Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 27 juli 2022

Herenthout: Afsluiten Jodenstraat wegens dakwerken: 2 tot 8 augustus

Herenthout
Afsluiten Jodenstraat wegens dakwerken: 2 tot 8 augustus
Naar aanleiding van dakwerken aan de woning te Jodenstraat 11, zijn vanaf dinsdag 2 augustus tot maandag 8 augustus verschillende tijdelijke verkeersmaatregelen van kracht. Bekijk hier de maatregelen. De nodige signalisatie en wegomleiding wordt aangebracht.
Lees verder

Help de wereld aan water
Ben jij of iemand in je omgeving betrokken bij een drinkwater- of sanitatieproject in een ontwikkelingsland? Maak dan kennis met HidroPlus, een project van Pidpa, waarbij je waterbedrijf al 15 jaar ontwikkelingsprojecten rond water steunt.
Lees verder

Combinatiecursussen Eerste hulp-helper Rode Kruis
In september organiseert Rode Kruis-Herenthout verschillende combinatiecursussen Eerste hulp-helper. Wil jij hierover bijleren? Neem dan contact op via vorming@herenthout.rodekruis.be of via 0494 45 24 37. Doe mee en help zo mee het verschil te maken!
Lees verder

Vacature | Deskundige Cultuur en Toerisme
Lokaal bestuur Herenthout is dringend op zoek naar een Deskundige Cultuur en Toerisme (vervangingscontract). Ben je iemand die een initiatiefnemer, een vlotte communicator, een netwerker en een teamspeler is en heb je relevante ervaring? En wil jij deze uitdaging aangaan? Solliciteer dan meteen via het online sollicitatieformulier.
Lees verder