Doorgaan naar hoofdcontent

LIVE. Terugkeer van Paul Pogba naar Juventus is helemaal rond - Ten Hag: “Cristiano Ronaldo is niet te koop”

HLN
LIVE. Terugkeer van Paul Pogba naar Juventus is helemaal rond - Ten Hag: "Cristiano Ronaldo is niet te koop"
Het belooft nog een hete transferzomer te worden. Dat de lat hoog ligt bij Antwerp, is duidelijk. Of Club Brugge Charles De Ketelaere en/of Noa Lang kan houden, wordt dat steeds minder. En welke internationale sterren, naast onder meer Romelu Lukaku, Erling Haaland en Sadio Mané, verhuizen deze zomer naar een ander team? Via deze pagina transfernieuws zit u op de eerste rij voor alle geruchten en done deals op de transfermarkt!
Lees verder

Koninklijk Paleis in Brussel opent van 23 juli tot 28 augustus deuren voor publiek
Op vrijdag 23 juli, twee dagen na de nationale feestdag, opent het Koninklijk Paleis in Brussel naar jaarlijkse traditie zijn deuren voor het publiek. De bezoekers zullen tot en met 28 augustus niet enkel de historische salons waar tijdens het werkjaar dagelijks activiteiten van de vorsten plaatsvinden kunnen bekijken, maar ze zullen in het paleis ook drie tentoonstellingen kunnen ontdekken.
Lees verder

OPROEP. Bevind jij je in de buurt van de bosbranden in Portugal?
Zowat 1.500 brandweerlui waren zondag in de weer om te proberen drie bosbranden in het centrum en het noorden van Portugal onder controle te krijgen: een eerste bosbrand woedt in de gemeende Ourém, een tweede bosbrand in het nabijgelegen Pombal en een derde grote bosbrand ligt in de noordoostelijke regio Bragança.
Lees verder

CELEB 24/7. Angelina Jolie woont met dochter Shiloh concert Måneskin bij en heeft Kim Kardashian een tweelingzus?
Niets leuker dan meekijken met het leven van onze beroemde medemensen. Benieuwd wat ze zoal uitspoken? Je ontdekt het hier in onze nieuwsstream.
Lees verder

Van 'Running Up That Hill' tot 'Little Green Bag': deze hits kregen een tweede leven
Jaren 80-hit 'Running Up That Hill' van Kate Bush stond na het uitkomen van het nieuwe seizoen van de Netflix-serie 'Stranger Things' dagenlang in de top drie van streamingdienst Spotify, met meer dan acht miljoen streams per dag. 37 jaar nadat het nummer uitkomt brengt het door het herleefde succes zo'n 2,3 miljoen dollar in het laatje. Zo zijn er nog veel meer nummers die (opnieuw) hits werden door populaire films en series.
Lees verder

1 op de 5 heeft last van constipatie. Topdokter geeft raad: "stel je toiletbezoek op vakantie niet uit"
Een opgeblazen gevoel en felle buikkrampen. Verstopte darmen of constipatie op vakantie kunnen erg vervelend zijn. Maar hoe komt het dat we hier zo vaak last van hebben op reis? En zijn er naast laxeerpillen ook andere middeltjes om de grote boodschap beter te laten lukken? Wij vroegen advies aan darmspecialist Danny De Looze. "Vrouwen hebben vaak meer last van constipatie dan mannen."
Lees verder

Max Verstappen over onacceptabel gedrag van fans: "Ik heb schokkende dingen gelezen en dat is niet oké"
Max Verstappen heeft na afloop van de GP Formule 1 in Oostenrijk gereageerd op de berichten omtrent het onacceptabele gedrag van fans in Oostenrijk. "Ik heb schokkende dingen gelezen en dat is niet oké."
Lees verder

Zichtbare tepels blijven controversieel, deze vrouwen trekken zich daar niks van aan. "Borsten zijn gewoon mooi"
De Britse actrice Florence Pugh (26) verscheen dit weekend in een jurk die haar tepels erg zichtbaar liet. "Ik wíst dat er commentaar op ging komen", zei ze. Toch dumpen ook steeds meer Vlaamse vrouwen hun (beugel)beha, en niet alleen omdat dat comfortabeler is. Lingerie-experts lichten toe hoe we onze boezem meer vrij spel kunnen geven, Margo, Kathleen en Marijke vertellen hoe ze hun schroom overwonnen. "Ik probeer mijn verlegenheid om te zetten in trots."
Lees verder

