Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 7 juli 2022

Gemeente Mol: Gezocht: jobstudenten poetsdienst en groendienst in augustus

Gezocht: jobstudenten poetsdienst en groendienst in augustus

Ben je nog student, minimum 18 jaar en wil je graag nog wat bijverdienen? Het gemeentebestuur heeft nog enkele vacatures voor jobstudenten tijdens de maand augustus. We zoeken gemotiveerde kandidaten op de poetsdienst en de groendienst. Geïnteresseerd? Solliciteer dan zo snel mogelijk via www.gemeentemol.be/vacatures!

Lees verder

Medewerkers uitvoeringsdienst tevreden met nieuwe duurzame voertuigen

De medewerkers van de uitvoeringsdienst kunnen sinds dit jaar gebruikmaken van drie nieuwe bestelwagens voor hun verplaatsingen. De bestaande voertuigen waren dringend aan vervanging toe. De bestelwagens rijden op CNG (Compressed Natural Gas) of deels op elektriciteit, een duurzaam alternatief voor de oude dieselwagens. De 'nieuwelingen' worden onder andere ingezet voor wegen en verkeer, begravingen en (groen)onderhoud van de begraafplaatsen. In totaal gaat het om een investering van 170.783 euro. Onze medewerkers zijn alvast zeer tevreden over de aankoop.

Lees verder

Vitale berkjes krijgen via 'bosverpleging' alle kansen in de Berkenbossen

Onder leiding van de Bosgroep Kempen Noord vinden in het bosgebied in de omgeving van de Haagdoornstraat (Rauw) gespecialiseerde beheerswerken plaats.  Deze werken – eerder bosverpleging – moeten de spontane berkengroei in goede banen leiden. Dit 40 hectare groot bosgebied maakt deel uit van de Berkenbossen. Sinds vorig jaar geldt voor het gebied een goedgekeurd natuurbeheerplan. Bosgroep Kempen Noord staat in voor het beheer.  

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt middagtoezichters gemeentescholen schooljaar 2022-2023

Het gemeentebestuur zoekt middagtoezichters voor de gemeentescholen voor het schooljaar 2022 – 2023 in contractueel dienstverband (indiensttreding vanaf 1 september). Het gaat om een deeltijdse tewerkstelling  van maximum 4 uur per week voor bepaalde duur. Je contract loopt tot en met 30 juni. Solliciteren kan tot 16 augustus via het online sollicitatieformulier. Meer info vind je op www.gemeentemol.be/vacatures.

Lees verder