Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 12 juli 2022

Gemeente Mol: Wekelijkse ontmoetingsmomenten voor Oekraïners verplaatst in juli en augustus

Wekelijkse ontmoetingsmomenten voor Oekraïners verplaatst in juli en augustus

Omdat de Nederlandse lessen voor Oekraïners gestart zijn en in de voormiddag plaatsvinden, verplaatsen we de ontmoetingsmomenten in juli en augustus naar dinsdagnamiddag. Oekraïense vluchtelingen en gastgezinnen uit onze gemeente zijn elke dinsdagnamiddag welkom op een laagdrempelig ontmoetingsmoment. Tussen 12.30 en 15 uur staat de Coffeebar in 't Getouw open om elkaar te leren kennen en ervaringen uit te wisselen. Verschillende gemeentelijke diensten lichten tijdens deze momenten ook hun werking toe.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt tijdelijke medewerker verkeersdienst

Het gemeentebestuur zoekt een voltijdse technisch assistent signalisatie, niveau D. Het gaat om een contract voor bepaalde duur voor 3 maanden met kans op verlenging. Interesse? Solliciteer tot en met vrijdag 22 juli via het online sollicitatieformulier. Meer informatie vind je op www.gemeentemol.be/vacatures.

Lees verder

Indra en Kim winnen kermispakket van 50 euro. Waag ook je kans op kermis Donk!

Indra Krieckemans en Kim Luypaerts namen deel aan Scoren op de Molse Foren op kermis Gompel en winnen een pretpakket om op andere kermissen te spenderen. Een jaar lang kan je op de kermissen in onze gemeente pakketten van 50 euro winnen. Hoe deelnemen? Heel simpel! Als je aan de deelnemende kramen 5 euro spendeert, krijg je een deelnameformulier. Vul dit in en stop het in de verzamelbox centraal op elke kermis. De foorkramers trekken de winnaars tijdens de kermis die volgt! 

Lees verder

Nieuwe wijkkrantjes voor inwoners van Donk en Gompel

Alle inwoners van Donk en Gompel ontvingen afgelopen weken een splinternieuwe editie van hun wijkkrant in de brievenbus. Ginderbuiten, Wezel en Rauw komen één van volgende maanden aan de beurt. De wijkkrantjes vormen voor lokale verenigingen één van de voorwaarden om een subsidie van het gemeentebestuur te krijgen. Daarnaast creëren ze verbinding tussen de inwoners van een gehucht. Win-win voor iedereen dus! Je kan alle edities van de wijkkrantjes hier bekijken.

Lees verder