Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 18 juli 2022

Gemeente Balen: Gemeente- en OCMW-diensten gesloten op donderdag 21 juli

Gemeente- en OCMW-diensten gesloten op donderdag 21 juli
Lees verder

Peuterspeelpunt tijdens vakantie in sporthal Olmen
Baby's en peuters die nog niet school gaan, kunnen tijdens de zomervakantie op twee vrijdagen samen met hun ouders binnenspringen op het 'Peuterspeelpunt': op vrijdag 22 juli en 5 augustus, telkens tussen 9u en 12u in sporthal Olmen (Schoolstraat).
Lees verder

Muziekterras neemt vliegende start in Olmen (foto's)
The Final Flashback-Band opende donderdagavond een nieuw seizoen van Balen Muziekterras op de Olmense Markt. De sfeer zat er meteen goed in op deze mooie zomeravond. Bekijk de foto's. Volgende afspraak is met Guido Belcanto op donderdag 28 juli in recreatiedomein Keiheuvel.
Lees verder

Hinderlijke beplanting op je privé-domein? Snoeien aub!
De gemeentelijke groendienst krijgt regelmatig meldingen van weggebruikers die gehinderd worden door overhangende takken, overmatige hagen en andere storende beplantingen van privé-eigendommen. Om klachten te vermijden, is een regelmatige snoeibeurt van je haag of andere beplantingen dus aangewezen.
Lees verder

Oppompverbod uit alle onbevaarbare waterlopen in de provincie
Door het droge weer en de lage tot zeer lage waterstand in de onbevaarbare waterlopen breidt gouverneur Cathy Berx het huidige oppompverbod verder uit. Sinds vrijdag 15 juli is er een politiebesluit van kracht dat een onttrekkingsverbod instelt op alle stroomgebieden binnen de provincie Antwerpen.
Lees verder