Doorgaan naar hoofdcontent

LIVE VOORBEREIDING. Verschaeren bezorgt Anderlecht zege tegen Nordsjaelland - Club onderuit tegen Kopenhagen, Skov Ol...

HLN
LIVE VOORBEREIDING. Verschaeren bezorgt Anderlecht zege tegen Nordsjaelland - Club onderuit tegen Kopenhagen, Skov Olsen valt uit en De Ketelaere speelde niet
Alle clubs uit 1A zijn intussen bezig aan hun voorbereiding op de jaargang 2022-2023. Of het nu opvallend nieuws is vanop de training, of de uitslag van een oefenwedstrijd: op deze pagina blijft u de komende dagen op de hoogte van het laatste nieuws op en rond de trainingsvelden van onze 1A-clubs!
Lees verder

LIVE VOORBEREIDING. Club onderuit tegen Kopenhagen, Skov Olsen valt uit en De Ketelaere speelde niet - Antwerp klopt Salzburg na solide prestatie
Alle clubs uit 1A zijn intussen bezig aan hun voorbereiding op de jaargang 2022-2023. Of het nu opvallend nieuws is vanop de training, of de uitslag van een oefenwedstrijd: op deze pagina blijft u de komende dagen op de hoogte van het laatste nieuws op en rond de trainingsvelden van onze 1A-clubs!
Lees verder

Komt er een tijdelijke blokkade van Facebook en Instagram in de EU?
Een tijdelijke blokkade van Facebook en Instagram dreigt voor gebruikers in Europa. De Ierse privacytoezichthouder Data Protection Commission wil de overdracht van data van Europa naar de VS door Meta, het moederbedrijf van Instagram en Facebook, blokkeren.
Lees verder

Vlaamse Manon zit in nieuwe seizoen 'Love Island': "Mijn ouders waren opgelucht dat het niet 'Temptation' was"
Drie honden, drie paarden, vier kippen en een heleboel vissen. Het is een echte beestenboel thuis bij de Vlaamse Manon. Het enige knuffeldier dat ze nog mist, is de liefde van haar leven. Daarom gaat de 23-jarige studente communicatiewetenschappen vanaf maandag in 'Love Island' - te zien op Streamz - op zoek naar haar prince charming. Hoe zag haar parcours er tot nu uit? En waar hoopt ze op? "Een man die uren voor de spiegel staat? Nee, dank u", vertelt ze aan TV Familie.
Lees verder

De geldzaken van Radiostem Kim Debrie (44): "Tanken, je gasrekening of je winkelkar... Je bent tegenwoordig altijd en overal een klein fortuin kwijt"
Radio 2-presentatrice Kim Debrie (44), die deze zomer zes weken lang liveradio maakt aan de kust in De Panne, Bredene en Blankenberge, laat in haar portemonnee én haar ziel kijken. Ze vertelt over de geldlessen die ze van thuis heeft meegekregen, waar ze haar spaarcenten in stopt en de financiële misstappen die ze ooit heeft gemaakt. "Geld spenderen aan een vakantie is investeren in de mensen die je het meest dierbaar zijn."
Lees verder

Mia beleeft haar eerste keer seks op het kerkhof in een kapel: "Dat de deur niet op slot kon, deed me nog meer zinderen"
Op café ontmoet de jonge Mia* (14) de knapste kerel van de stad: Eddie* (16). Hij leert haar biljarten en pikt haar na school op met zijn moto, zodat ze stiekem in het bos kunnen zoenen. 't Is Mia's allereerste grote liefde, vertelt ze ons, en ook Mia's 'allereerste'. Na twee maanden daten glipt ze met een smoesje thuis weg, om in een kapelletje op het kerkhof, op een dekentje voor het altaar, met Eddie verder te gaan dan ooit. "'Geen zorgen', zei hij, 'ik weet wanneer ik moet terugtrekken.'"
Lees verder

LIVE. Koni De Winter verlengt bij Juventus en trekt op huurbasis naar Empoli - Club wil Muriqi enkel huren, speler terug naar Italië - Cullen op weg naar Burnley
Het belooft nog een hete transferzomer te worden. Dat de lat hoog ligt bij Antwerp, is duidelijk. Of Club Brugge Charles De Ketelaere en/of Noa Lang kan houden, wordt dat steeds minder. En welke internationale sterren, naast onder meer Romelu Lukaku, Erling Haaland en Sadio Mané, verhuizen deze zomer naar een ander team? Via deze pagina transfernieuws zit u op de eerste rij voor alle geruchten en done deals op de transfermarkt!
Lees verder

Shawn Mendes stelt aankomende shows uit: "Ik moet voor mezelf zorgen"
Shawn Mendes (23) stelt zijn aankomende shows uit omdat hij zich mentaal niet goed voelt. Dat laat de Canadese zanger aan zijn circa 69 miljoen volgers op Instagram weten.
Lees verder

Vandaal beschadigt meer dan 20 wagens in eigen straat, buurtbewoner betrapt hem op heterdaad
In de Pieter Coeckestraat in Aalst heeft de politie zaterdag een vandaal op heterdaad betrapt. Al enkele dagen werden verschillende voertuigen bekrast, maar nu kon de man opgepakt worden.
Lees verder

