Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 1 juli 2022

Gemeente Balen: Opgelet voor valse mail over achterstallige rioolbelasting

Opgelet voor valse mail over achterstallige rioolbelasting
Let op voor een valse e-mail vanuit een (zogezegd) incassobureau over jouw achterstand betreffende rioolbelasting 2021. In de mail vragen ze je om binnen de 5 dagen een bedrag te storten en dreigen met een deurwaarder en gerechtelijke procedures. Ga hier niet op in. Deze mail is pure oplichting.
Lees verder

Wegeniswerken opgestart in eerste deel van wijk Straal
Aannemer Ambaro is al goed gevorderd met de aanleg van riolering in de wijk Straal. Zo zijn de Oude Brugstraat, Toriaweg, Kuivereer, St-Anneke, Zandvlietstraat en een groot stuk van de Vloedbeemdenstraat al voorzien van riolering. De wegeniswerken zijn opgestart voor het eerste deel van de wijk.
Lees verder

Rioleringswerken Krommepad afgerond, Ongelberg op schema
Aannemer Stadsbader-Deckx is klaar met de rioleringswerken in Krommepad. Ook de nutsmaatschappijen hebben er hun leidingen verlegd of vernieuwd. Nog voor het bouwverlof plant de aannemer er de heraanleg van de weg. De rioleringswerken in Ongelberg zijn lopende en liggen op schema.
Lees verder

Rioleringswerken Oude Molsebaan starten na bouwverlof
Na het bouwverlof start aannemer Colas met de rioleringswerken in de Oude Molsebaan. De aannemer zal starten aan de kant van het kanaal (Berg). De bewoners worden binnenkort verder geïnformeerd met een brief.
Lees verder

Ga met je gezin op een buitengewone expeditie door Balen!
Vanaf deze zomer kan je op expeditie in Balen. 'Expeditie Buitengewoon' is een driedaagse wandeltocht door de prachtige Balense natuur voor avontuurlijke gezinnen (en evt. hun hond). Je overnacht in gloednieuwe buitengewone verblijven: een reusachtig vogelhuis en ei met vogelnest. Uniek in Belgi├ź!
Lees verder