Doorgaan naar hoofdcontent

Lang leve cluttercore: een rommelig interieur is trendy! “Het is een gecureerde vorm van chaos”

HLN
Lang leve cluttercore: een rommelig interieur is trendy! "Het is een gecureerde vorm van chaos"
Heb jij de grootste moeite met je huis op orde houden, en vind je strakke interieurs maar niks? Dan hebben wij goed nieuws: tegenwoordig is het helemaal oké als je osso eruitziet als een overbeladen antiekwinkeltje. Op sociale media wordt #cluttercore volop gevierd, een interieurstijl die draait om - weliswaar slim gekozen - rommel. Het leuke is dat je zo kan laten zien wie je bent, en dat niemand een inrichting zal hebben die op de jouwe lijkt.
Lees verder

BV 24/7. Niels Destadsbader heeft iets te vieren en Hanne Troonbeeckx geniet nog steeds van haar huwelijksreis
The show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV's de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream.
Lees verder

LIVE TOUR. Wout vliegt: Van Aert 13 seconden sneller dan Ganna aan het eerste tussenpunt
De Ronde van Frankrijk 2022 kent vandaag zijn apotheose met een individuele tijdrit van net geen 41 kilometer richting Rocamadour. Het geel van Jonas Vingegaard lijkt veilig, maar wat met de ritzege? Wout van Aert hoopt een derde keer uit te pakken. Onze landgenoot ging om 16u16 van start, Vingegaard rolt om 17 uur als laatste van het startpodium. Wereldkampioen Filippo Ganna heeft voorlopig de toptijd. Volg alle actie hier LIVE!
Lees verder

WHO: apenpokken worden beschouwd als internationaal gevaar voor volksgezondheid
De apenpokken worden beschouwd als een internationaal gevaar voor de volksgezondheid. Dat kondigt WHO-baas Tedros Adhanom Ghebreyesus aan. Het is het sterkste signaal tot actie dat de Wereldgezondheidsorganisatie kan geven.
Lees verder

LIVE. Zaroury brengt Charleroi op voorsprong na knappe combinatie
• Jupiler Pro League • Speeldag 1 • Mambourg • Ref: Bram Van Driessche
Lees verder

Kunnen talentvolle jongeren zich manifesteren bij Club? En wat kan Geraerts met fel gewijzigd Union? Onze clubwatchers blikken vooruit
Standard en AA Gent trapten gisteravond het nieuwe seizoen in de Jupiler Pro League op gang. Maar hoe staan de achttien 1A-clubs er op dit moment nu voor? Waar mikken ze dit seizoen op en welke plannen hebben ze nog op de transfermarkt? Vandaag maken onze clubwatchers de oefening voor Club Brugge, Union en KV Mechelen.
Lees verder

Ed Sheeran zet z'n culinaire ontdekking van België verder en luncht in hip restaurant in Brussel
Ed Sheeran (31) zal zaterdagavond met een goed gevulde maag op z'n ronddraaiend podium in het Koning Boudewijnstadion staan. De zanger ging namelijk lunchen in het hippe Brusselse restaurant Old Boy.
Lees verder

Twee Amerikanen gedood in Donbas
Sinds het begin van de Russische invasie op 24 februari trokken talrijke buitenlandse vrijwilligers naar Oekraïne om de troepen van Kiev bij te staan, vooral Europese vrijwilligers. Hun aantal is moeilijk te schatten.
Lees verder

LIVE TOUR. Wout vliegt: Van Aert 24 (!) seconden sneller dan Ganna aan het derde tussenpunt
De Ronde van Frankrijk 2022 kent vandaag zijn apotheose met een individuele tijdrit van net geen 41 kilometer richting Rocamadour. Het geel van Jonas Vingegaard lijkt veilig, maar wat met de ritzege? Wout van Aert hoopt een derde keer uit te pakken. Onze landgenoot ging om 16u16 van start en heeft de toptijd aan het derde tussenpunt. Wereldkampioen Filippo Ganna zit voorlopig in de hotseat. Volg alle actie hier LIVE!
Lees verder

Alaphilippe boekt in Ronde van Wallonië eerste zege sinds zware val
Opsteker voor Julian Alaphilippe. De Franse wereldkampioen won de openingsrit van de Ronde van Wallonië en boekte zo zijn eerste zege sinds zijn zware valpartij in Luik-Bastenaken-Luik. Alaphilippe hield op de Muur van Hoei Alex Aranburu en Robert Stannard achter zich.
Lees verder