Vat whisky verkocht voor recordbedrag van 16 miljoen pond
Een Aziatische verzamelaar heeft onlangs liefst 16 miljoen Britse pond (bijna 19 miljoen euro) neergeteld voor een vat Schotse whisky. Dat is een nieuw record, zo schrijft de Britse krant Financial Times.
Lees verder

Britse defensieminister geen kandidaat om Boris Johnson op te volgen
De Britse minister van Defensie Ben Wallace is geen kandidaat om Boris Johnson op te volgen als partijleider van de Conservatieve Partij en bijgevolg als premier. Dat heeft hij zaterdag op Twitter laten weten.
Lees verder

"Sorry, je bent niet goed genoeg om samen met je vriendjes verder te voetballen": Davy (9) ziet voetbalhobby uiteenspatten
"Sorry Davy, maar je bent niet goed genoeg om volgend jaar samen met je vriendjes te voetballen." Deze hartverscheurende boodschap kregen Davy Crombez (9) en zijn ouders te horen bij voetbalploeg Sassport Boezinge. "Voetbal is zijn enige hobby, zijn hart is gebroken", zegt mama Melanie Caemerlynck. "Op die leeftijd zouden álle kinderen toch moeten kunnen meevoetballen?" Minister Weyts stelt zich ook vragen bij de weigering.
Lees verder

Opnieuw wurgslang opgedoken in Henegouwen: brandweer komt ter hulp
In Frasnes, bij de Henegouwse stad Doornik, is zaterdagmiddag een boa constrictor van een tweetal meter gevangen. Wandelaars hadden de wurgslang gezien op straat. Het is de tweede boa op twee dagen die opduikt in Henegouwen. Gisteren had een gemeentewerker van Ath nog een boa overreden met zijn tractor.
Lees verder

The Weeknd gedwongen om eerste avond van zijn tournee uit te stellen: "Ik ben er kapot van"
Pech voor The Weeknd (32). De Canadese zanger heeft de openingsavond van zijn tournee noodgedwongen moeten uitstellen. Normaal stond Abel Makkonen Tesfaye, de echte naam van de zanger, vrijdagavond op de planken in zijn thuisstad Toronto. Door een stroompanne moest het concert van de artiest jammer genoeg geannuleerd worden. "Ik kan niet wachten om jullie te zien."
Lees verder

Expert waarschuwt voor vals veiligheidsgevoel bij gebruik zwembandjes: "Blijf als ouder altijd in de buurt"
Zwemhulpmiddelen zijn een must voor wie deze zomer op en rond het water vertoeft met kinderen die nog niet (goed) kunnen zwemmen. Maar waar moet je op letten als je zwembandjes koopt? En zijn zwemvesten met schuim beter dan hun opblaasbare variant? Karel Logghe van de Vlaamse Reddingsfederatie geeft advies: "Zelfs met 'veilige' drijvers aan kan een kind verdrinken."
Lees verder

LIVE TOUR. De wonden zijn gelikt na massale val, Frison houdt Belgische eer hoog in kopgroep
Dole-Lausanne, de achtste rit in de Tour is opnieuw op maat van Wout van Aert. Maar zal onze landgenoot opnieuw all-in gaan of zingt een aanval het tot aan de meet uit? Jumbo-Visma en BikeExchange zetten hun mannetjes in elk geval aan het werk. Ook Matthews is geïnteresseerd in de ritzege. U volgt alles live op de voet op deze pagina.
Lees verder

BV 24/7. Astrid Coppens is al 23 weken zwanger en Natalia geniet van de liefde
The show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV's de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream.
Lees verder

LIVE RED FLAMES. Dit is de verwachte opstelling voor match tegen IJsland - Twee keer voor amper 4.700 fans
Zondag 18u is het zover. Dan beginnen de Red Flames aan hun EK voetbal. Tegenstander is IJsland. Nadien volgen Frankrijk (14/07 om 21u) en Italië (18/07 om 21u). In onderstaande liveblog zit op de eerste rij voor al het nieuws uit Engeland.
Lees verder

Premier Sri Lanka bereid op te stappen nadat manifestanten residentie president bestormen
Ranil Wickremesinghe, de premier van Sri Lanka, heeft zich bereid verklaard om op te stappen ten voordele van een regering van nationale eenheid. Eerder vandaag had hij een spoedvergadering van de regering en de leiders van de politieke partijen bijeengeroepen nadat president Gotabaya Rajapaksa zijn officiële residentie moest ontvluchten die bestormd was door duizenden manifestanten.
Lees verder

BINNENKIJKEN. In deze gevangenis verdwijnt Ghislaine Maxwell: "In vergelijking met de vorige is dit Disneyland"
Ghislaine Maxwell is veroordeeld tot een celstraf van 20 jaar voor de rol die ze speelde in het netwerk van Jeffrey Epstein. Die straf zal ze uitzitten in het Danbury Federal Correctional Institution, een gevangenis met gematigde beveiliging. Een groot contrast met de zwaar beveiligde instelling waar ze de voorbije twee jaar vastzat. Inclusief looppiste, baseballveld, bibliotheek en aerobics-lessen. Een blik achter de schermen van de gevangenis, die ook de inspiratie was voor de Netflix-reeks 'Orange Is The New Black'. Al is het er niet allemaal rozengeur en maneschijn. "De bewakers voerden véél te vaak 'intieme fouilleringen' uit."
Lees verder