Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 18 juli 2022

Hanne van K3 danst er nog steeds op los met zwanger buikje in Plopsaland

HLN
Hanne van K3 danst er nog steeds op los met zwanger buikje in Plopsaland
Ze kondigde begin juni aan dat ze zwanger is van haar eerste kindje, maar dat houdt Hanne (28) van K3 niet tegen om vol enthousiasme haar danspasjes te blijven doen. Tijdens een optreden in Plopsaland De Panne droeg het K3'tje een rok en topje waardoor je haar bolle buikje goed kon zien. En zwanger of niet, Hanne bleef dansen zoals ze dat altijd al gedaan had.
Lees verder

Duitse buitenlandminister Baerbock: "klimaatverandering is grootste veiligheidsprobleem"
De Duitse minister van Buitenlandse Zaken Annalena Baerbock heeft de klimaatverandering benoemd als het "grootste veiligheidsprobleem" voor alle mensen op deze wereld. Dat deed ze maandag tijdens de Petersberg Climate Dialogue (PCD13) in Berlijn, een klimaatconferentie waar vertegenwoordigers van 40 landen samenzitten.
Lees verder

Drake bevestigt aanhouding in Zweden, ondanks ontkenning management
Drake (35) is wel degelijk aangehouden in Zweden, hoewel zijn management berichtgeving daarover eerder nog ontkende. Op Instagram deelt de Canadese R&B-artiest een reeks foto's, waarbij ook een document van de Zweedse autoriteiten te zien is. "Informatie voor verdachten van een misdrijf en vervolgens vastgehouden", valt erop te lezen.
Lees verder

Anderlecht naar Armenië of Estland - Antwerp moet, als het Drita uitschakelt, naar Scandinavië
Anderlecht en Antwerp kennen hun tegenstanders in de derde voorronde van de Conference League. Anderlecht werd bij de loting in het Zwitserse Nyon gekoppeld aan de winnaar van het duel tussen het Armeense Arahat-Armenia en het Estse Paide Linnameeskond, Antwerp kreeg een Scandinavische opponent voorgeschoteld. Het neemt het op tegen het Finse SJK Seinäjoki of het Noorse SK Lilleström. De Great Old moet wel eerst in de tweede voorronde nog voorbij het Kosovaarse Drita.
Lees verder

Dit zijn de warmste dagen uit de Belgische geschiedenis
Vandaag en morgen staan op het punt om de warmste 18 en 19 juli ooit te worden. Lokaal worden er temperaturen tot 40° verwacht. Maar is dit echt uitzonderlijk? Wij zetten de warmste dagen uit de recente geschiedenis voor u op een rijtje.
Lees verder

Waaslandtunnel vanavond drie uur afgesloten voor dichting waterlek
De Waaslandtunnel zal maandagavond 18 juli tussen 20 en 23 uur afgesloten worden in beide richtingen. Er sijpelt water in de tunnel door een lek en dat wordt vanavond gedicht.
Lees verder

Bijna helft EU-grondgebied loopt risico op droogte
Bijna de helft van het grondgebied van de Europese Unie, zo'n 46 procent, bevindt zich momenteel in de waarschuwingsfase voor droogte. Voor elf procent van de EU is de alarmfase geactiveerd. Dat blijkt uit een nieuw rapport van de Europese Commissie. De drempelwaardes worden bepaald door een tekort aan bodemvocht en door droogtestress bij de vegetatie.
Lees verder

LIVE TOUR. Jakobsen en Froome genieten van frisse duik - Jumbo-Visma, dat gespaard blijft van verder (corona)leed, absolute grootverdiener na 15 etappes
Rustdag nummer drie in de Tour de France, 15 ritten ver. Al is rust relatief. Het hele peloton wacht in spanning de resultaten van de nieuwe resem Covid-testen af. Vallen er vandaag wel positieve resultaten uit de bus? En hoe spenderen de renners hun vrije dag? Volg het hier allemaal van op de eerste rij.
Lees verder

Van ontbloot bovenlijf tot seks met (!) je auto: dit zijn de meest bizarre verkeersboetes ter wereld
Van het verbod op het rijden met ontbloot bovenlijf tot het dragen van teenslippers en het scheuren door een plas om voetgangers nat te spatten: dit zijn de vreemdste verkeersboetes wereldwijd.
Lees verder

NTERVIEW. Ex-Miss België Joke van de Velde over het prille moederschap: "Als ik voel dat er iets niet klopt, loop ik de deur van de kinderarts plat"
1,5 jaar geleden verraste Joke van de Velde (42) toen ze bekendmaakte dat ze zwanger was. Maar hoe en met wie heeft Miss België 2000 nooit willen uitklaren. Intussen weet Joke dat het moederschap geen walk in the park is. "Last minute een glas wijn gaan drinken met vriendinnen is er niet meer bij", zegt ze in 'TV Familie'. Een openhartig gesprek over het moederschap, haar lichaam na de bevalling en de toekomst. "Waar ik na de bevalling veel last van had, is een leeg gevoel."
Lees verder