Niet alleen Florence Pugh is zo dapper: ook Vlaamse vrouwen dumpen vaker hun beha. "Voelt zo puur en vrij"
De Britse actrice Florence Pugh (26) verscheen dit weekend in een jurk die haar tepels erg zichtbaar liet. "Ik wíst dat er commentaar op ging komen", zei ze. Toch dumpen ook steeds meer Vlaamse vrouwen hun (beugel)beha, en niet alleen omdat dat comfortabeler is. Lingerie-experts lichten toe hoe we onze boezem meer vrij spel kunnen geven, Margo, Kathleen en Marijke vertellen hoe ze hun schroom overwonnen. "Ik probeer mijn verlegenheid om te zetten in trots."
Lees verder

Rousseau: "Tien jaar deeltijds werken niet voldoende voor minimumpensioen"
Tien jaar deeltijds werken is niet voldoende om recht te hebben op een volledig minimumpensioen. Dat heeft Vooruit-voorzitter Conner Rousseau verklaard naar aanleiding van de onderhandelingen die de federale regering voert over de pensioenhervorming.
Lees verder

De Wever ziet het somber in voor 2024: "Er zal geen regeringsvorming mogelijk zijn"
Bart De Wever ziet het somber in voor de verkiezingen in 2024. "Er zal geen regeringsvorming mogelijk zijn en dus is het enige antwoord confederalisme. Hopelijk zo snel mogelijk", verklaarde de burgemeester van Antwerpen op de Vlaamse feestdag.
Lees verder

Stones-fans verzamelen zich massaal aan Hotel Amigo in Brussel, en komt Ronnie Wood daar even wuiven?
Eind juni kampeerden fans al voor het Sportpaleis voor het concert van Billie Eilish en ook toen Harry Styles er vorige week op de planken stond, werden er tenten opgezet. Toch zijn het niet alleen jonge artiesten die hun fans op de been weten te krijgen. Op dit moment staan er namelijk tientallen fans van de Rolling Stones de drie heren op te wachten aan Hotel Amigo in Brussel.
Lees verder

Anonieme nummers blokkeren? Zo doe je dat
Word je om de haverklap gebeld door verkopers of potentiële oplichters? Zo blokkeer je inkomende oproepen van onbekende of anonieme bellers.
Lees verder

Russen willen dat Poetin heerser genoemd wordt
Russen willen dat de Russische president Vladimir Poetin voortaan heerser (pravitel) genoemd wordt. De titel 'president' zou te westers zijn.
Lees verder

Ecolo steunt vraag om onderzoekscommissie in Brussels Parlement na lek Uber
Ecolo steunt de vraag tot oprichting van een onderzoekscommissie in het Brussels Parlement na de onthullingen over Uber. Zo stelt fractieleider John Pitseys, die wil dat de ceo van Uber België zo snel mogelijk in het Brussels Parlement gehoord wordt.
Lees verder

Ruim 7.000 Oekraïense militairen vermist, vermoedelijk gevangengenomen
Sinds het begin van de Russische inval in Oekraïne vier en een half maanden geleden, worden volgens officiële cijfers ongeveer 7.000 Oekraïense militairen vermist. Onder hen bevinden zich zowel soldaten als grenswachten en agenten van de inlichtingendiensten.
Lees verder

Ondergronds leven in luxe: bekijk hoe de allerrijksten zich voorbereiden op de apocalyps met luxebunkers
Het Zwitsers bedrijf Oppidum maakt luxebunkers voor de allerrijksten. De bunkerfaciliteit is hermetisch afgesloten en heeft zijn eigen energie-, water- en luchtvoorraad. De luxebunkers kosten ongeveer tien miljoen euro en worden geïnstalleerd onder de villa's van de klanten.
Lees verder

Eerste beeld opgedoken van Kylie Minogue en Jason Donovan op de set van 'Neighbours'
Dat Kylie Minogue (54) en Jason Donovan (54) te zien zullen zijn in de grote finale van 'Neighbours' wisten we al langer, maar ondertussen zijn ook de eerste beelden van het duo opgedoken. Op de kiekjes in kwestie is te zien hoe de twee acteurs al lachend poseren voor een selfie.
Lees verder

Twitter krijgt klappen op de beurs nu Elon Musk afziet van overname
Beleggers keren zich af van Twitter nu de Amerikaanse miljardair Elon Musk afziet van een overname van de sociaalnetwerksite. In de voorbeurshandel zakte het aandeel met meer dan 5 procent. Het bedrijf is hierdoor op weg om 1,39 miljard euro aan marktwaarde te verliezen.
Lees verder

LIVE RUSTDAG. Lefevere en Soudal maken samenwerking officieel bekend - Jumbo-Visma ving tot dusver meeste prijzengeld
In de Tour de France genieten de renners vandaag van de tweede rustdag. Wie gaat losrijden? En valt er nieuws te rapen op de persconferenties? Op deze pagina kunt u het vandaag allemaal volgen!
Lees verder