Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 29 juli 2022

Gemeente Mol: Hoe geniet jij van de zomer in MooiMol? Bezorg je leukste foto’s en win!

Hoe geniet jij van de zomer in MooiMol? Bezorg je leukste foto's en win!

Neem je deel aan een leuke activiteit, ga je op uitstap met de kids, kom je tot rust op je favoriete terras, vinden we je steevast in de buurt van onze meren,…? Kortom, hoe beleef jij deze zomer MooiMol? Neem een foto met je smartphone en bezorg deze aan communicatie@gemeentemol.be. We publiceren de mooiste beelden in het MooiMol-magazine van september. Wie de leukste, zotste of mooiste foto instuurt, wint een fiere ambassadeurstrui!

Lees verder

Eén rijstrook afgesloten in Kloosterstraat vanaf begin augustus

In de week van 1 augustus wordt in de Kloosterstraat één rijstrook, het fietspad en het voetpad volledig afgesloten. Fietsers komende van Statiestraat en Lakenmakersstraat volgen tijdens de afsluiting van de rijstrook een omleiding via Statiestraat en Voogdijstraat. De aannemer van het bouwproject op de hoek Voogdijstraat – Kloosterstraat gaat terug van start met de bouwwerken. Tijdens de werken, die vermoedelijk nog 1,5 jaar duren, wordt regelmatig één rijstrook van de Kloosterstraat afgesloten om materialen aan te leveren en alles veilig te laten verlopen.

Lees verder

Tijdelijke omleiding fietspad Kanaalplas aan Zilvermeerhaven Port Aventura

Momenteel geldt een tijdelijke omleiding voor fietsers op het fietspad langs de Kanaalplas ter hoogte van de Zilvermeerhaven Port Aventura. De omleiding geldt vanaf de Zilvermeerhaven richting het kanaal en loopt langs de Zilvermeerlaan. In een leiding die zand transporteert, is een gat ontstaan ter hoogte van Port Aventura. Voor de werken aan deze leiding is het fietspad een 60-tal meter afgesloten. De herstellingswerken duren tot vermoedelijk begin volgende week.

Lees verder

Weerbaarheidstraining voor jongeren van 12 tot 18 jaar van 22 tot 24 augustus

Jongeren van 12 tot 18 jaar kunnen van maandag 22 tot en met woensdag 24 augustus deelnemen aan een weerbaarheidstraining. Deze vindt plaats in jeugdhuis Tydeeh, Rivierstraat 8, telkens van 10 tot 16 uur. De deelname is gratis. Inschrijven kan tot en met 8 augustus via www.gemeentemol.be/inschrijven-weerbaarheidstrainingen-huisvanhetkind.

Lees verder