Racing Genk kan rekenen op twee topspitsen: Dessers en Onuachu zijn ondanks topprestaties nog steeds aanwezig
Een jaar nadat hij aangaf toe te zijn aan een stap hogerop staat Paul Onuachu (28) nog steeds onder contract bij Racing Genk. De geschiedenis herhaalt zich daarmee, want ook Cyriel Dessers (27) maakte - ondanks een bod uit de Serie A - (nog) geen transfer. En dat vinden ze in Limburg zeker niet erg.
Lees verder

Meningen verdeeld over de verhuis van An Swartenbroekx: "Een huis in Spanje, da's niet slim"
Recent pakten 'F.C. De Kampioenen'-actrice An Swartenbroekx (53) en haar man, acteur Guido De Craene (67), hun koffers en trokken richting Spanje. Daar wil het koppel z'n Spaanse droom waarmaken. An en Guido hebben een huis gekocht in Andalusië en zijn dat nu volop aan het verbouwen. Helaas moet het koppel intussen afrekenen met bosbranden, verschrikkelijke hitte en zandstormen. In 'TV Familie' laten lezers en BV's hun licht schijnen op de beslissing van Swartenbroekx. "Als je toch een vakantiehuis in Spanje wil kopen, zoek je beter iets aan de costa's."
Lees verder

Britse toerist (52) raakt vermist nadat hij in Gardameer springt om zoon te redden: "Mogelijk verdronken na thermische shock"
Een 52-jarige Britse toerist is vrijdag vermist geraakt in het Gardameer in het noorden van Italië. De vader van twee zou in het water zijn gesprongen nadat zijn 14-jarige zoon in moeilijkheden kwam. De man slaagde erin om zijn zoon te redden, maar werd zelf opgeslokt door het water. De lokale reddingsdiensten zoeken momenteel naar enig spoor van de toerist, al wordt gevreesd dat de vijftiger verdronken is.
Lees verder

LIVE F1. Leclerc start morgen vanop pole position in Frankrijk, Verstappen tweede
Dit weekend staat in Frankrijk op het Circuit Paul Ricard de twaalfde GP van het seizoen op het programma. Verstevigt Max Verstappen zijn leidersplaats in het wereldkampioenschap of kan Charles Leclerc wat aan zijn achterstand knabbelen? Volg de oefenritten, de kwalificaties en de wedstrijd in onderstaande liveblog.
Lees verder

Nathan Van Hooydonck (Jumbo-Visma) stapt vanwege familiale omstandigheden uit de Tour
Jumbo-Visma eindigt de Tour de France dit weekend zonder Nathan Van Hooydonck. Onze 26-jarige landgenoot mist het slot vanwege familie-omstandigheden, zo meldt de Nederlandse ploeg. Verdere details gaf Jumbo-Visma niet.
Lees verder

ANALYSE. Het is zeker dat Poetin zal sterven. Maar waarschijnlijk doet Joe Biden dat eerder dan hij
Eén afgelaste reis en het gonst weer van de geruchten dat Vladimir Poetin stervende zou zijn. Dat kan. Maar ga niet af op de beweringen van wie er belang bij heeft om hem te verzwakken. En hecht al zeker geen geloof aan wie zijn naam afkort tot 'Vlad'.
Lees verder

LIVE. Ook Bessile kan scoren, Charleroi leidt met 2-0 tegen Eupen
• Jupiler Pro League • Speeldag 1 • Mambourg • Ref: Bram Van Driessche
Lees verder

LIVE TOUR. Wout doet het: Van Aert 41 (!) seconden sneller dan Ganna, Vingegaard beste aan tweede tussenpunt
De Ronde van Frankrijk 2022 kent vandaag zijn apotheose met een individuele tijdrit van net geen 41 kilometer richting Rocamadour. Het geel van Jonas Vingegaard lijkt veilig, maar wat met de ritzege? Wout van Aert zit voorlopig in de hotseat met een knaltijd. Tadej Pogacar en Vingegaard zijn ook snel onderweg. Volg alle actie hier LIVE!
Lees verder

De terechte winnaar: Wout van Aert krijgt de Superstrijdlust in de Tour de France
Wout van Aert is verkozen tot winnaar van de Superstrijdlust, de meest strijdvaardige renner van de Tour de France. Onze landgenoot is zo de eerste Belgische laureaat sinds Eddy Merckx in 1975.
Lees verder

LIVE. Wat kan Eupen nog? N'Dri zorgt met aansluitingstreffer nog voor spannend slot
• Jupiler Pro League • Speeldag 1 • Mambourg • Ref: Bram Van Driessche
Lees verder