Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 27 juli 2022

Gemeente Laarne: Klaar met kauwen?

Gemeente Laarne
Klaar met kauwen?
Overlast van kauwen in de buurt en er helemaal klaar mee? Weet dan dat dit een beschermde diersoort is en dat wij enkel onder strenge voorwaarden actie kunnen ondernemen. Lees hier wat jij wél kan...
Lees verder

Aangepaste dienstverlening gemeentediensten + VERKO
Naar aanleiding van de Nationale Feestdag zijn de gemeentediensten + wijkpost lokale politie Laarne gesloten op 21 en 22 juli 2022. Ook VERKO past zijn dienstregeling aan voor ophalingen en recyclageparken.
Lees verder

Tijdelijk onttrekkingsverbod voor onbevaarbare waterlopen en publieke grachten
Omwille van de aanhoudende droogte en de zeer lage waterpeilen heeft de gouverneur van Oost-Vlaanderen, Carina Van Cauter, een tijdelijk algemeen onttrekkingsverbod afgekondigd voor de onbevaarbare waterlopen en publieke grachten op het volledige grondgebied van Oost-Vlaanderen.
Lees verder

Belangrijke verkeersinfo Laarne - Dorp
Achterdreef tijdelijk geknipt - gewijzigde verkeersmaatregelen in Laarne -Dorp en Eekhoekstraat weer open vanaf vrijdag.
Lees verder

PFAS - Actuele no regret-zones
De Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij (OVAM) inventariseerde de risicosites betreffende een mogelijke PFAS-verontreiniging. Ze stelt een interactieve kaart ter beschikking met een duidelijk overzicht per gemeente.
Lees verder