Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

zaterdag 16 juli 2022

Gemeente Asse: Kobbegem Kermis van 23 t.e.m. 25 juli

Gemeente Asse
Kobbegem Kermis van 23 t.e.m. 25 juli
Kobbegem Kermis is een jaarlijkse volkskermis voor jong en oud, en vindt plaats op het dorpsplein van Kobbegem van 23 tot en met 25 juli 2022.
Lees verder

Inname openbare weg: heraanleg voetpad Bergestraat tussen Potaarde en P. Ascanusstraat
Naar aanleiding van de heraanleg van het voetpad in Bergestraat tussen Potaarde en P. Ascanusstraat wordt van 1 t.e.m. 12 augustus de weg afgesloten. De omleiding loopt via P. Ascanusstraat,...
Lees verder

Inname openbare weg: verhuis Reiniersbos 16
Naar aanleiding van een verhuis t.h.v. Reiniersbos 16 wordt op 19 juli de straat afgesloten. Gezien de smalle straat zal er tijdens de verhuis geen doorgaand verkeer mogelijk zijn.
Lees verder

Inname openbare weg: dakwerken Nieuwstraat 121
Naar aanleiding van dakwerken t.h.v. Nieuwstraat 121 wordt van 18 t.e.m. 22 juli de rijstrook richting Asse ingenomen. Om steeds doorgaand verkeer mogelijk te maken, wordt er met alternerend verkeer...
Lees verder

Waarschuwingsfase van het ozon- en hitteplan actief
Vandaag 14 juli werden de criteria voor de opstart van de waarschuwingsfase van het Vlaams Warmteactieplan bereikt. De effectieve warmteperiode met erg warme dagen start op 18 juli.
Lees verder

Onttrekkingsverbod onbevaarbare waterlopen en publieke grachten
Door het droge weer en de zeer lage waterstand in de waterlopen kondigt de gouverneur een onttrekkingsverbod af. Dit ontrekkingsverbod is van toepassing op alle onbevaarbare waterlopen en publieke grachten in Vlaams-Brabant.
Lees verder