Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 29 juli 2022

Herenthout: Bekendmaking gezamenlijk openbaar onderzoek

Herenthout
Bekendmaking gezamenlijk openbaar onderzoek
Ontwerp rooilijnplan voor Heikant, Doornstraat, Boudewijnlaan (deel) en Palleerstraat en voorlopig onteigeningsbesluit ter realisatie van het rooilijnplan voor Heikant, Doornstraat, Boudewijnlaan (deel) en Palleerstraat en ter realisatie van het bufferbekken. Het college van burgemeester en schepenen van de gemeente Herenthout brengt ter kennis dat in de gemeenteraad van 4 juli 2022 het ontwerp van rooilijnplan voor Heikant, Doornstraat, Boudewijnlaan (deel) en Palleerstraat en het daaraan gekoppelde onteigeningsbesluit voorlopig werden vastgesteld.
Lees verder

Verkoop materialen technische dienst
De technische verkoopt op donderdag 8 september om 18.00 uur een aantal goederen. Omwille van het plaatsgebrek, het opruimen van de stapelplaatsen en het niet meer nuttig kunnen gebruiken van deze goederen, willen we deze verkopen aan eventueel geïnteresseerden. De verkoop gaat door aan het sportcomplex 't Kapelleke. Breng zeker gepast cash geld mee.
Lees verder

Verhuis heemkring: helpende handen gezocht!
In de week van 29 augustus start de verhuis van de heemkring naar het oude stoetmagazijn. Daarvoor zoeken wij nog helpende handen om mee te verhuizen (van 29 augustus tot en met 9 september) en rekken om materiaal in te zetten. Kan jij helpen op één of beide manieren? Mail dan naar vrijetijd@herenthout.be en we nemen zo snel mogelijk contact met jou op.
Lees verder

Brochure 'Veilige verhuur'
Indien je een pand verhuurt, dan bestaat er altijd een kans dat je huurder illegale activiteiten (drugsproductie en -opslag, illegale huisvesting, etc.) ontplooit in jouw pand. Daarom ontwikkelde ARIEC Antwerpen de brochure 'Veilige verhuur'. Deze brochure geeft je meer uitleg over de mogelijke risico's en aansprakelijkheden die je loopt wanneer er illegale activiteiten plaatsvinden in je pand. Daarnaast geeft de brochure tips om malafide huurders en illegale activiteiten te weren.
Lees verder