Doorgaan naar hoofdcontent

LIVE. Waar ligt de toekomst van Dessers, op wie Serie A-ploeg een bod deed? - Ronaldo in gesprek met United - Geen en...

HLN
LIVE. Waar ligt de toekomst van Dessers, op wie Serie A-ploeg een bod deed? - Ronaldo in gesprek met United - Geen enkel bod op Tielemans
Het belooft nog een hete transferzomer te worden. Dat de lat hoog ligt bij Antwerp, is duidelijk. Of Club Brugge Charles De Ketelaere en/of Noa Lang kan houden, wordt dat steeds minder. En welke internationale sterren, naast onder meer Romelu Lukaku, Robert Lewandowski, Erling Haaland en Sadio Mané, verhuizen deze zomer naar een ander team? Via deze pagina transfernieuws zit u op de eerste rij voor alle geruchten en done deals op de transfermarkt!
Lees verder

Britse toerist (21) overlijdt in Griekenland nadat hij geraakt wordt door rotor van helikopter
Een 21-jarige Britse toerist is om het leven gekomen in de Griekse stad Spata nadat hij werd geraakt door de rotor (de draaiende vleugel) van een helikopter. Het slachtoffer had de helikopter samen met twee vrienden en zijn zus gehuurd.
Lees verder

'Villa Zuid-Afrika' vanaf september ook in Nederland te bekijken
'Villa Zuid-Afrika', een docureeks rond voormalig K3'tje Kathleen Aerts (44), zal vanaf september ook op de Nederlandse televisie te bekijken zijn. Dat schrijft Het Nieuwsblad.
Lees verder

Wat is het verschil tussen een hospitalisatieverzekering en een persoonlijke ongevallenverzekering?
Een hospitalisatieverzekering en een persoonlijke ongevallenverzekering zijn twee verschillende verzekeringen. Wie ze per se allebei wenst, zal wel altijd een bepaalde vorm van overlapping in dekking van de ziekenhuiskosten moeten accepteren. Vermijden dat je 'oververzekerd' bent, is niet mogelijk omdat je bij het aangaan van die twee verzekeringen de overlappende elementen niet van het geheel kunt scheiden. Spaargids.be licht toe.
Lees verder

Japan executeert dader van het Akihabara-bloedbad
Japan heeft dinsdagochtend de massamoordenaar Tomohiro Kato geëxecuteerd. Dat meldt het Japanse nieuwsagentschap Kyodo. Kato was verantwoordelijk voor een van de meest schokkende moordpartijen in het land.
Lees verder

"Het lijkt me een ideaal moment om goedkoop in te kopen": beginnend belegger Stijn (28) vraagt raad aan onze geldexpert
Kopen, verkopen of houden? Als professionele beleggers het in deze woelige tijden al niet zo goed meer weten, wat dan met de beginnende investeerder? Stijn Aerts (28) uit Werchter is zo'n nieuwkomer op de beurs. Hij legt zijn vragen voor aan onze geldexpert Pascal Paepen, die met verrijkende antwoorden komt.
Lees verder

Enorme brand vernielt 20 huizen in Texaanse buitenwijk
In Texas heeft een grasmaaier een enorme brand veroorzaakt. De maaier raakte een stuk puin en er ontstond een kleine vonk, maar dat was genoeg om het extreem droge gras in vuur en vlam te zetten. De brand verspreidde zich razendsnel over de heuvel richting een buitenwijk in Balch Springs. Zeker 20 huizen raakten beschadigd vooraleer de brandweer de brand onder controle kreeg.
Lees verder

Vliegmaatschappij easyJet lijdt fors verlies door problemen op luchthavens
De Britse lagekostenmaatschappij easyJet heeft het afgelopen kwartaal een fors verlies geleden als gevolg van organisatorische problemen op luchthavens. Het concern registreerde een verlies van 114 miljoen Britse pond in het derde kwartaal van het boekjaar, omgerekend 135 miljoen euro.
Lees verder

'Goodfellas'-acteur Paul Sorvino op 83-jarige leeftijd overleden
De Amerikaanse acteur Paul Sorvino, die vooral bekend is van z'n rol uit 'Goodfellas', is op 83-jarige leeftijd overleden. Dat maakte z'n publicist bekend.
Lees verder

Sandra Bekkari over haar intiem huwelijk in Umbrië: "Iedereen danste tussen de olijfbomen"
Ze hebben er meer dan twee jaar op moeten wachten, maar op 16 juli gaven Sandra Bekkari (49) en Peter Craeymeersch (56) elkaar in het romantische Italië hun jawoord, na een relatie van negen jaar. In 'Story' vertellen de tortelduiven voor het eerst over de bijzondere plechtigheid. "Er waren slechts 40 gasten."
Lees verder

