Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 27 juli 2022

Gemeente Herent: Het kan in een vingerklik gedaan zijn, stel je open voor orgaandonatie

Gemeente Herent
Het kan in een vingerklik gedaan zijn, stel je open voor orgaandonatie
Iemand heeft misschien jouw lichaamsmateriaal nodig wanneer je overlijdt. Je kunt je vitale organen doneren dat zijn je hart, longen, lever, nieren, pancreas,... waardoor je levens redt en verbetert.
Lees verder

Adverteren in Wegwijs in Herent - infogids 2023
De infogids 'Wegwijs in Herent' wordt begin 2023 in alle brievenbussen bedeeld. Vanaf einde augustus 2022 begint uitgeverij Publi-touch met de advertentiewerving.
Lees verder

Animator worden in de zomervakantie?
Verveel jij je soms in de vakantie? Wil je nieuwe mensen ontmoeten, vrienden maken of simpelweg een toffe bezigheid hebben tijdens de vakanties en word je 16 jaar of ouder? Word dan animator op het speelplein van Herent: De Speelkriebels!
Lees verder

LDC d'Ontmoeting zoekt enthousiaste vrijwilligers
Je wereld groeit met vrijwilligerswerk. Vrijwilligerswerk versterkt je als mens en draagt bij tot een warme samenleving. Je betekent iets voor je omgeving en beleeft er zelf plezier aan. Hiernaast leer je ook nieuwe mensen kennen en versterk je je netwerk. Kortom: vrijwilligerswerk doet goed!
Lees verder

Geef je boekentas een tweede leven in augustus
Een nieuwe boekentas bij het begin van het schooljaar is voor veel kinderen geen evidentie. In het begin van het schooljaar swingen de facturen voor gezinnen met kinderen vaak de pan uit. En dat terwijl andere kinderen hun perfect bruikbare boekentas inruilen voor een nieuwe!
Lees verder