Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 13 juli 2022

Gemeente Balen: Start van Muziekterras op 14 juli in Olmen

Start van Muziekterras op 14 juli in Olmen
De eer om van start te gaan is aan The Final Flashback-Band. Zij zorgen voor de sfeer op de Olmense Markt op donderdag 14 juli. Met dansbare medleys uit de 60's, 70's & 80's zorgen zij voor een onvergetelijke avond. Het Muziekterras begint om 18u met kinderanimatie. Het optreden zelf start om 20u30.
Lees verder

Tot welke leeftijd is er recht op een Groeipakket?
Je zoon/dochter heeft onvoorwaardelijk recht op het Groeipakket (de vroegere kinderbijslag) tot en met de maand waarin hij/zij 18 jaar wordt. Vanaf 18 jaar moet elk kind, ongeacht de situatie, voldoen aan een aantal voorwaarden om het recht op het Groeipakket te behouden.
Lees verder

Inburgeraars maakten kennis met Balen dankzij project 'Ken je gemeente'
Maandag 4 juli kreeg een groep inburgeraars een rondleiding langs enkele belangrijke vrijetijdslocaties in onze gemeente. Met dit project willen we de drempel verlagen om later zelf de stap te zetten en deel te nemen aan activiteiten. Vrijetijdsbesteding bevordert immers de integratie.
Lees verder

Fietspunten gesloten van 18 t.e.m. 29 juli
Lees verder

Antennepunt Huis v/h Kind uitzonderlijk gesloten in juli
Het Antennepunt van het Huis v/h Kind is uitzonderlijk gesloten op 13 & 27 juli. In augustus ben je weer elke tweede en vierde woensdag van de maand van 14u tot 17u welkom in het lokaal A1 van vrijetijdscentrum De Kruierie.
Lees verder