Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 1 juli 2022

Gemeente Balen: Openluchtzwembad Keiheuvel elke dag open in juli en augustus

Openluchtzwembad Keiheuvel elke dag open in juli en augustus
Van 1 juli t.e.m. 31 augustus is het openluchtzwembad van recreatiedomein Keiheuvel opnieuw elke dag open van 10u30 tot 20u, zowel bij goed als minder goed weer. Met de pandemie (hopelijk) achter de rug, is het deze zomer niét meer nodig om een tijdsblok te reserveren.
Lees verder

Online infosessies voor Oekraïners in het Oekraïens
Lees verder

Insectenhotel zorgt voor biodiversiteit aan VC De Kruierie
Insecten zijn van levensbelang. Ze zorgen voor de plantenbestuiving en een natuurlijk evenwicht in je tuin of weide. In samenwerking met natuurvereniging De Gagel werd er daarom ook een insectenhotel geplaatst in de bloemperken aan de inkom van VC De Kruierie.
Lees verder

Verkeershinder Markt/Kerkstraat (24 juni - 1 juli)
Van 24 juni t.e.m. 1 juli voert Proximus graafwerken uit in het Centrum, met verkeershinder tot gevolg. Van 24 juni t.e.m. 1 juli t.h.v. de kerk (Markt) met beurtelings verkeer. Van 27 juni t.e.m. 1 juli op het kruispunt Kerkstraat-Zandstraat-G. Woutersstraat met tijdelijke verkeerslichten.
Lees verder

Vacature OCMW: maatschappelijk werker
OCMW Balen zoekt een maatschappelijk werker (niveau B1-B3). Het gaat om een voltijds contract bepaalde duur van 12 maanden (met kans op verlenging). Interesse in deze boeiende job in een flexibele werkomgeving? Solliciteer dan zo snel mogelijk via vacature@ocmwbalen.be.
Lees verder