Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 20 juli 2022

Gemeente Mol: Verhoogd politietoezicht en doorgangsverbod aan put van Rauw

Verhoogd politietoezicht en doorgangsverbod aan put van Rauw

Door het warme weer de afgelopen dagen verhoogt onze politie het toezicht aan de put van Rauw. Om autoverkeer tot aan de put te ontmoedigen, geldt tot en met 31 augustus een doorgangsverbod in de Zandstraat en in alle woonstraten (Pastorijstraat en Verkallenstraat) die vanaf de Zandstraat naar de put leiden. De bewoners van de Zandstraat ontvangen hierover een bewonersbrief.

Lees verder

Door groot succes verhuist Museumcafé met Karel Vingerhoets naar parochiezaal

Door het grote aantal inschrijvingen verhuist het Museumcafé met acteur Karel Vingerhoets op zondag 7 augustus om 11 uur naar de nabijgelegen parochiezaal in Sluis. Het gezellige café 't Voske is te klein om alle geïnteresseerden op te vangen. Dankzij de verhuis zijn zelfs nog extra inschrijvingen mogelijk. Deelnemen is gratis voor wie de tentoonstelling bezoekt. Inschrijven is aanbevolen door te bellen naar 014 31 74 35 of via jakobsmits@gemeentemol.be.

Lees verder

Herbekijk webinar Fiberklaar over glasvezelverbinding in onze gemeente

Webinar over Fiberklaar gemist? Bekijk hier online de volledige presentatie. Op dinsdag 19 juli organiseerde het netwerkbedrijf Fiberklaar een webinar over de nieuwe rechtstreekse glasvezel- of fiberaansluiting die ze wil voorzien in heel Vlaanderen. Nog dit najaar wil het bedrijf aan de slag in onze gemeente. Interesse om jouw woning op te geven? Meld je dan vóór 8 augustus aan via www.fiberklaar.be/mol. Belangrijk: je nu registreren verplicht je nog tot niets.

Lees verder

Jammen met Molse muzikanten? Zet er mee je schouders onder!

Cultuurcentrum Mol wilt samen met enthousiaste Molse muzikanten een aantal jamsessies organiseren. Op de eerste plaats zoeken we vrijwilligers die hun schouders mee onder dit initiatief willen zetten. Interesse? Stuur voor 28 augustus een mailtje naar cultuurdienst@gemeentemol.be.

Lees verder