossing. Je kan nu een afspraak maken bij Cheveux Bizarre, zonder spiegels. Al lijkt niet iedereen voorstander te zijn. Sofie en Pascal, beide eigenaars van een kapperszaak, leggen uit waarom zij zich liever niet spiegelen aan salons met alleen maar verf aan de muren.
Lees verder

Beelden tonen hoe panikerende passagiers uit brandend metrostel in Boston springen, één passagier springt van 10 meter hoge brug
In de ochtend van 21 juli gaat het mis op de metro in Boston, Massachusetts. Op een brug boven de Mystic River vat het metrostel met 200 passagiers plotseling vuur, waarschijnlijk door een loshangend stuk metaal. Op beelden is te zien hoe verschillende passagiers uit de ramen van het brandende metrostel klimmen. Eén passagier springt zelfs van de 10 meter hoge brug in de onderliggende rivier.
Lees verder

Rusland vuurt raketten af op havenstad Odesa, nog geen 24 uur na graanakkoord: "Verwerpelijke aanval"
Rusland heeft de haven van Odesa met raketten bestookt. Dat zegt het Oekraïense leger en wordt bevestigd door journalisten van 'The New York Times' die ter plaatse zijn. De aanval volgt een dag na de deal die Rusland en Oekraïne sloten over het hervatten van de graanuitvoer via havens aan de Zwarte Zee.
Lees verder

Rusland vuurt raketten af op havenstad Odesa, nog geen 24 uur na graanakkoord
Rusland heeft de haven van Odesa met raketten bestookt. Dat zegt het Oekraïense leger en wordt bevestigd door journalisten van 'The New York Times' die ter plaatse zijn. De aanval volgt een dag na de deal die Rusland en Oekraïne sloten over het hervatten van de graanuitvoer via havens aan de Zwarte Zee.
Lees verder

Martelingen en gedwongen verdwijningen: rapport van Human Rights Watch schetst luguber beeld van oorlogsmisdaden in Oekraïne
Russische troepen hebben Oekraïners gemarteld, hen onwettig vastgehouden en zelfs doen verdwijnen. Dat is het harde verdict van een rapport van Human Rights Watch. Ooggetuigen spreken in dit rapport nog over executies en groepsverkrachtingen door Russische militairen.
Lees verder

LIVE. Antwerp legt Argentijnse linksback vast - Genk weigert Italiaans bod op Dessers - Standard versterkt zich met Laursen
Het belooft nog een hete transferzomer te worden. Dat de lat hoog ligt bij Antwerp, is duidelijk. Of Club Brugge Charles De Ketelaere en/of Noa Lang kan houden, wordt dat steeds minder. En welke internationale sterren, naast onder meer Romelu Lukaku, Robert Lewandowski, Erling Haaland en Sadio Mané, verhuizen deze zomer naar een ander team? Via deze pagina transfernieuws zit u op de eerste rij voor alle geruchten en done deals op de transfermarkt!
Lees verder

Kleinkinderen en haar oude huis zijn haar toevluchtsoord: hoe Camilla's vorige leven haar redding is als royal
Feest aan het Britse hof: hertogin Camilla is 75. En het wordt haar gegund, zo weet 'Story'. Want de Britten zijn, dankzij Camilla's heerlijk nuchtere houding, de laatste twee decennia ontdooid. De queen van morgen is zo gegrond gebleven omdat ze geregeld, mét slobbertrui maar zonder Charles, terugkeert naar het leven van toen ze nog gewoon Camilla Parker Bowles was. "Ik kom het meest tot rust in de tuin."
Lees verder

Een maand geleden nog het kneusje, nu vastberaden en snel. De gedaanteverwisseling van Mick Schumacher: "Hij heeft de afgrond gezien"
En hoe zou het zijn met Schumacher? Met Mick gaat het alvast zeer goed. "In Formule 1 beleeft iedere coureur dat moment: het lukt niet meer en je staat aan de afgrond. Dan kan je op twee manieren reageren." Met Michael is het wat minder zeker, of het goed gaat. "Het is tijd dat ze eens de waarheid vertellen."
Lees verder

Kijk binnen in de 10 meest exclusieve huizen die nu te koop staan: "Deze villa op de dijk in Zeebrugge staat geprijsd tussen de drie en vier miljoen euro"
Wie er het geld voor heeft, koopt geen huis waarvan er dertien in een dozijn zitten. Voor kopers met een budget boven het miljoen euro moet het allemaal wat groter en luxueuzer, en liefst ook wat specialer. Een villa op de zeedijk, een authentiek art-decohuis, een stadspaleis met een 500 jaar oude geschiedenis, een verbluffend knap gerenoveerde boerderij… Onze woonexpert Björn Cocquyt maakt een overzicht van de meest exclusieve huizen die nu te koop zijn en laat je binnenkijken in hun unieke interieurs.
Lees verder

"Hou rauwe en al gebakken voeding altijd apart!": 5 belangrijke tips om met warm weer je barbecue niet te laten eindigen in een voedselvergiftiging
De afgelopen weken waren de weergoden ons gunstig om toptemperaturen te geven. Ook in dit verlengde weekend is het weer perfect barbecueweer. Hoe gezellig die hitte ook is, voor heel wat bacteriën is het de gedroomde omgeving om zich via de warmte te vermenigvuldigen. Hoe zorg je ervoor dat je barbecue niet in een voedselvergiftiging eindigt? Het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen zet vijf tips op een rij.
Lees verder