Eerste aflevering van 'Tien Om Te Zien' opgenomen: "Ik danste vroeger op Belle Perez voor de tv, nu sta ik hier zelf"
Op de zeedijk van Westende is gisteren de eerste aflevering van 'Tien Om Te Zien' opgenomen. VTM besliste vorig jaar na de eenmalige comeback om deze zomer acht nieuwe afleveringen op te nemen. Zangeres Camille vindt het een hele eer om op het podium te mogen staan: "Ik danste vroeger op Belle Perez voor de tv, nu mag ik hier zelf staan." Bekijk het volledige verhaal in bovenstaande video.
Lees verder

Al plannen vanavond? Dinsdag is de beste dag voor een date. "De kans op een tweede afspraakje ligt 30 procent hoger"
Al plannen vanavond? Dinsdag is namelijk dé ultieme dag om op (eerste) date te gaan, zo beweren datingspecialisten. Vooral in de zomer slaat de vonk het vaakst over op een doordeweekse dinsdagavond. "Ook voor niet-singles kan dinsdag wonderen doen."
Lees verder

Unilever weet hogere kosten op te vangen met hogere prijzen
De hogere kosten voor ingrediënten hebben voor levensmiddelen- en verzorgingsproductenconcern Unilever weinig invloed gehad op de resultaten in de eerste helft van dit jaar. Het bedrijf achter merken als Knorr, Ola en Dove verhoogde zelf immers ook de prijzen. Daardoor werden wat minder producten verkocht, maar per saldo ging de omzet omhoog.
Lees verder

Kalush Orchestra reageert op Songfestival in Verenigd Koninkrijk: "Dankbaar dat ze het uit onze naam willen organiseren"
Kalush Orchestra, de winnaar van het Songfestival, heeft gereageerd op het nieuws van afgelopen maandag. Toen maakte de European Broadcasting Union (EBU) bekend dat het Verenigd Koninkrijk komt jaar het Eurovisiesongfestival zal organiseren.
Lees verder

Provincie geeft negatief advies voor plannen Plopsaqua Mechelen
De Provinciale Omgevingsvergunningscommissie heeft de aanvraag van Plopsaqua in Mechelen ongunstig beoordeeld. Volgens de POVC is het realiseren van een zwemcomplex volgens de huidige plannen niet aanvaardbaar. Dat meldt De Standaard.
Lees verder

Standard-middenvelder Aron Dønnum betrapt op rijden zonder rijbewijs
Standard-middenvelder Aron Dønnum is afgelopen woensdagavond in Tongeren tegen de lamp gelopen tijdens een verkeerscontrole. De 24-jarige Noor bleek niet over een rijbewijs te beschikken en zijn voertuig was ook niet gekeurd. Hij mag zich aan een uitnodiging voor de politierechtbank verwachten.
Lees verder

Nick Cannon vader geworden van achtste kindje: "Ik kan niet geloven dat hij hier is"
Nick Cannon (41) is vader geworden van een zoontje. Dit maakte de moeder van het kindje, Bre Tiesi (31), bekend op sociale media.
Lees verder

Vormer mag transfervrij naar buitenland, vertrek evenwel geen must
Ruud Vormer (34), die openstaat voor een exotisch en lucratief avontuur, mag van Club Brugge gratis naar het buitenland. Noch voor het boegbeeld, noch voor blauw-zwart is een vertrek evenwel een must. De aanvoerder weet immers al langer waar hij aan toe is.
Lees verder

Hoe kan je een laadpaal laten installeren als je in een appartement woont? En hoe veilig is het? "Bewoners verbieden om er een te plaatsen, kan niet"
Tegen 2026 moeten alle bedrijfswagens elektrisch zijn. Wie geen bedrijfswagen heeft, kijkt alleen al omwille van de hoge brandstofprijzen zelf uit naar een elektrisch voertuig. Maar hoe kan je een laadpaal laten installeren als je in een appartement woont? En wat als je als zo'n paal in de parkeergarage helemaal niet ziet zitten omdat je bang bent voor brand? Brandweerkapitein Wim Verbakel en Dominique Krickovic van de Unie van Syndici zetten op een rij wat je als flatbewoner met of zonder elektrische wagen moet weten.
Lees verder

Paars-witte bromance in de maak tussen 'generational talents' Esposito en Silva: "Opgelet voor deze jongen. Gevaarlijk soort"
Een nieuw Koningskoppel lijkt in de maak. Samen op het veld hebben Fábio Silva (20) en Sebastiano Esposito (20) nog niet gestaan, maar naast het veld zijn de twee in recordtempo wel beste maatjes geworden. Een verhaal hoe de Portugees en de Italiaan elkaar gevonden hebben en wat ze als 'generational talents' gemeen hebben.
Lees verder