INTERVIEW. Ex-Miss België Joke van de Velde ziet moederschap als sterkte: "Ik ben als een leeuwin die vecht voor haar welpje"
1,5 jaar geleden verraste Joke van de Velde (42) toen ze bekendmaakte dat ze zwanger was. Maar hoe en met wie heeft Miss België 2000 nooit willen uitklaren. Intussen weet Joke dat het moederschap geen walk in the park is. "Last minute een glas wijn gaan drinken met vriendinnen is er niet meer bij", zegt ze in 'TV Familie'. Een openhartig gesprek over het moederschap, haar lichaam na de bevalling en de toekomst. "Waar ik na de bevalling veel last van had, is een leeg gevoel."
Lees verder

Federaal Planbureau verwacht vanaf 2023 opnieuw stijging van koopkracht van de gezinnen
De reële koopkracht van de gezinnen neemt dit jaar nog af onder druk van de hoge inflatie, maar vanaf volgend jaar wordt opnieuw een stijging van de koopkracht verwacht. Dat blijkt maandag uit de regionale vooruitzichten 2022-2027 van het Federaal Planbureau.
Lees verder

Vlaams Belang dient klacht in nadat burgemeester 'joint' rookt op Gentse Feesten: "Nochtans goed om te ontspannen, politici zouden het eens moeten proberen"
Vlaams Belang Gent zal een klacht indienen tegen burgemeester Mathias De Clercq omdat die zondagavond een joint — weliswaar zonder de chemische stof om high van te worden — opstak op Zataclan, het collectief dat ieder jaar instaat voor de meest dolkomische taferelen tijdens de Gentse Feesten. De organisatoren maakten er een sport van om zoveel mogelijk mensen van dezelfde 'joint' te laten trekken, maar dat schoot bij sommigen duidelijk in het verkeerde keelgat.
Lees verder

Ze hebben de 'madness' van geen vreemden: mama van Dimitri Vegas & Like Mike danst op Tomorrowland-podium
Bringing the madness, het zit in de familie. Dimitri Vegas & Like Mike stonden dit weekend al twee keer op Tomorrowland. Zondag brachten ze een bijzondere gast met zich mee: hun mama, Nancy.
Lees verder

Football Talk. Zlatan Ibrahimovic verlengt bij AC Milan
"The story continues", met deze woorden kondigde AC Milan zopas de contractverlenging aan van Zlatan Ibrahimovic (40). De Zweedse spits doet er nog een jaartje bij, tot 2023, in het rood-witte shirt van de Rossoneri.
Lees verder

Milan-middenvelder Bakayoko aangehouden na schietpartij, tot politie beseft om wie het gaat
Er zijn straffe beelden opgedoken van Tiemoué Bakayoko, de 27-jarige middenvelder van AC Milan. De beelden dateren van 3 juli, maar gaan nu rond op sociale media. De Fransman wordt in de wijk Porta Garibaldi met de auto door de politie van Milaan staande gehouden. Terwijl een agent hem fouilleert, richt een andere agente haar wapen op de auto, waar een vriend van de voetballer nog steeds achter het stuur zit.
Lees verder

Douane op Ibiza onderschept aan Picasso toegeschreven tekening
De douane op de luchthaven van Ibiza heeft begin juli in de valies van een van smokkel verdachte reiziger een aan Picasso toegeschreven tekening ter waarde van 454.000 euro onderschept. Dat heeft de Spaanse douane maandag bekendgemaakt.
Lees verder

EU wil import gas uit Azerbeidzjan verdubbelen
De Europese Unie wil de import van gas uit Azerbeidzjan de komende jaren verdubbelen. Dat heeft de voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leyen aangekondigd. De EU heeft daarover een akkoord gesloten met het grootste land in de Kaukasus.
Lees verder

Beroering in Zweden nadat man van prinses Madeleine vlak voor belangrijk feest vertrekt: "Onbegrijpelijk"
In Zweden is beroering ontstaan over de Brits-Amerikaanse Chris O'Neill (48), de man van prinses Madeleine (40). Hij was naar Zweden afgezakt om er de zomervakantie met de koninklijke familie door te brengen, maar vlak voor het verjaardagsfeest van kroonprinses Victoria (45) vloog hij plots terug naar de Verenigde Staten.
Lees verder

OPROEP. NINA zoekt mannen die willen vertellen hoe (on)zeker ze zijn over hun lichaam
Dat vrouwen gebukt gaan onder schoonheidsidealen hoeven we niet meer te zeggen. Maar ook mannen kunnen zich onzeker voelen over hun lijf. Omdat de bodypositivity-beweging bij hen nog flink achterloopt, zoeken we heren die erover willen praten.
Lees verder