Scoutsgroep uit Wijnegem slachtoffer van fietsongeluk in Frankrijk, 16-jarig meisje in kritieke toestand
Een scoutsgroep uit Wijnegem raakte vrijdagnamiddag rond 17 uur in de problemen tussen de Noord-Franse gemeenten Wissant en Cap Blanc-Nez. Enkele leden van de groep maakten een val met hun fiets waarna twee slachtoffers afgevoerd moesten worden naar het ziekenhuis. Een meisje van zestien moest hierbij worden vervoerd met een helikopter.
Lees verder

Man (29) voor dood achtergelaten na aanrijding: "Slachtoffer werd meters meegesleurd"
Een jongeman (29) uit Riemst vecht momenteel voor zijn leven nadat hij vannacht werd aangereden aan de Jodenstraat. Hij werd voor dood achtergelaten, en had ernstige verwondingen aan het hoofd en de rug. "Ik hoorde iemand kermen van de pijn onder mijn venster", vertelt Jean-Marie Willems die het slachtoffer te hulp schoot. Het parket gaat uit van een aanrijding met vluchtmisdrijf, maar de kans bestaat dat de man bewust werd aangereden.
Lees verder

LIVE TOUR. "Wout wint": wereldkampioen Ganna en Lampaert, die al vertrokken is, schuiven Van Aert naar voren als topfavoriet voor de tijdrit
De Ronde van Frankrijk 2022 kent vandaag zijn apotheose met een individuele tijdrit van net geen 41 kilometer richting Rocamadour. Het geel van Jonas Vingegaard lijkt veilig, maar wat met de ritzege? Wout van Aert hoopt een derde keer uit te pakken. Onze landgenoot gaat om 16u16 van start, Vingegaard rolt om 17 uur als laatste van het startpodium. Volg alle actie hier LIVE!
Lees verder

Kunnen die zwarte puntjes die je in je ogen ziet kwaad? Oogarts legt uit: "Als er plots ook een lichtflits komt, is dat een groot alarmsignaal"
Zie jij soms rondspringende, zwarte vlokjes of puntjes in je oog? Dan ben je zeker niet alleen. "Bijna iedereen krijgt er soms mee te maken", licht oogarts Elise Platteau van AZ Maria toe. "Meestal zijn deze vliegjes, zoals ze ook genoemd worden, gewoon vervelend, soms is het daarentegen écht nodig om er snel mee naar de dokter te gaan." Vanwaar komen die zwarte vlekken precies? Wanneer is het tijd om in te grijpen? En kan je er ooit vanaf geraken?
Lees verder

Met welke fietsen rijden profs in de Tour de France? En hoeveel kosten ze? "Hoe lichter, hoe sneller je bergop gaat"
De Ronde van Frankrijk doet velen goesting krijgen om zelf mythische cols te overwinnen. Wie dat wil doen op een proffiets zoals die van van Aert, moet diepe zakken hebben. Maar is de doorsneefiets van een wielertoerist dan zoveel minder goed? Dag Allemaal vroeg het aan wielercommentator Michel Wuyts en voormalig wereldkampioen Johan Museeuw. "Het is niet omdat je 'n tweewieler zoals Pogačar hebt, dat je sneller gaat rijden, hoor."
Lees verder

Van de Belgische hoop over de jongste tot de verloofde van Pogacar: tien smaakmakers voor de Tour de France Femmes
Historisch! Want zondag spelen Jonas Vingegaard en co het denkbeeldige stokje door aan een fris en ongeduldig vrouwenpeloton. Wie klopt Annemiek van Vleuten in de allereerste Tour de France Femmes? Wat doet Lotte Kopecky? En tot wat is Julie De Wilde, de jongste van het pak, in staat? Kortom, wie geeft deze ronde peper en zout? Tien smaakmakers op een rij.
Lees verder

Minstens 21 doden bij overstromingen in zuiden van Iran
Bij overstromingen door hevige regenbuien in het zuiden van Iran zijn minstens 21 doden gevallen. Twee mensen zijn nog vermist. Dat heeft het Iraanse staatspersagentschap Irna zaterdag gemeld op basis van informatie van de hulporganisatie Rode Halvemaan.
Lees verder

Sonja (63) ontdekt eindelijk kinky seks en BDSM dankzij Ben (60): "Tepelklemmen, beenstang: ik zei nooit nee"
Rond haar zestigste is Sonja* opnieuw single: ze noemt zichzelf een katholiek opgevoede dame, die in haar relaties nooit seks had voor haar eigen genot. Tot ze dankzij Tinder Ben* (60) ontmoet: een warme zakenman die haar vertrouwen wint en haar bij elke vrijpartij een kinky speeltje doet ontdekken. Handboeien, tepelklemmen, voorbinddildo's, een beenstang: Sonja beleeft op rijpe leeftijd eindelijk haar 'Fifty shades of Grey' en vertelt ons er —anoniem — alles over. "Het is zó verslavend."
Lees verder

LIVE TOUR. Bjerg zet eerste richttijd neer, Van Aert start om 16u16
De Ronde van Frankrijk 2022 kent vandaag zijn apotheose met een individuele tijdrit van net geen 41 kilometer richting Rocamadour. Het geel van Jonas Vingegaard lijkt veilig, maar wat met de ritzege? Wout van Aert hoopt een derde keer uit te pakken. Onze landgenoot gaat om 16u16 van start, Vingegaard rolt om 17 uur als laatste van het startpodium. Volg alle actie hier LIVE!
Lees verder